Forex Sebenar Edisi 7 (TFS7) Dijangka Siap Disembrer 2017

teknik forex sebenar 7

Teknik Forex Sebenar Edisi 7 @ mungkin edisi terakhir dijangka akan siap sekitar disember 2017

Setakat ini , sudah 200 lebih tempahan edisi 6 terdahulu yang akan terus menerima buku TFS7

TFS 7 mengambil masa agak lama untuk disiapkan . Banyak kandungan akan ditambahbaik dari edisi terdahulu
.

Saya akan hasilkan sesuatu yg sesuai utk semua level trader, tak kiralah baru seminggu kenal FX atau yg dah 10 tahun. Dari strategi beginner sampailah ke advance. Step by step akan ditunjukkan. Semoga penantian anda semua berbaloi kelak. – Khalid Hamid
.
.
Bagi mereka yang masih belum memiliki TFS (TEKNIK FOREX SEBENAR), anda boleh order disini www.forex-sebenar.com
(anda akan dapat versi video dan ebook terlebih dahulu, BUKU & DVD akan di pos setelah TFS7 lancar)

Ini bermakna anda merupakan yang terawal dapat memiliki TFS7.

Pairs terbaik, waktu terbaik, hari terbaik, bagaimana nak trade kalau malamnya ada news dsb semua akan diajarkan
.
.
Senang cerita TFS sesuai untuk semua trader, sama ada baru atau lama.

TEKNIK FOREX SEBENAR EDISI 7, HARGA NAIK LAGI ??

TFS akan diupdate ke kali terakhir TFS 7? HARGA AKAN NAIK LAGI??

Salam semua..
ada beberapa perkara yang kami nak tekankan dalam post kali ini

forex sebenar, teknik forex sebenar, khalid hamid, panduan forex bahasa melayu, teknik forex paling betul , buku forex bahasa melayu, belajar forex, ilmu forex trading, dvd forex, forex sebenar,

1. TEKNIK FOREX SEBENAR VERSI 7?

Menurut pengasas forex sebenar Master Khalid Hamid, dalam post terbarunya dalam group rahsia pembelian TFS

“Selain itu, saya tengah fikir nak update TFS buat kali yg terakhir iaitu “TFS 7”. Nak rekod video2 baru, susun or tukar balik content yg saya fikir berisiko / tak
perlu. contohnya straddle news trading. dulu cantik, sekarang parokkk. Content review ni bukan proses yg singkat. Banyak prosesnya woo…”

Apa yang kami boleh jangkakan adalah ,setiap kali ada penambahan content, biasanya HARGA AKAN NAIK …
So kalau anda belum beli, boleh beli sekarang, sebab kalau ada update, akan dapat update PERCUMA…beli disini, klik link biru
www.forex-sebenar.com
2. GROUP TFS AKAN JADI GROUP BERBAYAR..
.
“TFS private group juga akan dijadikan group berbayar (dah pernah dimaklumkan sebelum ni), di mana akan ada seminar bulanan, webinar, dapat t-shirt
eksklusif dll. yuran mesra rakyat sahaja dan ada limit peserta. Bilangan analyst tetap akan ditambah utk memastikan pembelajaran berterusan dlm group tu
nanti. Takde lah group tu senyapppp je kan.”

Group berbayar nanti adalah option sahaja, di mana jika anda nak berada didalamnya, baru lah anda bayar (bayaran mungkin bulanan)

Kami percaya bayaran ini bukanlah untuk keuntungan namun ia adalah untuk mereka yang benar benar mahukan analisis harian. Ia boleh diibaratkan seperti anda
mendapat signal forex setiap hari dari team master khalid..

Secara keseluruhan , kami rasakan ini adalah penambahbaikan yang ditunggu tunggu oleh semua forex trader Malaysia. Disamping dapat ilmu forex A-Z dari
dvd dan buku FOREX SEBENAR, kini anda juga dapat dibimbing dengan analisis harian.

Jika masih belum beli tfs sekarang, (edisi 6), anda mungkin terpaksa bayar harga lebih mahal nanti.

(Ingat, FOREX SEBENAR edisi pertama 5 tahun lepas
hanya RM87, pembeli edisi pertama masih dapat update percuma sehingga hari ini walaupun sekarang harganya RM698)

BELI TERUS DISINI
www.forex-sebenar.com

Beli TFS Sekarang dan Berpeluang Menang Iphone 7!

Sebelum baca, sila cek tarikh hari ini…. (kalau 20hb november 2016- 30 november 2016, anda masih ada peluang)

offer teknik forex sebenar, forex sebenar, teknik forex sebenar, khalid hamid, buku forex, panduan forex, panduan forex bahasa melayu,

Salam sejahtera.

