FOREX SEBENAR DISKAUN RM100 & FREE TSHIRT

OPPSS, LIHAT TARIKH HARI INI SEBELUM TERUSKAN PEMBACAAN ANDA

Jika tarikh ketika anda baca artikel ini 25hb disember -31disember (5 hari) anda berhak claim diskaun dari kami..

Semua maklum, harga TEKNIK FOREX SEBENAR ADALAH RM698 SEKARANG (setakat artikel ini ditulis)

sempena usia TEKNIK FOREX SEBENAR 5 TAHUN, kami berikan special offer. ini adalah sebagai penghargaan terhadap sokongan berterusan rakyat malaysia terhadap TEKNIK FOREX SEBENAR .

ini offer kami untuk anda..
1) POTONGAN RM100
2) SEHELAI TSHIRT TEKNIK FOREX SEBENAR (Bernilai RM50)
bagaimana nak claim?

tshirt forex sebenar, forex sebenar offer, khalid hamid forex sebenar, panduan forex no 1 malaysia,

copy kod ini :
diskaun100tshirt

klik sini ,
www.forex-sebenar.com
dan buat tempahan.

masukkan kupon diruangan kupon, dan anda akan dapat harga diskaun RM100

diskaun

TEKNIK FOREX SEBENAR EDISI 7, HARGA NAIK LAGI ??

TFS akan diupdate ke kali terakhir TFS 7? HARGA AKAN NAIK LAGI??

Salam semua..
ada beberapa perkara yang kami nak tekankan dalam post kali ini

forex sebenar, teknik forex sebenar, khalid hamid, panduan forex bahasa melayu, teknik forex paling betul , buku forex bahasa melayu, belajar forex, ilmu forex trading, dvd forex, forex sebenar,

1. TEKNIK FOREX SEBENAR VERSI 7?

Menurut pengasas forex sebenar Master Khalid Hamid, dalam post terbarunya dalam group rahsia pembelian TFS

“Selain itu, saya tengah fikir nak update TFS buat kali yg terakhir iaitu “TFS 7”. Nak rekod video2 baru, susun or tukar balik content yg saya fikir berisiko / tak
perlu. contohnya straddle news trading. dulu cantik, sekarang parokkk. Content review ni bukan proses yg singkat. Banyak prosesnya woo…”

Apa yang kami boleh jangkakan adalah ,setiap kali ada penambahan content, biasanya HARGA AKAN NAIK …
So kalau anda belum beli, boleh beli sekarang, sebab kalau ada update, akan dapat update PERCUMA…beli disini, klik link biru
www.forex-sebenar.com
2. GROUP TFS AKAN JADI GROUP BERBAYAR..
.
“TFS private group juga akan dijadikan group berbayar (dah pernah dimaklumkan sebelum ni), di mana akan ada seminar bulanan, webinar, dapat t-shirt
eksklusif dll. yuran mesra rakyat sahaja dan ada limit peserta. Bilangan analyst tetap akan ditambah utk memastikan pembelajaran berterusan dlm group tu
nanti. Takde lah group tu senyapppp je kan.”

Group berbayar nanti adalah option sahaja, di mana jika anda nak berada didalamnya, baru lah anda bayar (bayaran mungkin bulanan)

Kami percaya bayaran ini bukanlah untuk keuntungan namun ia adalah untuk mereka yang benar benar mahukan analisis harian. Ia boleh diibaratkan seperti anda
mendapat signal forex setiap hari dari team master khalid..

Secara keseluruhan , kami rasakan ini adalah penambahbaikan yang ditunggu tunggu oleh semua forex trader Malaysia. Disamping dapat ilmu forex A-Z dari
dvd dan buku FOREX SEBENAR, kini anda juga dapat dibimbing dengan analisis harian.

Jika masih belum beli tfs sekarang, (edisi 6), anda mungkin terpaksa bayar harga lebih mahal nanti.

(Ingat, FOREX SEBENAR edisi pertama 5 tahun lepas
hanya RM87, pembeli edisi pertama masih dapat update percuma sehingga hari ini walaupun sekarang harganya RM698)

BELI TERUS DISINI
www.forex-sebenar.com

Beli TFS Sekarang dan Berpeluang Menang Iphone 7!

Sebelum baca, sila cek tarikh hari ini…. (kalau 20hb november 2016- 30 november 2016, anda masih ada peluang)

offer teknik forex sebenar, forex sebenar, teknik forex sebenar, khalid hamid, buku forex, panduan forex, panduan forex bahasa melayu,

Salam sejahtera.

Khas kepada mereka yang belum beli TEKNIK FOREX
SEBENAR sahaja. Jika anda masih berkira kira nak beli atau tak, inilah masanya yang tepat!

Selama 10 hari bermula hari ini 20/11/2016 sehingga 30/11/2016, TEKNIK FOREX SEBENAR akan membuat cabutan bertuah kepada 3 orang pembeli untuk memiliki
IPHONE 7 (128gb) yang bernilai RM4299!

Syaratnya mudah sahaja.
buat belian di www.forex-sebenar.com

Jika anda terpilih sebagai pemenang bertuah, anda hendaklah ambil sendiri by hand di Kuala Lumpur.

Itu sahaja syaratnya kerana kami takkan pos barang yang bernilai tinggi seperti ini.

Anda diberi masa seminggu untuk datang dan collect hadiah jika anda yang terpilih. Jika anda tak datang menuntut hadiah, kami akan cari pemenang lain pula :)

Seramai 3 pemenang akan dipilih kali ini. Alang alang nak beli buku dan dvd teknik forex sebenar, baik beli sekarang. Kalau ada rezeki boleh menang iphone 7

Iphone yang dihadiahkan adalah edisi malaysia, 128gb .warna boleh pilih :) :) terhad kepada stock yang ada lah..

