Trade tanpa stop loss? tak payah trade lah. Buang duit jer!

Sekarang ni memang banyak teknik forex yang ada kat internet. Ada free, ada berbayar. Tak kisah guna yang mana. Janji boleh bagi KONSISTEN PROFIT. Nak profit 100% tu memang tak mungkin lah kan

tfs price action, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, khalid hamid , tfs7

Tak kiralah teknik apa pun yang anda guna, kalau tak ada pengiraan stop loss & take profit yang betul, trading anda tak akan kemana

Sekarang banyak teknik yang digembar-gemburkan hebat. Malangnya langsung tak ada stop loss.

Memang betul kalau market berpihak kepada anda, anda profit sakan.

Apa cerita kalau market tak berpihak pada anda? Sampai bila anda harus hold position tersebut?

Jadi trader ni sepatutnya anda lebih banyak masa untuk buat benda lain. Kalau trade tanpa stop loss, agak-agak lena tidur ke? Mesti setiap minit nak menghadap chart.

Perlu sentiasa ingat.

Tiada siapa tahu market hendak ke mana. Kita cuma boleh buat andaian berdasarkan apa yang kita pelajari sahaja. So tak boleh lah 100% yakin teknik kita akan profit. Sebab tu pentingnya ada STOP LOSS. Minimakan risiko rugi.

Forex kan kebarangkalian .
Ada masa kita untung, ada masa kita rugi.

SL & TP BIAR RELEVEN!

Nak letak stop loss & take profit ni biar relevan.

Contoh yang tak releven
stop loss : 80 pips
take profit : 20 pips

Ini adalah contoh SL&TP yang gagal. Bayangkan, sekali anda kena stop loss, anda perlu profit 4 kali BERTURUT TURUT supaya balik modal. Tak sentuh lagi pasal untung.

Contoh yang releven
stop loss : 30 pips
take profit : 60 pips

Inilah yang sebetulnya. Katalah , trade pertama kena stop loss. Next trade kalau profit, terus dapat cover rugi, siap ada untung lagi..

Kan lebih logik & relevan..

Kalau nak belajar teknik forex, kawalan emosi, money management BUKU TFS PRICE ACTION insyaallah dapat membantu anda.

Kalau nak terus depo , dan buang duit, tak ada masalah. Tapi sampai bila nak macam tu. Orang lain dapat kaut untung dalam market forex. kita asyik depo je..

Belajarlah sehingga kita dapat kuasai forex trading . dapat profit 4 kali dari 10 entry pun dah okay..

KLIK SINI KALAU NAK BELAJAR TFS PRICE ACTION TRADING sekarang harga offer RM798 RM498 jer. free tshirt n pen lagi..

JAMINAN TFS PRICE ACTION TRADING : 90 HARI TIADA KEMAJUAN, SILA MINTA REFUND

Dalam 90 hari jika tiada kemajuan dalam trading anda, silakan minta refund. Simpan apa yang anda dapat. Tak perlu pulangkan. Ini adalah tawaran “refund tanpa syarat” dari kami.

TFS PRICE ACTION TRADING REFUND TANPA SYARAT

KLIK SINI UNTUK BELI TFS PRICE ACTION 

Mengapa tawaran sebegitu dibuat? Ini kerana kami ingin memberi anda peluang untuk mencuba sendiri teknik yang diajar dalam buku & video.

Kalau bukan sekarang, bila lagi?

Jika anda masih berdalih, anda mungkin terpaksa beli dengan harga lebih
tinggi selepas ini. Mengikut rekod, ketika pertama kali dijual, harga TFS adalah
RM87 sahaja beberapa tahun lepas

Selepas itu, banyak konten ditambah baik, sehinggalah diterbitkan dalam
bentuk buku dan dvd. Kini, terbaru hanya buku sahaja (video tonton di laman
rahsia), jarang harga TFS turun

Kali ini penurunan harga (498 sahaja) adalah sempena pelancaran BUKU & NAMA BARU (sebelum ini dengan nama TEKNIK FOREX SEBENAR)

Jika anda beli sekarang juga, anda akan dapat free pen eksklusif & tshirt tfspat.

Inilah masa terbaik untuk anda baiki prestasi trading anda dengan ilmu yang ditawarkan dalam tfspat.

