CONTOH SIGNAL SELL & SIGNAL BUY TFSPAT

Kali ini saya tunjukkan contoh signal sell & signal buy. Ini antara kandungan yang terdapat dalam BUKU TFS PRICE ACTION yang terbaru.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,
Untuk entry ini , rujuk timeframe H4.  Signal dikira muncul setelah ada CANDLE ENGULFING.. Entry Sell Limit separuh body. sl 30, tp 60.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Ini pula contoh signal BUY. Setelah muncul candle ENGULFING, anda sudah boleh set BUY LIMIT separuh dari body ENGULFING TERSEBUT. Lihat dengan mudah anda dapat entry tepat. Hanya rujuk candle engulfing di chart H4 sahaja

Banyak lagi anda akan belajar dalam TFSPAT. ada 14 teknik semuanya.

NAH, TESTIMONI TERBARU PEMBELI TFS PRICE ACTION TRADING

testimoni tfspat

Jika satu teknik ini pun sudah memadai dapat memberi profit kepada anda, bayangkan ada 14 teknik kesemuanya

Macamana ? adakah anda rasa berbaloi teknik ini .. Ini baru yang percuma. ada banyak lagi anda dapat belajar dalam TFSPAT (buku & video)

Sekarang harga offer. (harga asal RM798) Jika anda beli sekarang, harga RM698 sahaja siap dapat free tshirt

KLIK SINI UNTUK HARGA OFFER & FREE TSHIRT (SEMENTARA STOK ADA )

 

KINI TFSPAT BERHARGA RM498 & FREE TSHIRT – TERHAD

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Setelah lama TFS tutup order, sekarang dibuka kembali. Anda yang nak beli TFSPAT (nama baru) sekarang adalah masa yang tepat. Lebih murah & dapat free shirt..

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Jika lihat pada website, TFSPAT akan dijual pada harga RM798 .
Jika anda masukkan kod diskaun : TFSPATLAUNCH2018 ,
HARGA AKAN BERTUKAR RM498 SHJ

Malah TFSPAT juga memberi jaminan dalam web

“Dalam 90 hari jika tiada kemajuan dalam trading anda, silakan minta refund. Simpan apa yang anda dapat. Tak perlu pulangkan. Ini adalah tawaran “refund tanpa syarat” dari kami.”

JIka anda tak rebut peluang ini, entah bila lagi akan ada offer seperti ini…

Beli BUKU TFS disini : www.forex-sebenar.com

KOLEKSI EBOOK UNTUK TAMBAH ILMU FOREX ANDA SERENDAH RM47 – RM297!

Hari ini saya nak share kepada anda ebook forex yang berharga serendah RM47.
Kalau anda tak ada duit RM47 untuk beli ilmu forex, jangan letak harapan dalam forex.

Forex ni macam perniagaan. Ada risiko, perlukan modal . Risiko boleh dikurangkan dengan adanya ilmu yang betul.

Seperti mana anda sanggup guna ptptn RM26000 untuk ambil degree demi gaji RM3000 sebulan, kenapa tidak berhabis untuk ilmu forex. Jangan jadi orang yang rugi berhabis banyak untuk depo forex.

Cari lah ilmu sehingga anda puas hati dengan teknik yang anda belajar. Lepas tu baru lah boleh cuci kaki di akaun real nanti.

Dibawah ni senarai ebook forex untuk anda tengok tengok Goodluck!

PILIHAN 1
Pakej lengkap BBMA SNR ( 6 EBOOK & 13 VIDEO ) RM297

panduan bbma snr advance, buku forex, panduan forex bahasa melayu,

Kalau anda nak belajar BBMA SNR ADVANCE dengan lengkap, siap video, inilah pilihannya. Walaupun harga nya RM297 (offer sekarang) , tapi ilmu yang disampaikan sangat lengkap.

Klik sini untuk PAKEJ LENGKAP BBMA SNR ADVANCE RM297
PILIHAN 2

EBOOK BBMA SNR ( 6 EBOOK SHJ TANPA VIDEO ) RM150
PANDUAN FOREX BBMA SNR, BBMA SNR ADVANCE, VIDEO BBMA SNR ADVANCE,

Tapi jika anda tak mampu dengan harga RM297, anda boleh pilih pilihan yang lebih rendah. Iaitu 6 ebook tanpa video. Jadi anda akan dapat ebook sahaja.

