HARGA PAKEJ FOREX SEBENAR NAIK LAGI PADA 22 FEBUARI 2016

Jika anda sedang baca post ini sebelum 22febuari 2016, anda sangat beruntung kerana anda masih ada peluang untuk dapatkan PAKEJ FOREX SEBENAR pada harga RM598

Ini kerana  harga akan dinaikkan kepada RM698 (naik RM100) bermula 22 febuari

Kenapa anda perlu dapatkan DVD & BUKU FOREX SEBENAR sekarang?
-JIMAT RM100
-update percuma seumur hidup
-group support yang sangat aktif!
-panduan A-Z tentang forex dalam bahasa MELAYU
-panduan video memudahkan lagi pemahaman

buku dan dvd forex sebenar khalid hamid

Jika anda seorang yang inginkan kebebasan masa dan kewangan, forex adalah jalannya. Untuk itu, anda perlukan ilmu yang lengkap untuk  berada dipasaran forex yang sangat mencabar

ANTARA TESTIMONI PEMBELI TEKNIK FOREX SEBENAR

teknik forex sebenar, khalid hamid, forex sebenar, buku forex sebenar, dvd forex sebenar, belajar forex sampai pandai, panduan forex bahasa melayu

DVD & BUKU FOREX SEBENAR OLEH KHALID HAMID adalah panduan yang LENGKAP untuk anda..

KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN

Continue reading

Cara Elak Rugi dalam forex

Ramai yang rugi besar dalam forex sebab MEREKA TAK CUKUP LATIHAN.

Macamana nak praktis forex trading?Macam ni

cara elak rugi, forex sebenar, teknik forex sebenar, dvd teknik forex sebenar, encik khalid hamid,

1. Guna akaun demo terlebih dahulu
-demo account ialah akaun trading yang menggunakan duit virtual . Kita diberi modal 10,ooousd (pilih sesuka hati) untuk trade. Jadi tak perlu keluar duit pun boleh berlatih. Akaun demo bantu kita berlatih, buat analisis, bagaimana gunakan platform, cara baca chart, dan banyak lagi.

Klik sini untuk download platform metatrader 4 daripada broker FX citizen
http://www.mediafire.com/download/ftpds9de9c6jtf4/fxcitizen4setup.zip

2. Guna real account modal kecil
-Anda boleh buka real account dengan mana-mana broker pilihan anda. Di TEKNIK FOREX SEBENAR , kami mengesyorkan broker FX CITIZEN. Jika nak guna broker lain pun okay, tak ada masalah

real account perlukan modal , iaitu duit sendiri.

KENAPA GUNA MODAL KECIL DULU?
sebab jika guna demo akaun , tak akan mengajar kita tentang kawalan emosi. kalau guna demo account, kita tahu duit tu bukan duit kita.

bila guna modal kecil ,kalau kita gagal sekalipun, sekali tu sahaja rugi kita. kalau modal kecil kita boleh handle, modal besar pun sama sahaja.

Ingat, ramai yang gagal sebab tak ikut step ni. Akaun demo pun lingkup terus buka akaun real modal besar sebab tak sabar nak buat duit dengan forex. Semoga anda belajar sesuatu dari post ini

cara elak rugi, forex sebenar, teknik forex sebenar, dvd teknik forex sebenar, encik khalid hamid,

Jika belum dapatkan TEKNIK FOREX SEBENAR (versi DVD & BUKU) boleh dapatkan segera sebelum habis stok @ harga dinaikkan. tiada yang rugi jika anda melabur untuk ILMU :) :)

5 Sebab Kenapa Pilih Forex Sebagai Kerjaya

Post ini mungkin agak peribadi , namun ia mungkin juga menjadi sebab kenapa anda harus jadikan forex sebagai kerjaya.