Anda tak rugi langsung… Jika dalam 90 hari anda rasa tak ada peningkatan dalam trading anda, silakan minta refund .. simpan buku

NAK TENGOK SALAH SATU CONTOH ILMU YANG DIAJAR DALAM TFS PRICE ACTION TRADING?

baca sini
http://blog.forex-sebenar.com/contoh-signal-sell-signal-buy-tfspat/

nak beli TFS PRICE ACTION (harga offer, free tshirt  & pen), klik sini
BELI PADA HARGA OFFER DISINI SEKARANG

CONTOH SIGNAL SELL & SIGNAL BUY TFSPAT

Kali ini saya tunjukkan contoh signal sell & signal buy. Ini antara kandungan yang terdapat dalam BUKU TFS PRICE ACTION yang terbaru.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,
Untuk entry ini , rujuk timeframe H4.  Signal dikira muncul setelah ada CANDLE ENGULFING.. Entry Sell Limit separuh body. sl 30, tp 60.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Ini pula contoh signal BUY. Setelah muncul candle ENGULFING, anda sudah boleh set BUY LIMIT separuh dari body ENGULFING TERSEBUT. Lihat dengan mudah anda dapat entry tepat. Hanya rujuk candle engulfing di chart H4 sahaja

Banyak lagi anda akan belajar dalam TFSPAT. ada 14 teknik semuanya.

NAH, TESTIMONI TERBARU PEMBELI TFS PRICE ACTION TRADING

testimoni tfspat

Jika satu teknik ini pun sudah memadai dapat memberi profit kepada anda, bayangkan ada 14 teknik kesemuanya

Macamana ? adakah anda rasa berbaloi teknik ini .. Ini baru yang percuma. ada banyak lagi anda dapat belajar dalam TFSPAT (buku & video)

Sekarang harga offer. (harga asal RM798) Jika anda beli sekarang, harga RM498 sahaja siap dapat free tshirt

KLIK SINI UNTUK HARGA OFFER & FREE TSHIRT (SEMENTARA STOK ADA )

 

KINI TFSPAT BERHARGA RM498 & FREE TSHIRT – TERHAD

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Setelah lama TFS tutup order, sekarang dibuka kembali. Anda yang nak beli TFSPAT (nama baru) sekarang adalah masa yang tepat. Lebih murah & dapat free shirt..

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Jika lihat pada website, TFSPAT akan dijual pada harga RM798 .
Jika anda masukkan kod diskaun : TFSPATLAUNCH2018 ,
HARGA AKAN BERTUKAR RM498 SHJ

Malah TFSPAT juga memberi jaminan dalam web

“Dalam 90 hari jika tiada kemajuan dalam trading anda, silakan minta refund. Simpan apa yang anda dapat. Tak perlu pulangkan. Ini adalah tawaran “refund tanpa syarat” dari kami.”

JIka anda tak rebut peluang ini, entah bila lagi akan ada offer seperti ini…

Beli BUKU TFS disini : www.forex-sebenar.com

TFSPAT SUDAH DILANCARKAN, DISKAUN RM300 SEMPENA PELANCARAN!

TFSPAT, TEKNIK FOREX SEBENAR 7, TEKNIK TFS PRICE ACTION TRADING, PANDUAN FOREX BAHASA MELAYU, BUKU FOREX MALAYSIA, KHALID HAMID

Kini tfspat sudah dilancarkan, kepada anda yang dah lama tunggu inilah masanya untuk dapatkan TFSPAT pada harga offer..

RM300 diskaun diberi jika anda dapatkan pada harga pelancaran sekarang ini …

Selepas itu harga akan kembali pada harga asal iaitu RM798.. rebut peuang sekarang sebelum terlepas

Pakej dalam bentuk buku yang akan dihantar ke alamat anda. * Untuk waktu terhad anda akan menerima sehelai tshirt juga..

Jika beli sekarang (waktu pelancaran) anda dapat berjimat sebanyak RM300!

harga akan dijual RM798
harga selepas diskaun : RM498

Jadi kepada yang dah lama menantikan TFSPAT, boleh beli sekarang sebelum harga offer tamat selama lamanya.

klik sini untuk pembelian
www.forex-sebenar.com

KOLEKSI EBOOK UNTUK TAMBAH ILMU FOREX ANDA SERENDAH RM47 – RM297!