KLIK SINI UNTUK 6 EBOOK BBMA SNR ADVANCE RM150

 

PILIHAN 3

EBOOK UTAMA BBMA SNR (1 EBOOK UTAMA) RM47
PANDUAN BBMA SNR ADVANCE
Jika anda bajet kecil , tapi masih nak dapatkan ilmu dalam panduan bbma snr ini, anda boleh dapatkan Ebook Utama BBMA SNR ADVANCE. Ebook 118 muka surat ini sangat membantu, dan harganya juga jauh lebih mampu milik

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN EBOOK UTAMA BBMA SNR ADVANCE RM47
Setakat itu pilihan untuk bbma snr advance. Malah, penulis yang sama juga telah menulis ebook terbaru . Kali ini khas untuk peminat pair EURUSD

PILIHAN 4

EBOOK TEKNIK EU RM79

TEKNIK EU, PANDUAN FOREX TEKNIK EU

Teknik ini untuk mereka yang suka trade pair EU. bukan sembarangan, teknik ini dah digunapakai 6 tahun, dan berkesan. bagi yang malas nak fikir panjang dan nak trade pair eu je, boleh dapatkan ebook ni. Harga hanya RM79 jer!

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN TEKNIK EU RM79

Anda sudah ada pilihan? Semoga sedikit sebanyak trading anda dapat dibaiki dengan penambahan ilmu ilmu baru.

Belum Mampu Beli TFS, Baca Sekarang! 2 hari sahaja

Pernah DENGAR TEKNIK BBMA

Rata rata trader di Malaysia pasti pernah dengar teknik BBMA , iaitu berasaskan bolinger band dan moving average. Original teknik BBMA diasaskan oleh OMA ALLY, trader forex malaysia yang sangat humble

Kalau anda first time dengar teknik BBMA, anda ketinggalan zaman. Sebab BBMA antara teknik forex popular di malaysia!

Baru baru ni saya ada ternampak ebook PANDUAN BBMA SNR ADVANCE. Tapi Ia bukan dihasilkan oleh OMA ALLY.

TEKNIK BBMA SNR ADVANCE

Ia gabungan BBMA + SNR. biasa terjadi , satu teknik digabung dengan teknik lain, keluar lah teknik lain

Kalau lihat testimoni pun cukup baik. Setakat diberitahu, dah hampir 1000 orang beli sejak ia dilancarkan

TEKNIK BBMA SNR ADVANCE

Harga tak sampai RM200 pun.. Kalau anda belum mampu nak beli TFS, saya cadangkan ebook ini. Ye lah, bukan semua mampu nak beli TFS. ( tak penting guna teknik mana pun, janji konsisten profit dan boleh widraw dah okay

Dalam 2 hari ini, mereka nak DISKUAN sehingga RM50!

kalau nak beli sekarang klik sini…
https://firulsnr.onpay.my/order/form/bbma/iklan

notis* ebook bbma snr advance tiada kena mengena dengan TFS. ini hanya promosi sahaja

Tips Ini Je Dah Bantu Ramai Trader Malaysia Trade Dengan Tenang. Jemput Baca

Salam sejahtera. terima kasih kerana membaca. saya pasti anda merupakan trader forex sama ada sudah lama atau baru

Persoalannya, adakah kita trader yang buat duit dalam forex? bagus
atau adakah kita trader yang bakar duit dalam forex? …

Kat sini saya share pada anda , satu tips supaya anda tak margin call atau total loss dengan cepat

Sharing saya ini adalah premium. Jika anda pegang konsep ni kuat kuat, insyaallah. Modal anda mampu bertahan lama

SENTIASA LETAK STOP LOSS YANG RELEVEN

stop loss adalah wajib dalam forex. ia akan buatkan anda tenang .Jangan sibuk kira kalau untung. kira dulu “kalau” rugi,
berapa kerugian anda ..

Stop loss yang dicadangkan adalah 30pips. Maksimum 50 pips

Kat sini saya bagi contoh jelas.

CARA LETAK STOP LOSS
Boleh nampak tak. Sekarang , bila anda dah buka entry, anda siap siap dah tahu,

“hari ni kalau aku rugi, 3 USD akan hangus. Manakala jika untung 6 usd akan jadi milik aku.”

Kan lebih tenang macam ni

TAKE PROFIT BOLEH NEGO, STOP LOSS TAK BOLEH YE.

Kalau anda dah buat STOP LOSS, tapi TAKE PROFIT anda tak buat lagi
“nak tengok sejauh mana market boleh pergi,” tak ada masalah..

