Forex Sebenar Edisi 7 (TFS7) Dijangka Siap Disembrer 2017

teknik forex sebenar 7

Teknik Forex Sebenar Edisi 7 @ mungkin edisi terakhir dijangka akan siap sekitar disember 2017

Setakat ini , sudah 200 lebih tempahan edisi 6 terdahulu yang akan terus menerima buku TFS7

TFS 7 mengambil masa agak lama untuk disiapkan . Banyak kandungan akan ditambahbaik dari edisi terdahulu
.

Saya akan hasilkan sesuatu yg sesuai utk semua level trader, tak kiralah baru seminggu kenal FX atau yg dah 10 tahun. Dari strategi beginner sampailah ke advance. Step by step akan ditunjukkan. Semoga penantian anda semua berbaloi kelak. – Khalid Hamid
.
.
Bagi mereka yang masih belum memiliki TFS (TEKNIK FOREX SEBENAR), anda boleh order disini www.forex-sebenar.com
(anda akan dapat versi video dan ebook terlebih dahulu, BUKU & DVD akan di pos setelah TFS7 lancar)

Ini bermakna anda merupakan yang terawal dapat memiliki TFS7.

Pairs terbaik, waktu terbaik, hari terbaik, bagaimana nak trade kalau malamnya ada news dsb semua akan diajarkan
.
.
Senang cerita TFS sesuai untuk semua trader, sama ada baru atau lama.

TOLONG SHARE, SEMUA FOREX TRADER BOLEH DAPAT 60% SEBULAN!

Haiii..

macamana nak untung 60% sebulan dalam forex?? SEMUA ORANG BOLEH, YA! SEMUAAAAAA….

saya nak share bagaimana anda boleh untung 60% sebulan secara santai dengan sangat detail

kalau anda berpegang dengan ilmu ini sahaja, saya rasa semua orang mampu dapat 60% sebulan dari forex.

kebanyakkan orang memang mampu dapat 100% sebulan, malah 100% sehari tidak mustahil juga.

ada yang sekadar teka-teka terus dapat profit 100% PROFIT. modal 100usd terus untung 100usd lagi. powerr!

betul, tapi hari hari ke boleh dapat macam tu? kalau hari rugi pula macamana tu?? margin call kah? hahaha

jadi kalau boleh saya tak nak lagi la trader trade macam tu. saya nak trader biar ada SOP yang ketat. kalau boleh, saya nak trader DEPO sekali je, selebihnya biarlah WIDRAW. tak sedap lah kalau terbalik, asyik DEPO

so dengan itu, fahamkanlah elok elok (kalau nak faham lagi teknik-teknik forex, boleh beli terus DVD dan buku forex terlengkap kat sini

sila faham sebetul betulnya ya, saya buat step by step. harap ada makhluk dapat manfaat darinya. insyaallah

jommmmm

forex sebenar, buku forex, forex melayu, forex sebenar khalid hamid, teknik forex sebenar,

OKAY, ini andaian. kalau anda modal 1000 usd, kira macam 1000usd lah..

 

forex sebenar, buku forex, forex melayu, forex sebenar khalid hamid, teknik forex sebenar,

SIMPLE, 60 USD SEBULAN

forex sebenar, buku forex, forex melayu, forex sebenar khalid hamid, teknik forex sebenar,

KAN.. Tanpa sedar, dengan kiraan macam ni pun anda dah untung lebih banyak dari pelaburan yang anda masuk.. tapi kenapa ramai trader masih tamak nak untung 100% sehari? fikir sama sama….

 

forex sebenar, buku forex, forex melayu, forex sebenar khalid hamid, teknik forex sebenar,

ilmu ini antara yang anda boleh dapat dalam DVD TEKNIK FOREX SEBENAR OLEH KHALID HAMID. sesiapa yang nak belajar trading forex dari a- z boleh beli dvd tu.