Hari ini saya nak share kepada anda ebook forex yang berharga serendah RM47.
Kalau anda tak ada duit RM47 untuk beli ilmu forex, jangan letak harapan dalam forex.

Forex ni macam perniagaan. Ada risiko, perlukan modal . Risiko boleh dikurangkan dengan adanya ilmu yang betul.

Seperti mana anda sanggup guna ptptn RM26000 untuk ambil degree demi gaji RM3000 sebulan, kenapa tidak berhabis untuk ilmu forex. Jangan jadi orang yang rugi berhabis banyak untuk depo forex.

Cari lah ilmu sehingga anda puas hati dengan teknik yang anda belajar. Lepas tu baru lah boleh cuci kaki di akaun real nanti.

Dibawah ni senarai ebook forex untuk anda tengok tengok Goodluck!

PILIHAN 1
Pakej lengkap BBMA SNR ( 6 EBOOK & 13 VIDEO ) RM297

panduan bbma snr advance, buku forex, panduan forex bahasa melayu,

Kalau anda nak belajar BBMA SNR ADVANCE dengan lengkap, siap video, inilah pilihannya. Walaupun harga nya RM297 (offer sekarang) , tapi ilmu yang disampaikan sangat lengkap.

Klik sini untuk PAKEJ LENGKAP BBMA SNR ADVANCE RM297
PILIHAN 2

EBOOK BBMA SNR ( 6 EBOOK SHJ TANPA VIDEO ) RM150
PANDUAN FOREX BBMA SNR, BBMA SNR ADVANCE, VIDEO BBMA SNR ADVANCE,

Tapi jika anda tak mampu dengan harga RM297, anda boleh pilih pilihan yang lebih rendah. Iaitu 6 ebook tanpa video. Jadi anda akan dapat ebook sahaja.

KLIK SINI UNTUK 6 EBOOK BBMA SNR ADVANCE RM150

 

PILIHAN 3

EBOOK UTAMA BBMA SNR (1 EBOOK UTAMA) RM47
PANDUAN BBMA SNR ADVANCE
Jika anda bajet kecil , tapi masih nak dapatkan ilmu dalam panduan bbma snr ini, anda boleh dapatkan Ebook Utama BBMA SNR ADVANCE. Ebook 118 muka surat ini sangat membantu, dan harganya juga jauh lebih mampu milik

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN EBOOK UTAMA BBMA SNR ADVANCE RM47
Setakat itu pilihan untuk bbma snr advance. Malah, penulis yang sama juga telah menulis ebook terbaru . Kali ini khas untuk peminat pair EURUSD

PILIHAN 4

EBOOK TEKNIK EU RM79

TEKNIK EU, PANDUAN FOREX TEKNIK EU

Teknik ini untuk mereka yang suka trade pair EU. bukan sembarangan, teknik ini dah digunapakai 6 tahun, dan berkesan. bagi yang malas nak fikir panjang dan nak trade pair eu je, boleh dapatkan ebook ni. Harga hanya RM79 jer!

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN TEKNIK EU RM79

Anda sudah ada pilihan? Semoga sedikit sebanyak trading anda dapat dibaiki dengan penambahan ilmu ilmu baru.

Rahsia Widraw 10,000 USD Bulan Dengan Kira Kira Mudah

rahsia 10 ribu sebulan, forex trading, forex bahasa melayu, panduan forex,

Boleh ke trader biasa biasa widraw 10,000usd sebulan dengan forex trading?
jawapannya boleh. Tapi bukan dalam sehari

Ia perlukan perancangan dan kesabaran.

Namun berita baiknya, anda tak perlu jadi trader yang pandai pun. Cukup anda
KONSISTEN..

——————————

BAGI YANG TAK TAHU LANGSUNG PASAL FOREX

  • forex adalah urusniaga jual beli matawang asing
  •  boleh dilakukan menggunakan smartphone sahaja
  • boleh menjana pendapatan tanpa batas dalam matawang USD
  • boleh rugi banyak duit jika tiada ilmu
  •  95% trader forex rugi kerana tiada ilmu walaupun forex sangat ringkas, hanya perlu klik buy atau sell sahaja.
  • ramai rakyat malaysia dah jadikan forex trading sebagai sumber pendapatan (part time atau full time)
  • ILMU SANGAT PENTING DALAM FOREX ,kalau tak memang anda buang duit.
  • tak ada lagi cara paling mudah jana pendapatan dalam dunia ni berbanding forex, kerana dengan klik klik sahaja, boleh dapat income.