Yang penting, kena tahu berapa risiko rugi setiap hari

JIKA ANDA BERMODAL 100USD, lihat sini

33 kali loss baru habis modal forex

Anda ada peluang untuk 33 kali rugi, baru lah 100 usd anda akan habis. Sempat lah anda berlatih teknik yang anda tahu.

——

Jika belum ada teknik yang sesuai, atau masih tercari cari teknik yang sesuai, boleh dapatkan panduan TEKNIK FOREX SEBENAR .

“saya suka anda tahu tentang TEKNIK FOREX SEBENAR tanpa was was”

sedikit tentang TEKNIK FOREX SEBENAR @ TFS

  • sudah dimiliki oleh 13,000 forex trader di malaysia, brunei, dan singapore
  • dalam bentuk dvd dan buku ditulis oleh KHALID HAMID
  • khalid hamid, sudah 10 tahun dalam bidang forex, FULL TIME TRADER.
  • mencapai kebebasan kewangan dalam forex, buat duit 700,000usd seminggu (dengan money management yang ketat iaitu sekitar 3-5% sahaja modal (* hasil berbeza mengikut modal dan kefahaman , serta latihan.)
  • jangan risau, semua teknik didedahkan tanpa selindung.
  • sekarang dalam edisi ke 6 & dalam proses menyiapkan edisi kemaskini TFS7 iaitu edisi TERAKHIR
  • tak perlu win setiap trade untuk dapat net profit.
  • trade 10 kali, hanya perlu 4 kali betul. anda pun boleh buat lebih bagus dari ni..
  • panduan lengkap A-Z. jika masih tak tahu apa apa tentang forex pun, boleh dapatkannya
  • nanti anda akan diserap ke dalam group ahli TFS untuk analisis harian serta perkongsian

Yang dah “pro” dan “lama” dalam forex tapi masih belum mampu widraw konsisten, pun boleh dapatkannya kat sini PANDUAN FOREX SEBENAR

Rendahkan ego untuk terima ilmu baru.

Tak ada guna kita 10 tahun dalam forex, jika tiap bulan kita kembali deposit sebahagian gaji

Tak ada guna kita sembang kencang di kedai makan tentang untung beratus pips, padahal nasib semata mata

NAIK TURUN CARTA FOREX, ADA CERITA SEBALIKNYA
Memang kalau teka pun, pasti ada betul kan. Kadang kadang dari 10kali kita entry, ada masanya kita betul 5kali, atau 4 kali., walaupun kita tak pandai.

Itulah keistimewaan dan kecelakaan forex. Bila tak pandai pun boleh “membiru” , mula lah trade seminggu nak jadi SIFU.

Jangan macam tu. kita belajarlah dari mereka yang sudah “PROVEN” hidup 100% duit forex. baru lah dapat result yang betul

Ada orang kata google pun boleh ilmu forex ni. Betul tu. tapi kalau nak “BERGURU” dengan TFS, ia akan memudahkan anda.

Belajar dengan orang yang betul membawa kepada hasil yang betul

update : BELI SEKARANG (JULY/OGOS 2018 DENGAN HARGA OFFER RM498 & FREE TSHIRT

** beli sekarang anda akan dapat 2 version
1. versi digital TFS 6 (boleh didownload)
2. versi buku & dvd TFS7 (akan di pos ke alamat anda nanti)
ANDA DAPAT 2 VERSION PADA 1 HARGA SAHAJA!

FULL AKSES TEKNIK FOREX SEBENAR DISINI

*tiada paksaan untuk membeli TFS, semoga tips yang diberi dapat dimanfaatkan sebaiknya.. wassalam

Ini rahsia di sebalik seminar forex percuma

Salam kejayaan forex trader.

Hari ni saya rasa nak kongsi lah tentang seminar seminar forex percuma yang pernah saya hadiri. Kalau tak silap , ada dua seminar percuma yang saya pergi. Teruskan membaca ya

kelas forex percuma, teknik forex sebenar

PENGALAMAN PERTAMA
Yang pertama, saya dah lupa tahun berapa, lebih kurang beberapa tahun lepas. Saya ada jumpa satu website menjual ebook tentang forex.

Sebagai orang baru nak try try cari pendapatan secara online, saya memang teruja bila baca web tentang forex.

