TEMPAHAN BUKU DAN DVD TEKNIK FOREX SEBENAR

Akhirnya masa ditunggu telah tiba. Tempahan versi buku & DVD TFS kini dibuka khas untuk para pemilik versi digital TFS. Buku & DVD ini hanya boleh ditempah oleh pemilik sah TFS sahaja dan terhad kepada 1 buah untuk setiap seorang. Anda akan menerima 5 item di bawah:

buku teknik forex sebenar
.
1 – Buku I TFS iaitu buku tentang TFS sahaja (cover glossy art card, content art paper. kualiti macam buku dari overseas)
.
2 – Buku II TFS iaitu buku khas gabungan pelbagai tajuk seperti Panduan Lengkap Broker Forex, Teknik-Teknik Killer dsb (cover glossy art card, content art paper. kualiti macam buku dari overseas)
.
3 – Trading Journal dan Checklist untuk mencatatkan trade anda (cover glossy art card, content simili paper)
.
4 – 1 DVD yang mengandungi kesemua fail dalam bentuk digital (folder settings, ebook, kesemua video TFS dll) beserta 3 video eksklusif yang tidak terdapat di mana-mana, ianya khas utk mereka yg menempah versi buku + DVD ini sahaja. Confirm best dan bernilai jauh lebih tinggi dari apa yang anda bayar!
.
5 – Kotak eksklusif TFS
.
.
BERAPAKAH HARGANYA?
.
Untuk 500 unit pertama = RM148.00 
(yang sebelum ni RM98 dah pun penuh kuota dalam masa 5 hari)
.
Maaf saya tak berani nak print banyak-banyak takut nanti tak habis ditempah. Selepas habis 1,000 unit ni, anda perlu menunggu kuota seterusnya penuh kerana printing bukan boleh buat sikit-sikit. Sekali print kena banyak terus. Jadi, jika serius berminat sila buat tempahan segera ya.
.
.
WAJIB BACA! TEMPOH PENGHANTARAN:
.
Pakej ni tiada ready stock, sebab tu kami print 1,000 unit dahulu. Jika ada lagi permintaan baru kami akan print lagi. Printing set lengkap 1,000 unit akan memakan masa yang lama. Anda akan menerimanya sebelum 31 Mac 2015. Jangan risau, kami akan berusaha mati-matian untuk deliver lebih awal. Kami akan sentiasa memastikan anda mendapat perkembangan terkini. Jika anda tak buat tempahan sekarang, maka anda perlu menunggu batch 1,000 unit seterusnya. Nak tunggu cukup 1,000 order berjanggut juga tu. So, jangan tunggu lama-lama orait.
.
.
CAJ PENGHANTARAN? (Anggaran berat pakej = 2kg)
.
a) Semenanjung Malaysia = RM13.00 (poslaju prepaid box)
b) Sabah & Sarawak = RM25.00 (poslaju prepaid box)
c) Brunei = RM81.00 (EMS *)
d) Singapore = RM74.00 (EMS *)
e) Indonesia = RM84.00 (EMS *)

***tempahan versi buku dan dvd ini hanya untuk pembeli sah TEKNIK FOREX SEBENAR versi digital sahaja.

Beli disini