Ini rahsia di sebalik seminar forex percuma

Salam kejayaan forex trader.

Hari ni saya rasa nak kongsi lah tentang seminar seminar forex percuma yang pernah saya hadiri. Kalau tak silap , ada dua seminar percuma yang saya pergi. Teruskan membaca ya

kelas forex percuma, teknik forex sebenar

PENGALAMAN PERTAMA
Yang pertama, saya dah lupa tahun berapa, lebih kurang beberapa tahun lepas. Saya ada jumpa satu website menjual ebook tentang forex.

Sebagai orang baru nak try try cari pendapatan secara online, saya memang teruja bila baca web tentang forex.

Yang digembar gembur sebagai “ rahsia kekayaan terpantas didunia” .. Ya memang tak dinafikan forex adalah rahsia kekayaan paling pantas

Di website juga menjual ebook rm1xx, dan dapat pergi ke seminar percuma jika beli ebook ini. Bagi saya yang ketika itu seorang pelajar, saya sudah cukup teruja. Saya menganggap di seminar saya akan dapat ilmu penuh forex

Pendekkan cerita , apa bila saya pergi ke seminar tersebut, lain cara yang diajar dari dalam ebook. 100% lain.

 

Masih terngiang sehingga hari ini tuan tuan, ayat nya “ inilah teknik yang sebenar. Yang dalam ebook tu tak payah guna..” (lebih kurang macam tu)

 

Saya tersentap. Habis, yang saya bayar rm100 ebook tu tak payah guna?

 

Lepas tu saya dengar lagi, kata guru forex tu, kalau nak tahu lebih, sila ke kursus seterusnya ( ada bayaran lagi , xsilap ada beberapa seminar. Mungkin rm150-rm300 setiap seminar)

Dan kalau nak jadi student coaching mereka mungkin RM5K (maaf saya benar-benar tak ingat jumlah sebenar)

PENGALAMAN KEDUA

Pengalaman kedua , saya pergi ke satu seminar forex percuma sekitar KL. Yang ni memang percuma , tak perlu beli apa apa pun. boleh terus pergi.

Saya masih tak syak apa apa sehinggalah hari berkenaan. Walau pun saya kurang biasa dengan jalan KL , saya pergi juga dengar. Kot kot lah dapat ilmu “free” kali ini.

Hari itu, yang saya dapat hanya lah cerita cerita kejayaan, testimoni, kisah kisah kehidupan trader dan sedikit sahaja pasal forex.

Dihujung seminar, guru forex itu berkata, kalau nak belajar lebih lagi sertai coaching rm1999 kalau tak silap saya.

 

Sebagai student, saya memang tak mampu.

 

Apa yang saya nak beritahu kat sini adalah, seminar percuma sentiasa ada upsale ya tuan tuan. Saya tak kata semua, tetapi biasanya macam tu la.

 

Agak kurang logik jika ilmu forex diberi percuma 100%, dibuat pula didalam dewan dewan hotel @ bilik seminar. Kat situ pun penganjur dah keluar kos

Tak tahu lah kalau memang ada yang sanggup ajar free ilmu forex ni . Bah kan bukan ilmu forex sahaja sebenar nya..ilmu lain juga.

 

Mungkin anda takkan jumpa orang yang sanggup ajar percuma ilmu forex ini. sampai bila bila pun

TEKNIK FOREX SEBENAR TIADA UPSALE!

Berbeza dengan teknik forex sebenar khalid hamid, ilmu yang diberi dalam pakej dvd dan buku tu dah lengkap .. tak ada upsale lagi.bila anda beli, anda dapat full teknik tfs.

bila dapat je buku dan dvd, boleh terus belajar. ilmu yang dicurahkan adalah sepenuhnya. tiada yang disembunyikan untuk “seminar upsale”

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Beruntung jika anda jumpa TEKNIK FOREX SEBENAR sebelum anda beli mana-mana ebook panduan forex. Kerana pencarian ilmu forex anda berakhir disini..

BELI DISINI SEMENTARA HARGA OFFER MASIH BELUM TAMAT

Be Sociable, Share!