Yang digembar gembur sebagai “ rahsia kekayaan terpantas didunia” .. Ya memang tak dinafikan forex adalah rahsia kekayaan paling pantas

Di website juga menjual ebook rm1xx, dan dapat pergi ke seminar percuma jika beli ebook ini. Bagi saya yang ketika itu seorang pelajar, saya sudah cukup teruja. Saya menganggap di seminar saya akan dapat ilmu penuh forex

Pendekkan cerita , apa bila saya pergi ke seminar tersebut, lain cara yang diajar dari dalam ebook. 100% lain.

 

Masih terngiang sehingga hari ini tuan tuan, ayat nya “ inilah teknik yang sebenar. Yang dalam ebook tu tak payah guna..” (lebih kurang macam tu)

 

Saya tersentap. Habis, yang saya bayar rm100 ebook tu tak payah guna?

 

Lepas tu saya dengar lagi, kata guru forex tu, kalau nak tahu lebih, sila ke kursus seterusnya ( ada bayaran lagi , xsilap ada beberapa seminar. Mungkin rm150-rm300 setiap seminar)

Dan kalau nak jadi student coaching mereka mungkin RM5K (maaf saya benar-benar tak ingat jumlah sebenar)

PENGALAMAN KEDUA

Pengalaman kedua , saya pergi ke satu seminar forex percuma sekitar KL. Yang ni memang percuma , tak perlu beli apa apa pun. boleh terus pergi.

Saya masih tak syak apa apa sehinggalah hari berkenaan. Walau pun saya kurang biasa dengan jalan KL , saya pergi juga dengar. Kot kot lah dapat ilmu “free” kali ini.

Hari itu, yang saya dapat hanya lah cerita cerita kejayaan, testimoni, kisah kisah kehidupan trader dan sedikit sahaja pasal forex.

Dihujung seminar, guru forex itu berkata, kalau nak belajar lebih lagi sertai coaching rm1999 kalau tak silap saya.

 

Sebagai student, saya memang tak mampu.

 

Apa yang saya nak beritahu kat sini adalah, seminar percuma sentiasa ada upsale ya tuan tuan. Saya tak kata semua, tetapi biasanya macam tu la.

 

Agak kurang logik jika ilmu forex diberi percuma 100%, dibuat pula didalam dewan dewan hotel @ bilik seminar. Kat situ pun penganjur dah keluar kos

Tak tahu lah kalau memang ada yang sanggup ajar free ilmu forex ni . Bah kan bukan ilmu forex sahaja sebenar nya..ilmu lain juga.

 

Mungkin anda takkan jumpa orang yang sanggup ajar percuma ilmu forex ini. sampai bila bila pun

TEKNIK FOREX SEBENAR TIADA UPSALE!

Berbeza dengan teknik forex sebenar khalid hamid, ilmu yang diberi dalam pakej dvd dan buku tu dah lengkap .. tak ada upsale lagi.bila anda beli, anda dapat full teknik tfs.

bila dapat je buku dan dvd, boleh terus belajar. ilmu yang dicurahkan adalah sepenuhnya. tiada yang disembunyikan untuk “seminar upsale”

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Beruntung jika anda jumpa TEKNIK FOREX SEBENAR sebelum anda beli mana-mana ebook panduan forex. Kerana pencarian ilmu forex anda berakhir disini..

BELI DISINI SEMENTARA HARGA OFFER MASIH BELUM TAMAT

Teknik Forex Sebenar Dah Tak Ada Ebook, Hanya Ada DVD & BUKU

Kalau anda masih belum memiliki teknik forex sebenar , anda perlu tahu , sekarang TFS dah tak ada  dalam bentuk EBOOK. Sekarang ,bila anda buat pembelian, anda akan dapat DVD & BUKU.

Okay, dalam DVD tu sebenarnya ada semua : ebook forex sebenar, video, dan semua yang ada dalam ebook sebelum ni , ada dalam dvd tu. So tak payah buang masa dan kouta internet untuk download.