Khas kepada mereka yang belum beli TEKNIK FOREX
SEBENAR sahaja. Jika anda masih berkira kira nak beli atau tak, inilah masanya yang tepat!

Selama 10 hari bermula hari ini 20/11/2016 sehingga 30/11/2016, TEKNIK FOREX SEBENAR akan membuat cabutan bertuah kepada 3 orang pembeli untuk memiliki
IPHONE 7 (128gb) yang bernilai RM4299!

Syaratnya mudah sahaja.
buat belian di www.forex-sebenar.com

Jika anda terpilih sebagai pemenang bertuah, anda hendaklah ambil sendiri by hand di Kuala Lumpur.

Itu sahaja syaratnya kerana kami takkan pos barang yang bernilai tinggi seperti ini.

Anda diberi masa seminggu untuk datang dan collect hadiah jika anda yang terpilih. Jika anda tak datang menuntut hadiah, kami akan cari pemenang lain pula :)

Seramai 3 pemenang akan dipilih kali ini. Alang alang nak beli buku dan dvd teknik forex sebenar, baik beli sekarang. Kalau ada rezeki boleh menang iphone 7

Iphone yang dihadiahkan adalah edisi malaysia, 128gb .warna boleh pilih :) :) terhad kepada stock yang ada lah..

Beli sekarang, pembelian anda akan direkod untuk cabutan bertuah. Ingat,
hanya 10 hari ini sahaja akan dikira .

buat tempahan disini sekarang : www.forex sebenar.com

7 sebab SERONOKNYA kalau jadi FULL TIME Forex Trader

Pernah dengar forex? pernah tengok kawan-kawan duk kata ” tengah main forex”

Ramai membayangkan seronoknya jadi forex trader. Kerja hanya klik klik depan komputer tapi income banyak!

my_car

Satu kenyataan yang buat anda TERSENYUM,
semua orang boleh jadi FOREX TRADER, atau lebih tepat lagi  FULL TIME FOREX TRADER

Antara kelebihan menjadi forex trader
-kerja hanya beberapa jam sehari
-tak perlu hadap JEM!
-lebih masa untuk diri sendiri dan keluarga
-lebih banyak income dari makan gaji
-tak ada boss, boleh cuti hari hari
-market luas, sesiapa sahaja boleh kaut untung!
-hanya ada 2 keadaan sahaja, anda untung atau rugi.. MACAMANA NAK UNTUNG? teruskan baca..

Yang paling best, dalam dunia forex, anda boleh dapat untung banyak dalam sehari, ( dan boleh rugi banyak juga jika tiada ilmu)

Yang membezakan HASIL INCOME forex seseorang adalah ILMU . Kalau ada ilmu, duit sikit boleh jadi banyak, tapi jika tiada ilmu, duit beratus ribu boleh habis!

Guys, cari ilmu dahulu, sebelum jadi FOREX TRADER.
dengan adanya DVD FOREX SEBENAR, kini lebih ramai rakyat malaysia dapat belajar teknik trade forex yang mudah, cepat, dan dapat BANYAK

buku dvd forex sebenar

klik sini sebelum harga OFFER dvd ini dinaikkan. serius, inilah ilmu A-Z untuk forex trader. Say goodbye to your boss soon :) :)

http://www.forex-sebenar.com
(PANDUAN FOREX A-Z dalam bahasa melayu)

HARGA PAKEJ FOREX SEBENAR NAIK LAGI PADA 22 FEBUARI 2016

Jika anda sedang baca post ini sebelum 22febuari 2016, anda sangat beruntung kerana anda masih ada peluang untuk dapatkan PAKEJ FOREX SEBENAR pada harga RM598

Ini kerana  harga akan dinaikkan kepada RM698 (naik RM100) bermula 22 febuari

Kenapa anda perlu dapatkan DVD & BUKU FOREX SEBENAR sekarang?
-JIMAT RM100
-update percuma seumur hidup
-group support yang sangat aktif!
-panduan A-Z tentang forex dalam bahasa MELAYU
-panduan video memudahkan lagi pemahaman

buku dan dvd forex sebenar khalid hamid

Jika anda seorang yang inginkan kebebasan masa dan kewangan, forex adalah jalannya. Untuk itu, anda perlukan ilmu yang lengkap untuk  berada dipasaran forex yang sangat mencabar

ANTARA TESTIMONI PEMBELI TEKNIK FOREX SEBENAR

teknik forex sebenar, khalid hamid, forex sebenar, buku forex sebenar, dvd forex sebenar, belajar forex sampai pandai, panduan forex bahasa melayu

DVD & BUKU FOREX SEBENAR OLEH KHALID HAMID adalah panduan yang LENGKAP untuk anda..

KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN

Continue reading

OFFER! DVD& BUKU TEKNIK FOREX SEBENAR

Sebelum ini, jika sesiapa yang beli TEKNIK FOREX SEBENAR, mereka hanya akan dapat dalam versi ebook dan video sahaja (kena download & boleh baca di komputer sahaja)

SEKARANG ADA OFFER KHAS & MENARIK!
Kini anda boleh dapatkan versi DVD & BUKU.

Saya tak jamin offer ini akan sentiasa ada kerana hanya 150 unit sahaja akan dapat versi ini

Apa yang anda akan dapat  :-

1 – Buku I TFS iaitu buku tentang TFS sahaja
(cover glossy art card, content art paper. kualiti macam buku dari overseas)
buku teknik forex sebenar

2 – Buku II TFS iaitu buku khas gabungan pelbagai tajuk seperti Teknik-Teknik Killer dsb
(cover glossy art card, content art paper)
buku teknik forex sebenar

3 – Trading Journal dan Checklist untuk mencatatkan trade anda
(cover glossy art card, content simili paper)

trading journal teknik forex sebenar

4 – 1 DVD yang mengandungi kesemua fail dalam bentuk digital
(folder settings, ebook, kesemua video TFS dll) beserta 3 video eksklusif yang tidak terdapat di mana-mana, ianya khas utk mereka yg menempah versi buku + DVD ini sahaja.
Confirm best dan bernilai jauh lebih tinggi dari apa yang anda bayar!

dvd teknik forex sebenar

5 – Kotak eksklusif TFS
kotak eksklusif teknik forex sebenar

NAK DAPATKAN OFFER NI ??? (TERHAD)
Dapatkan disini : www.forex-sebenar.com

TEMPAHAN BUKU DAN DVD TEKNIK FOREX SEBENAR

Akhirnya masa ditunggu telah tiba. Tempahan versi buku & DVD TFS kini dibuka khas untuk para pemilik versi digital TFS. Buku & DVD ini hanya boleh ditempah oleh pemilik sah TFS sahaja dan terhad kepada 1 buah untuk setiap seorang. Anda akan menerima 5 item di bawah:

buku teknik forex sebenar
.
1 – Buku I TFS iaitu buku tentang TFS sahaja (cover glossy art card, content art paper. kualiti macam buku dari overseas)
.
2 – Buku II TFS iaitu buku khas gabungan pelbagai tajuk seperti Panduan Lengkap Broker Forex, Teknik-Teknik Killer dsb (cover glossy art card, content art paper. kualiti macam buku dari overseas)
.
3 – Trading Journal dan Checklist untuk mencatatkan trade anda (cover glossy art card, content simili paper)
.
4 – 1 DVD yang mengandungi kesemua fail dalam bentuk digital (folder settings, ebook, kesemua video TFS dll) beserta 3 video eksklusif yang tidak terdapat di mana-mana, ianya khas utk mereka yg menempah versi buku + DVD ini sahaja. Confirm best dan bernilai jauh lebih tinggi dari apa yang anda bayar!
.
5 – Kotak eksklusif TFS
.
.
BERAPAKAH HARGANYA?
.
Untuk 500 unit pertama = RM148.00 
(yang sebelum ni RM98 dah pun penuh kuota dalam masa 5 hari)
.
Maaf saya tak berani nak print banyak-banyak takut nanti tak habis ditempah. Selepas habis 1,000 unit ni, anda perlu menunggu kuota seterusnya penuh kerana printing bukan boleh buat sikit-sikit. Sekali print kena banyak terus. Jadi, jika serius berminat sila buat tempahan segera ya.
.
.
WAJIB BACA! TEMPOH PENGHANTARAN:
.
Pakej ni tiada ready stock, sebab tu kami print 1,000 unit dahulu. Jika ada lagi permintaan baru kami akan print lagi. Printing set lengkap 1,000 unit akan memakan masa yang lama. Anda akan menerimanya sebelum 31 Mac 2015. Jangan risau, kami akan berusaha mati-matian untuk deliver lebih awal. Kami akan sentiasa memastikan anda mendapat perkembangan terkini. Jika anda tak buat tempahan sekarang, maka anda perlu menunggu batch 1,000 unit seterusnya. Nak tunggu cukup 1,000 order berjanggut juga tu. So, jangan tunggu lama-lama orait.
.
.
CAJ PENGHANTARAN? (Anggaran berat pakej = 2kg)
.
a) Semenanjung Malaysia = RM13.00 (poslaju prepaid box)
b) Sabah & Sarawak = RM25.00 (poslaju prepaid box)
c) Brunei = RM81.00 (EMS *)
d) Singapore = RM74.00 (EMS *)
e) Indonesia = RM84.00 (EMS *)

***tempahan versi buku dan dvd ini hanya untuk pembeli sah TEKNIK FOREX SEBENAR versi digital sahaja.

Beli disini