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

yang dah pandai (hari hari depo) tak payah beli. huhu…

okay… harap bermanfaat. kalau tak faham tolong tanya. sebab kiraan simple macam ni boleh menyelamatkan trader dari MC. kalau korang betul betul ikut macam ni, 33 kali loss baru MC.. okay tak?

kalau rasa 60 pips macam lambat, tak ada masalah pun nak ambik untung 30 pips je, buka la 0.20 lot atau 0.02 lot (tapi stop loss kena 15 pips) tapi entry kena cantikkk la

macam tu lah. tak boleh lagi detail dah, nak detail kena beli buku dan dvd.

beli dvd kat siniĀ 

 

 

 

 

 

FOREX SEBENAR DISKAUN RM100 & FREE TSHIRT

OPPSS, LIHAT TARIKH HARI INI SEBELUM TERUSKAN PEMBACAAN ANDA

Jika tarikh ketika anda baca artikel ini 25hb disember -31disember (5 hari) anda berhak claim diskaun dari kami..

Semua maklum, harga TEKNIK FOREX SEBENAR ADALAH RM698 SEKARANG (setakat artikel ini ditulis)

sempena usia TEKNIK FOREX SEBENAR 5 TAHUN, kami berikan special offer. ini adalah sebagai penghargaan terhadap sokongan berterusan rakyat malaysia terhadap TEKNIK FOREX SEBENAR .

ini offer kami untuk anda..
1) POTONGAN RM100
2) SEHELAI TSHIRT TEKNIK FOREX SEBENAR (Bernilai RM50)
bagaimana nak claim?

tshirt forex sebenar, forex sebenar offer, khalid hamid forex sebenar, panduan forex no 1 malaysia,

copy kod ini :
diskaun100tshirt

klik sini ,
www.forex-sebenar.com
dan buat tempahan.

masukkan kupon diruangan kupon, dan anda akan dapat harga diskaun RM100

diskaun

Anda sedang google & cari panduan forex lengkap dalam bahasa Melayu?
Pencarian anda terhenti disini. Tahniah

Sebelum itu, jika anda belum tahu, TEKNIK FOREX SEBENAR adalah satu satunya panduan yang tak ada upsale! Maksudnya kat sini, bila dah beli DVD&BUKU (offer sekarang, dapat dalam bentuk dvd & buku, sebelum ni hanya ebook dan video digital sahaja) , anda dah dapat ilmu lengkap.

Sebelum anda beli PAKEJ TEKNIK FOREX SEBENAR , kami akan bagi 5 sebab kenapa panduan ini akan jadi panduan terakhir forex anda šŸ˜‰

TEKNIK FOREX SEBENAR, FOREX SEBENAR, KHALID HAMID, EBOOK TEKNIK FOREX SEBENAR,

1. FOREX SEBENAR tak ada upsale
Ya, tak ada seminar , atau personal coaching, kerana segala rahsia forex kami dedahkan dalam panduan ini. YA SEMUA SEKALI. tak ada nak sembunyi apa apa lagi. market forex luas, tak habis makan kalau semua dari kita kaut dari nya sikit sorang

TEKNIK FOREX SEBENAR, FOREX SEBENAR, KHALID HAMID, EBOOK TEKNIK FOREX SEBENAR,

2. RELEVEN SELAMA LAMANYA
Yang paling best, teknik yang anda akan pelajari dalam TEKNIK FOREX SEBENAR ini adalah panduan yang RELEVEN SELAMA LAMANYA, bukan untung sekejap dan rugi sekejap. Teknik yang sama anda boleh guna berulang ulang untuk kaut keuntungan dari market forex yang bernilai bilion dolar sehari

TEKNIK FOREX SEBENAR, FOREX SEBENAR, KHALID HAMID, EBOOK TEKNIK FOREX SEBENAR,

3. DAH 13,000 ORANG MEMILIKINYA SEJAK 5 TAHUN LEPAS
FOREX SEBENAR bukanlah nama baru dalam dunia forex trading di malaysia. Panduan ini dah bantu ramai rakyat malaysia , brunei & singapore untuk jadi trader yang berjaya

TEKNIK FOREX SEBENAR, FOREX SEBENAR, KHALID HAMID, EBOOK TEKNIK FOREX SEBENAR,

4 ADA SUPPORT GROUP FB YANG AKTIF
Ada lebih 6000 forex trader yang selalu share tips. Jika anda masih baru, anda boleh share analisis anda untuk sama sama improve! Jangan risau atau segan, group ini sangat aktif dan supportive.