REVIEW : baca sebelum beli TEKNIK FOREX SEBENAR by Khalid Hamid

salam sejahtera

ini adalah review sejujurnya dari saya sebagai pembeli TEKNIK FOREX SEBENAR (pakej dvd & buku) , khas kepada mereka yang masih berfikir-fikir untuk membeli teknik forex sebenar daripada Encik khalid hamid atau abang lid, sila baca teliti

Dari segi kualiti buku & dvd
Kualiti yang terbaik. Buku kertas tebal, memang tahan lasak , full colour. 2 buku, 1 trading journal , dan 1 dvd, set lengkap untuk bantu anda fahami forex. Dengan adanya buku, tak perlu duduk depan komputer berjam-jam untuk baca PDF, dengan ada DVD, tak perlu nak download video hampir 20 tu. Untung sekarang ada versi fizikal (dvd & buku), dulu download satu persatu dengan internet slow , ebook pun kena print sendiri beratus ratus muka surat :( Untung siapa yang beli sekarang, semua dah mudah

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Dari segi kontent
Lengkap. Jika anda memang orang baru, yang tak pernah tahu apa-apa pasal forex, baru dengar sekali dua, anda mungkin ambil masa seminggu ke 2 minggu untuk habiskan baca & tengok SEHINGGA FAHAM semua video & buku. Sebab video ada hampir 20, dan kalau sekali dengar je memang blur lagi .Istilah istilah forex pula masih sangat baru bagi anda. Nak habiskan dalam sehari, jangan mimpi boleh faham semua. Tapi kalau nak habis kan dalam sehari jugak, cari hari cuti.

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Untuk forex trader yang dah tahu serba sedikit, dah banyak lost( ramai ni) , dah tahu banyak istilah forex agak senang untuk anda faham TFS ni. Sebab tak perlu recap kat buku setiap kali Encik Khalid sebut ” bearish , bullish, buy limit, sell stop , breakout, CRS , SNR . hammer, beob, long, short, breakeven, stop loss, market excution , ” Jadi fokus anda hanya faham teknik tfs, kenal CRS, cari zon SNR dan lain lain. Teknik-teknik killer juga akan jadi mudah untuk anda faham.

Dari segi harga
ok, ketika edisi pertama teknik forex sebenar, tak silap harga RM80 lebih, masa tu ada ebook je (baca kat komputer dalam bentuk PDF) . Saya masih ingat, lepas tu harga naik seiring dengan kontent yang bertambah. Versi 1, versi 2, versi 3 , sampai versi 5, lepas tu dah tak panggil ikut versi lagi , just panggil TEKNIK FOREX SEBENAR je. Yelah, bayangkan kalau sampai versi 68, tak ke penat nak kira .hahaha. So, sekarang kalau kira sekarang versi 6 la, harga sekarang RM698

harga forex sebenar, teknik forex sebenar, review teknik forex sebenar, .

Mahal ke tak? Ia subjektif pada orang. Bagi orang yang bergaji RM900, jadi mahal, dan nampak mahal kat situ. Tapi jika seseorang yang memang niat nak jadi forex trader SEUMUR HIDUP, harga ni sangat murah.

Bayangkan ilmu ni boleh guna seumur hidup. Senang cerita, bila dah faham TEKNIK FOREX SEBENAR ni, duk ulang ulang je la sampai bila bila, sebab ia ilmu yang relevan sepanjang zaman. (bank pun guna teknik macam ni. Mereka ikan paus, guna teknik ni, kita ikan bilis, takkan nak menongkah arus! ) kita follow je ok.

Okay sekali lagi mahal ke tak RM698? Kalau bagi orang yang just nak try try buat duit, kot kot boleh duit tepi dengan forex, mesti rasa agak mahal la. Tapi kalau fikir sedalamnya, ia berbaloi. Panduan A – Z. Dari tak pandai, boleh pandai. Bayangkan lepas ni, tengok candlestick dekat chart terus boleh agak nak sell ke nak buy, berapa nak target untung, macamana nak kurangkan risiko rugi, semua tu ada dalam TEKNIK FOREX SEBENAR

RM698 ( konfem naik lagi lepas ni) tak mahal . Sebab forex boleh jadi kareer anda nanti. Sebab forex boleh jadi kareer anda nanti. Sebab forex boleh jadi kareer anda nanti. (ULANG 3 KALI, semoga makbul)
Sebab belajar ambil ijazah pun RM20,000 habis kat ptptn je. So mahal ke tak RM698 ni? Bagi saya, berbaloi dengan wang anda. Lepas ni dah pandai buat untung dengan forex, boleh berhenti kerja. Bila orang tanya “ko kerja apa bro, tak nampak gi ofis pun,? ”
” Fulltime forex trader boss” – berangan dulu . kah kah