5 Sebab Anda Perlu Pilih Forex Sebagai Kerjaya

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

1. Tak Makan Masa, tenaga dan usaha yang banyak
– pernah tak anda kerja di restoran makanan segera? gaji kerja di sana biasanya RM4 sejam. Anda berhempas pulas seperti mana sekali pun , gaji anda terhad kepada berapa jam anda kerja. Jika dengan forex, anda hanya perlu klik klik sahaja tak sampai satu jam setiap hari untuk mendapat pendapatan yang lumayan

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

2. Boleh Dilakukan Di Mana Mana Sahaja
– Forex sebenarnya boleh dilakukan secara online dan hanya perlukan komputer dan internet. Kini  trading forex juga boleh dilakukan menggunakan telefon bimbit. Anda tidak perlu risau kerana anda tetap boleh trade forex walaupun ketika bercuti di mana mana sahaja

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

3. Tidak memerlukan pihak ketiga untuk menentukan kejayaan anda
-dalam forex , hanya ada satu faktor kejayaan iaitu DIRI SENDIRI. Kita tidak bergantung kepada orang lain untuk menentukan sama ada kita rugi atau untung. yang kita perlu ada hanyalah ILMU FOREX YANG SEBENAR untuk berjaya

forex sebenar, teknik forex sebenar, panduan forex sebenar, panduan forex bahasa melayu

4. Market 2 hala, dan risiko terhad
– dalam forex , kita boleh mendapat untung ketika harga naik, dan ketika harga turun. Ia tidak seperti pasaran lain yang mana anda hanya boleh untung apabila harga naik sahaja. Selain itu, risiko adalah terhad kepada berapa yang anda laburkan sahaja. Ini berbeza dengan saham dimana anda boleh rugi melebihi dari apa yang anda ada apabila anda menggunakan SHARE MARGIN FINANCING (pinjaman untuk membeli saham)

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

5. Potensi Keuntungan Lumayan Dalam Tempoh Singkat
-dalam forex 100% untung tak mustahil. 20% – 30 % sebulan adalah munasabah untuk dicapai. bayangkan jika anda dapat untung 20% sebulan, ia sudah cukup banyak kerana syarikat pelaburan saham seperti bank hanya memberi 10% SETAHUN.

Yang paling best, tak perlu tunggu setahun untuk dapat untung dapat untung dari pada pasaran FOREX, hari hari pun boleh. Modal bermula pun rendah serendah 20usd.

Itu lah antara sebab kenapa anda perlu pilih forex sebagai KERJAYA. Jika anda ingin menjadikan forex sebagai kerjaya, miliki ilmu forex dari basic sehingga advance ,TEKNIK FOREX SEBENAR ENCIK KHALID HAMID . Klik sini untuk pembelian. FREE DVD & BUKU untuk yang TERAWAL

Rugi 500 Ribu Kerana Forex, Baca Sini

tips forex, forex sebenar, teknik forex sebenar, encik khalid forex sebenar, panduan forex sebenar, cara elak rugi forex, panduan asas forex dalam bahasa melayu, guru forex di malaysia,  belajar forex, pengalaman rugi forex, belajar forex di malaysia, asas forex dalam bahasa melayu, panduan terbaik forex dalam bahasa melayu,

 

Para pembaca sekalian , lihat lah sendiri, ini lah harga yang perlu di bayar jika TIADA ILMU FOREX YANG BETUL ..

Ilmu forex yang sebenar akan menyelamatkan anda, dan  memberi anda kejayaan yang sebenar. Tapi ramai yang kedekut nak belajar ilmu- ilmu ni, ramai yang nak free sahaja, baca-baca kat forum,  dengar dari kawan-kawan.

Masalahnya jika kita belajar dari kawan, atau sumber sumber tidak pakar, bagaimana nak tahu berkesan atau tidak. Lebih menyedihkan ialah ilmu atau tips- tips forex yang kita dengar tu kita kena TRY & ERROR sendiri dahulu .

Ramai yang ego nak belajar forex dan berlagak tahu semua benda. Nak belajar ni, kena RENDAH DIRI DAN BUANG EGO.

Screen shot tersebut adalah dihantar oleh seseorang kepada Encik Khalid Hamid tentang kerugian yang dialaminya. Daripada rugi beratus ribu, baik  gunakan untuk menimba ilmu forex hanya beberapa ratus ringgit, kan…

INI ILMU FOREX YANG ANDA PERLUKAN . PANDUAN FOREX SEBENAR DARI KHALID HAMID