TEKNIK FOREX SEBENAR, FOREX SEBENAR, KHALID HAMID, EBOOK TEKNIK FOREX SEBENAR,

5. ADA YANG DAH JADI JUTAWAN DENGAN TEKNIK YANG DIGUNAKAN DALAM PANDUAN FOREX SEBENAR
Bukan mustahil untuk jadi jutawan dengan teknik forex sebenar. anda hanya perlu ilmu yang betul. Selepas faham sepenuhnya, anda gunakan teknik yang sama berulang ulang kali

Kami faham jika anda dah banyak beli panduan forex yang lain. Tapi apa yang berbeza, kami menawarkan pulangan wang 100% jika anda tak puas hati dengan kandungan yang kami sampaikanĀ 

Jika anda memang mengidamkan nak jadi FULL TIME TRADER , anda boleh dapatkan DVD & BUKU teknik forex sebenar DISINI

HARGA PAKEJ FOREX SEBENAR NAIK LAGI PADA 22 FEBUARI 2016

Jika anda sedang baca post ini sebelum 22febuari 2016, anda sangat beruntung kerana anda masih ada peluang untuk dapatkan PAKEJ FOREX SEBENAR pada harga RM598

Ini kerana Ā harga akan dinaikkan kepada RM698 (naik RM100) bermula 22 febuari

Kenapa anda perlu dapatkan DVD & BUKU FOREX SEBENAR sekarang?
-JIMAT RM100
-update percuma seumur hidup
-group support yang sangat aktif!
-panduan A-Z tentang forex dalam bahasa MELAYU
-panduan video memudahkan lagi pemahaman

buku dan dvd forex sebenar khalid hamid

Jika anda seorang yang inginkan kebebasan masa dan kewangan, forex adalah jalannya. Untuk itu, anda perlukan ilmu yang lengkap untuk Ā berada dipasaran forex yang sangat mencabar

ANTARA TESTIMONI PEMBELI TEKNIK FOREX SEBENAR

teknik forex sebenar, khalid hamid, forex sebenar, buku forex sebenar, dvd forex sebenar, belajar forex sampai pandai, panduan forex bahasa melayu

DVD & BUKU FOREX SEBENAR OLEH KHALID HAMID adalah panduan yang LENGKAP untuk anda..

KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN

Continue reading

Cara Elak Rugi dalam forex

Ramai yang rugi besar dalam forex sebab MEREKA TAK CUKUP LATIHAN.

Macamana nak praktis forex trading?Macam ni

cara elak rugi, forex sebenar, teknik forex sebenar, dvd teknik forex sebenar, encik khalid hamid,

1. Guna akaun demo terlebih dahulu
-demo account ialah akaun trading yang menggunakan duit virtual . Kita diberi modal 10,ooousd (pilih sesuka hati) untuk trade. Jadi tak perlu keluar duit pun boleh berlatih. Akaun demo bantu kita berlatih, buat analisis, bagaimana gunakan platform, cara baca chart, dan banyak lagi.

Klik sini untuk download platform metatrader 4 daripada broker FX citizen
http://www.mediafire.com/download/ftpds9de9c6jtf4/fxcitizen4setup.zip

2. Guna real account modal kecil
-Anda boleh buka real account dengan mana-mana broker pilihan anda. Di TEKNIK FOREX SEBENAR , kami mengesyorkan broker FX CITIZEN. Jika nak guna broker lain pun okay, tak ada masalah

real account perlukan modal , iaitu duit sendiri.

