Bagaimana Dapatkan Beratus Pips untuk Setiap Trade

10pips pun anda gagal dapatkan dalam trading forex? Memang parah… Dengan TEKNIK FOREX SEBENAR oleh Khalid Hamid, anda mudah dapat buat beratus-ratus pips!

teknik forex sebenar, teknik forex, forex excel, forex malaysia, belajar forex, apa itu forex, cara untung dengan forex, belajar forex trading

Antara teknik killer yang diajar dalam ebook ini :
– rahsia trade pending order
– teknik gap
– teknik yang berpandukan satu candlestik sahaja

dan banyakk lagi. Oh sebelum terlupa, saya nak tegaskan, teknik FOREX SEBENAR adalah ilmu sebenar dari A-Z  tentang forex. Kalau anda masih baru, atau dah lama trade forex, anda memang wajib dapatkan ebook ini

Panduan diterengkan dengan sangat mudah kerana ia siap dipakejkan dengan video. Mudah faham dan guna bahasa melayu ringkas

3 sebab kenapa anda wajib beli teknik FOREX SEBENAR 
1. ebook/video ini dihasilkan 100% oleh Master Khalid hamid yang berpengalaman hampir 10 tahun dalam forex, bayangkan berapa juta dia dah kaut dengan teknik ni..

2. Ramai pembeli-pembeli dari ebook ini berjaya menjadi full time forex trader. Alhamdulillah

3. Teknik proven, relevan sepanjang zaman. Teknik yang diajar dalam ebook ini, anda boleh test pada chart2 terdahulu, dan ternyata, memang betul!

 

ILMU INI TAK SEPADAN DENGAN HARGANYA YANG TERLAMPAU MURAH. BACA APA KATA PEMBELI-PEMBELI EBOOK

teknik forex sebenar, teknik forex, forex excel, forex malaysia, belajar forex, apa itu forex, cara untung dengan forex, belajar forex trading

teknik forex sebenar, teknik forex, forex excel, forex malaysia, belajar forex, apa itu forex, cara untung dengan forex, belajar forex trading

teknik forex sebenar, teknik forex, forex excel, forex malaysia, belajar forex, apa itu forex, cara untung dengan forex, belajar forex trading

Dan banyak lagi testimoni.. boleh lihat di www.forex-sebenar.com

 

Teknik Rahsia dalam Ebook Forex Sebenar

Sebenarnya, kalau anda dah beli ebook forex sebenar anda mesti setuju dengan saya, bahawa ada teknik-teknik yang didedahkan tu, senang sangat!

Hehehe.. Yang dah beli mesti tahu dan tersenyum bila baca post ini..
yang saya maksudkan adalah TEKNIK KILLER FOREX SEBENAR .

Saya memang tak boleh dedahkan bagaimana teknik simple dan mudah ini dapat memberi pulangan yang sangat lumayan! : ):)

Apa yang paling best bagi saya :-

– risiko kecil , profit besar
– money management yang betul (ramai fail part ini)
– panduan vide0, memang senang nak faham….
– ebook ni paling lengkap, ilmu forex A-Z

Pelaburan ilmu sekali seumur hidup
www.forex-sebenar.com

P/S : percaya atau tak, ebook ini telah dimiliki oleh 10,000 orang trader forex Malaysia!

 

Jom Belajar Forex Trading

Salam sejahtera forex trader dan bakal forex trader
Alhamdulillah, sekarang sudah di tahun 2015!

Saya selalu nasihatkan kepada para trader forex atau yang baru berjinak-jinak dengan dunia forex, JANGAN TRADE JIKA TIADA ILMU

Punca Rugi/Lost Forex adalah TIADA ILMU
Statistik juga menunjukkan hanya sekitar 2%-5% sahaja trader forex yang berjaya diseluruh dunia! Adakah anda termasuk dalam % kecil ini, atau masih lagi tak tahu cara yang betul ?

Kalau anda serius nak belajar forex (bukan beli robot), nak rasa sendiri kemanisan hidup seorang forex trader, anda perlu ada ilmu forex trading. Belajarlah dari mereka yang pakar, bukan hanya jual panduan forex untuk meraih keuntungan lumayan

Nak tahu lebih lanjut, sila layari
www.forex-sebenar.com

 

p/s : tiada yang mustahil dalam dunia. Siapa ada ilmu, dia ke depan. ..