Dari segi support
Yang ni tak ada dalam DVD & BUKU, tapi ada dalam group support di facebook untuk pembeli yang sah. Dalam ni ada 6000 forex trader. Bukan En Khalid sahaja, trader-trader lain juga sangat aktif kat sini. Hari-hari ada perbincangan, ada analisis, ada yang minta tunjuk ajar , ramai yang sudi tolong. Yang dah pandai share analisis, yang baru boleh minta tunjuk ajar dari senior. Macam satu big family forex trader. So tak la terkial kial & mereput sorang sorang kat rumah tu kalau ada tak faham..

group rahsia teknik forex sebenar, khalid hamid, teknik forex sebenar,

Update percuma sepanjang hidup!
Kat sini bermaksud, jika forex sebenar terus menambah baik kontent yang ada (mostly penambahan video penerangan) , harga mungkin akan naik lagi. So siapa yang dah beli sebelum sebelum ni ,akan dapat UPDATE PERCUMA. Bayangkan, yang beli pada harga RM87 pada 5 tahun lepas, sampai sekarang dapat update percuma (versi 6) . Yang beli sekarang harga RM698 pun akan dapat jika ada update nanti. So siapa yang untung? Yang beli awal la.

Pesanan ringkas : Kalau belum beli, sila beli sebelum harga naik lagi (ringkas je)
beli sini :www.forex-sebenar.com

Bagaimana Dapatkan Beratus Pips untuk Setiap Trade

10pips pun anda gagal dapatkan dalam trading forex? Memang parah… Dengan TEKNIK FOREX SEBENAR oleh Khalid Hamid, anda mudah dapat buat beratus-ratus pips!

teknik forex sebenar, teknik forex, forex excel, forex malaysia, belajar forex, apa itu forex, cara untung dengan forex, belajar forex trading

Antara teknik killer yang diajar dalam ebook ini :
– rahsia trade pending order
– teknik gap
– teknik yang berpandukan satu candlestik sahaja

dan banyakk lagi. Oh sebelum terlupa, saya nak tegaskan, teknik FOREX SEBENAR adalah ilmu sebenar dari A-Z  tentang forex. Kalau anda masih baru, atau dah lama trade forex, anda memang wajib dapatkan ebook ini

Panduan diterengkan dengan sangat mudah kerana ia siap dipakejkan dengan video. Mudah faham dan guna bahasa melayu ringkas

3 sebab kenapa anda wajib beli teknik FOREX SEBENAR 
1. ebook/video ini dihasilkan 100% oleh Master Khalid hamid yang berpengalaman hampir 10 tahun dalam forex, bayangkan berapa juta dia dah kaut dengan teknik ni..

2. Ramai pembeli-pembeli dari ebook ini berjaya menjadi full time forex trader. Alhamdulillah

3. Teknik proven, relevan sepanjang zaman. Teknik yang diajar dalam ebook ini, anda boleh test pada chart2 terdahulu, dan ternyata, memang betul!

 

ILMU INI TAK SEPADAN DENGAN HARGANYA YANG TERLAMPAU MURAH. BACA APA KATA PEMBELI-PEMBELI EBOOK

teknik forex sebenar, teknik forex, forex excel, forex malaysia, belajar forex, apa itu forex, cara untung dengan forex, belajar forex trading

teknik forex sebenar, teknik forex, forex excel, forex malaysia, belajar forex, apa itu forex, cara untung dengan forex, belajar forex trading

teknik forex sebenar, teknik forex, forex excel, forex malaysia, belajar forex, apa itu forex, cara untung dengan forex, belajar forex trading

Dan banyak lagi testimoni.. boleh lihat di www.forex-sebenar.com

 

Teknik Rahsia dalam Ebook Forex Sebenar

Sebenarnya, kalau anda dah beli ebook forex sebenar anda mesti setuju dengan saya, bahawa ada teknik-teknik yang didedahkan tu, senang sangat!

Hehehe.. Yang dah beli mesti tahu dan tersenyum bila baca post ini..
yang saya maksudkan adalah TEKNIK KILLER FOREX SEBENAR .

Saya memang tak boleh dedahkan bagaimana teknik simple dan mudah ini dapat memberi pulangan yang sangat lumayan! : ):)

Apa yang paling best bagi saya :-

– risiko kecil , profit besar
– money management yang betul (ramai fail part ini)
– panduan vide0, memang senang nak faham….
– ebook ni paling lengkap, ilmu forex A-Z

Pelaburan ilmu sekali seumur hidup
www.forex-sebenar.com

P/S : percaya atau tak, ebook ini telah dimiliki oleh 10,000 orang trader forex Malaysia!