KENAPA GUNA MODAL KECIL DULU?
sebab jika guna demo akaun , tak akan mengajar kita tentang kawalan emosi. kalau guna demo account, kita tahu duit tu bukan duit kita.

bila guna modal kecil ,kalau kita gagal sekalipun, sekali tu sahaja rugi kita. kalau modal kecil kita boleh handle, modal besar pun sama sahaja.

Ingat, ramai yang gagal sebab tak ikut step ni. Akaun demo pun lingkup terus buka akaun real modal besar sebab tak sabar nak buat duit dengan forex. Semoga anda belajar sesuatu dari post ini

cara elak rugi, forex sebenar, teknik forex sebenar, dvd teknik forex sebenar, encik khalid hamid,

Jika belum dapatkan TEKNIK FOREX SEBENAR (versi DVD & BUKU) boleh dapatkan segera sebelum habis stok @ harga dinaikkan. tiada yang rugi jika anda melabur untuk ILMU :) :)

5 Sebab Kenapa Pilih Forex Sebagai Kerjaya

Post ini mungkin agak peribadi , namun ia mungkin juga menjadi sebab kenapa anda harus jadikan forex sebagai kerjaya.

5 Sebab Anda Perlu Pilih Forex Sebagai Kerjaya

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

1. Tak Makan Masa, tenaga dan usaha yang banyak
– pernah tak anda kerja di restoran makanan segera? gaji kerja di sana biasanya RM4 sejam. Anda berhempas pulas seperti mana sekali pun , gaji anda terhad kepada berapa jam anda kerja. Jika dengan forex, anda hanya perlu klik klik sahaja tak sampai satu jam setiap hari untuk mendapat pendapatan yang lumayan

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

2. Boleh Dilakukan Di Mana Mana Sahaja
– Forex sebenarnya boleh dilakukan secara online dan hanya perlukan komputer dan internet. Kini Ā trading forex juga boleh dilakukan menggunakan telefon bimbit. Anda tidak perlu risau kerana anda tetap boleh trade forex walaupun ketika bercuti di mana mana sahaja

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

3. Tidak memerlukan pihak ketiga untuk menentukan kejayaan anda
-dalam forex , hanya ada satu faktor kejayaan iaitu DIRI SENDIRI. Kita tidak bergantung kepada orang lain untuk menentukan sama ada kita rugi atau untung. yang kita perlu ada hanyalah ILMU FOREX YANG SEBENAR untuk berjaya

forex sebenar, teknik forex sebenar, panduan forex sebenar, panduan forex bahasa melayu

4. Market 2 hala, dan risiko terhad
– dalam forex , kita boleh mendapat untung ketika harga naik, dan ketika harga turun. Ia tidak seperti pasaran lain yang mana anda hanya boleh untung apabila harga naik sahaja. Selain itu, risiko adalah terhad kepada berapa yang anda laburkan sahaja. Ini berbeza dengan saham dimana anda boleh rugi melebihi dari apa yang anda ada apabila anda menggunakan SHARE MARGIN FINANCING (pinjaman untuk membeli saham)

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

5. Potensi Keuntungan Lumayan Dalam Tempoh Singkat
-dalam forex 100% untung tak mustahil. 20% – 30 % sebulan adalah munasabah untuk dicapai. bayangkan jika anda dapat untung 20% sebulan, ia sudah cukup banyak kerana syarikat pelaburan saham seperti bank hanya memberi 10% SETAHUN.

Yang paling best, tak perlu tunggu setahun untuk dapat untung dapat untung dari pada pasaran FOREX, hari hari pun boleh. Modal bermula pun rendah serendah 20usd.

Itu lah antara sebab kenapa anda perlu pilih forex sebagai KERJAYA. Jika anda ingin menjadikan forex sebagai kerjaya, miliki ilmu forex dari basic sehingga advance ,TEKNIK FOREX SEBENAR ENCIK KHALID HAMID . Klik sini untuk pembelian. FREE DVD & BUKU untuk yang TERAWAL