    —————————-

Secara mudahnya, dalam 10  trade, anda hanya perlu profit 5 kali. Jika anda
boleh buat lebih baik dari ini, anda akan dapat lebih banyak

Sekarang kita mulakan kira kira :-

  • modal permulaan 100usd
  • trade seminggu 10kali
  • profit 5 kali , loss 5 kali
  • setiap trade , kita akan risikokan hanya 3% dari modal
  • SL 30 PIPS, TP 60 PIPS

So ini result minggu pertama, kita kan trade 10 kali. Andaikan kita profit 5 kali, loss 5 kali

Untuk profit
0.01 x 60 pips : 6usd (setiap trade)
6usd x 5 trade : 30usd

Untuk loss
0.01 x 30 pips : 3 usd (setiap trade)
3usd x 5 trade : 15usd

 keuntungan bersih seminggu : 30usd15 usd : 15 usd seminggu bersih

Sebulan 15usd x 4 : 60USD! 

Begitulah pengiraannya.
bermodal 100usd, kita memperoleh 60 usd untung SEBULAN , iaitu 60% !

Teruskan kira sehingga bulan ke 12. Seperti biasa risikokan 3% dari modal setiap
kali trade.. SL 30 pips , TP 60 pips

Dibulan ke 12, anda akan mendapati

modal terkumpul : 17,574 usd
untung bulan tersebut sahaja :  10,544 usd

Ingat, anda hanya perlu profit 5 kali dari 10 trade. Jika anda boleh buat lebih baik dari ini, hasil anda akan lebih baik dari ini!

Ketika di bulan ke 12 , anda sudah boleh widraw 10544 usd setiap bulan…bersamaan rm44,287

***pengiraan adalah mengandaikan ada tidak mengeluarkan keuntungan
sehinggalah bulan ke 12. Anggap akaun ini akaun yang tak akan anda sentuh keuntungannya..

Jadi bulan ke 12 dan seterusnya anda sudah boleh widraw
setiap bulan 10,000usd!

Namun ,adakah anda mampu sabar dan bertahan sehingga ianya terjadi seperti ini?
Ramai yang tidak mampu kerana terlebih dahulu MC @ TOTAL LOSS .

Jika anda tidak mampu membuat money management yang betul , anda tidak akan
berjaya dalam forex.

Sebab itulah, hanya risikokan 3% sahaja setiap kali trade. Dengan itu, modal
100usd akan habis licin setelah 33kali loss. tiada trader yang akan loss 33kali
berturut turut

BELAJAR LAH TEKNIK YANG TERBUKTI BERKESAN. BELAJARLAH DARI GURU YANG BERPENGALAMAN.

NAK BELAJAR ILMU FOREX TRADING?

KLIK SINI UNTUK BELAJAR TEKNIK TFS PRICE ACTION TRADING

Anda bertuah jika beli sekarang. Harga asal RM798 , tapi sekarang tengah ada promosi pelancaran. HARGA SEKARANG RM498 JER. free tshirt, free pen….jimat rm300

Apa lah sangat RM498 dengan ilmu yang anda boleh guna seumur hidup untuk jana pendapatan kan.. Ambik degree loan ptptn pun jauhhh lagi mahal dari ni.. So korbanlah sikit

Bukan untuk orang lain, untuk diri sendiri & keluarga juga yang senang nanti..

TFS Price Action Trading komited nak anda berjaya.

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN TANPA SYARAT dalam 90 hari, kalau tak puas hati, sila minta refund.

KLIK SINI SEKARANG SEBELUM OFFER TAMAT
khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Klik sini segera untuk dapatkan kod diskaun !

TFS 7 DIBERI NAMA BARU TFS PRICE ACTION TRADING (TFSPAT)

TFS 7 DIBERI NAMA BARU TFS PRICE ACTION TRADING (TFSPAT)

Ramai yang sudah order TFS6 tapi masih belum terima versi buku lagi kan. Jangan risau masanya sudah hampir. anda akan dapat versi terbaru ini secara PERCUMA.

Sekitar majlis pelancaran TFSPAT @ TFS 7

KHALID HAMID MAJLIS PELANCARAN TFS7 TFSPAT

31936039_1505077749615297_4107696671670927360_n

KHALID HAMID TFSPAT
Website dan lain lain masih banyak lagi dlm pembikinan sebab semuanya akan dibuat baru.

Penghantaran TFSPAT akan bermula selepas PRU14. Kita kena buat dalam stages sbb kuantiti terlalu banyak. Mungkin dalam 3 minggu baru selesai hantar semua. Hrp semua dapat bersabar ya.

dah boleh order kat sini www.forex-sebenar.com

Slogan baru ( masih belum pasti ) : Entry Tepat, Profit Hebat, Widraw Lebat!

MEMBERS SPECIAL PRICE: Admin cakap ramai mengadu terlepas preorder hari tu. Dia suruh open balik. Takpe nnti saya consider. For now mohon berikan ruang utk kami clear dulu segala pghantaran tertunggak yg mencecah 1500+ unit ye (preorder + pemilik TFS6 digital). Bunyi macam sikit, tapi kalau 1x pickup 50 unit, 30 hari bekerja baru settle. Tu baru pos nya, belum packing nya lagi. So berilah kami masa utk settle tu dulu yer.

Preview buku TFS7 @ TFSPAT

TFSPAT TFS7 TEKNIK FOREX SEBENAR BUKU BARU

UPDATE JULY 2018, SUDAH BUKA ORDER , DISKAUN RM300 UNTUK ANDA & FREE TSHIRT.. Kalau anda baca artikel ni pada JULAI 2018 , inilah masa yang tepat dan paling berbaloi  untuk beli TFS!

Yang belum order, masih boleh order di www.forex-sebenar.com

 

Testimoni Pembeli BBMA SNR ADVANCE!

Makin hari makin banyak testimoni dari pembeli BBMA SNR ADVANCE.

** panduan bbma snr advance ni tak ada kena mengena dengan TFS . Ia cuma alternatif kepada trader yang mencari panduan dengan harga lebih rendah (RM150 JER) sementara tunggu TFS7 siap! okay

Sebelum kita nak beli panduan, mesti kita nak tengok hasil dari pembeli yang lepas. Ni saya tunjuk sikit bukti dari teknik bbma snr advance.

teknik bbma snr advance, oma ally bbma

teknik bbma snr advance, oma ally bbma

teknik bbma snr advance, oma ally bbma
hari tu , panduan ni bagi offer RM100 sempena jualan hujung tahun. sekarang offer tu dah pun tamat. harga sekarang RM150 YE

Kalau anda dah biasa dengan teknik bbma oma ally, teknik ni akan jadi lebih mudah. tengok video preview kat sini

Klik Sini Untuk Beli Panduan BBMA SNR ADVANCE

 

 

Belum Mampu Beli TFS, Baca Sekarang! 2 hari sahaja

Pernah DENGAR TEKNIK BBMA

Rata rata trader di Malaysia pasti pernah dengar teknik BBMA , iaitu berasaskan bolinger band dan moving average. Original teknik BBMA diasaskan oleh OMA ALLY, trader forex malaysia yang sangat humble

Kalau anda first time dengar teknik BBMA, anda ketinggalan zaman. Sebab BBMA antara teknik forex popular di malaysia!

Baru baru ni saya ada ternampak ebook PANDUAN BBMA SNR ADVANCE. Tapi Ia bukan dihasilkan oleh OMA ALLY.

TEKNIK BBMA SNR ADVANCE

Ia gabungan BBMA + SNR. biasa terjadi , satu teknik digabung dengan teknik lain, keluar lah teknik lain

Kalau lihat testimoni pun cukup baik. Setakat diberitahu, dah hampir 1000 orang beli sejak ia dilancarkan

TEKNIK BBMA SNR ADVANCE

Harga tak sampai RM200 pun.. Kalau anda belum mampu nak beli TFS, saya cadangkan ebook ini. Ye lah, bukan semua mampu nak beli TFS. ( tak penting guna teknik mana pun, janji konsisten profit dan boleh widraw dah okay

Dalam 2 hari ini, mereka nak DISKUAN sehingga RM50!

kalau nak beli sekarang klik sini…
https://firulsnr.onpay.my/order/form/bbma/iklan

notis* ebook bbma snr advance tiada kena mengena dengan TFS. ini hanya promosi sahaja