Beli sekarang, pembelian anda akan direkod untuk cabutan bertuah. Ingat,
hanya 10 hari ini sahaja akan dikira .

buat tempahan disini sekarang : www.forex sebenar.com

Dah letak Stop Loss, tapi broker tutup lebih daripada SL

 

belajar forex, panduan forex, forex malaysia, buku forex, dvd forex, belajar forex bahasa melayu, forex sebenar, teknik forex sebenar, khalid hamid,

Salam sejahtera.
Pernah tak terjadi , kita dah set STOP LOSS cantik cantik, tapi broker tutup lebih bawah/atas dari stop loss kita

Senang cerita, kita RUGI lebih beberapa pips dari apa yang kita sanggup. Malah bukan sahaja terjadi beberapa pips.

Pernah 30pips lebih atau 85pips lebih jauh dari yang kita set kan

Menurut Encik Khalid pengasas TFS, kejadian sebegini memang terjadi. Yang kurang best, hanya berlaku pada STOP LOSS, dan takkan berlaku pada TAKE PROFIT.  :(. Maknanya anda tak mungkin dapat extra pips dari Take Profit anda. hahahah.

Jadi jangan ingat anda dah set stop loss anda selamat 100%. Namun slippage bukan berlaku di kebanyakan masa, hanya pada waktu tertentu sahaja

Bilakah biasanya slippage terjadi???

1. Ketika news besar seperti NFP dan FOMC
2. Ketika pagi market open, hari isnin, dan anda ada floating position

Jadi, secara mudahnya, untuk elakkan diri dari terkena slippage ini adalah, jangan trade news, dan pastikan entry kita tutup siap siap sebelum market close hari sabtu sekitar 5 pagi tu..

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Itulah langkah selamat sebagai trader untuk elakkan diri dari terkena slippage.
Jika anda ingin belajar forex sepenuhnya, boleh dapatkan ilmu lengkap forex sebenar
klik disini sekarang sementara harga diskaun masih ada www.forex-sebenar.com

Forex : Nak Buy atau Sell?

forex sebenar, khalid hamid, teknik forex sebenar, belajar forex dalam bahasa melayu, rahsia forex, teknik forex paling berkesan, teknik forex malaysia, buku forex,

Memang ramai yang boleh buat duit dengan forex trading, cuma TAK RAMAI  YANG MAMPU KONSISTEN!

Kebanyakannya hanya profit sekadar NASIB sahaja kerana dalam forex, sama ada anda rugi atau pun untung. itu sahaja kemungkinannya..

Jika kita untung sekadar nasib, ia ibarat kita sedang berjudi. Jika kita trade dengan ilmu, itu lah yang terbaik.

Dalam setiap entry yang kita akan buka, kita wajib ada REASON TO SELL, atau REASON TO BUY! Jika tiada, maka hala tuju trading kita masih tidak jelas dan sekadar teka teka.

Bayangkan sekarang kita berada di hadapan chart dan ingin membuat entry. Kita rasa nak BUY. Sila senaraikan mengapa kita ambil keputusan itu..

Adakah sebab trend sedang uptrend?
Adakah kerana ada bullish candlestick?

Atau kita mempunyai sebab sebab kukuh lain yang menyebabkan kita yakin posisi BUY adalah posisi yang tepat ketika ini.

Begitulah hakikatnya jika anda ingin konsisten. Sentiasa TAHU sebab
kenapa kita perlu ENTRY BUY atau ENTRY SELL , tak kisah pending order atau market execution

Teknik forex sebenar dah ajar semua tu. Anda hanya perlu hadam sampai faham. Tak faham ulang lagi baca buku dan tengok video.

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Itulah antara kelebihan TFS dalam bentuk buku dan dvd (video) . Jika anda ke seminar
atau kelas, mungkin info yang disampai kan sedikit sebanyak terlepas pandang.

Jika dalam bentuk dvd dan buku seperti TFS, semuanya boleh
ulang sehingga faham.

Untuk yang serius nak jadi trader forex FULL TIME, klik sini untuk buat tempahan TEKNIK FOREX SEBENAR

7 Mitos dalam Forex

Dalam dunia forex, ada beberapa kepercayaan popular, yang anda mungkin juga pernah dengar atau percaya!

Dan paling best, ia hanyalah MITOS!

kepercayaan forex, forex trading malaysia, panduan forex dalam bahasa melayu, teknik forex sebenar, forex sebenar, dvd forex sebenar khalid hamid, belajar forex,
1. Stop loss perlu lebih besar dari target profit!
Secara logiknya, adakah anda rasa semua ini betul? Apa yang anda cari dalam forex trading? Adakah kita mencari LOSS sehingga perlu letakkan stop loss lebih besar dari target untung?

2. Ada Trader 100% profit
Ada trader popular mengaku tak pernah loss langsung dalam forex. Jika anda percaya, anda mungkin tak pernah trade forex :) Semua trader memang akan merasai LOSS . sehebat mana pun anda!

3. Perlu fokus 1 pair sahaja kalau nak berjaya
Peluang trade anda akan menjadi sedikit jika hanya fokus pair tertentu, bukan tak boleh, tapi anda perlu menunggu terlalu lama untuk trade.

4. JIka loss, ganda kan lot untuk cover balik
Jika anda gandakan lot untuk “untung lebih tinggi” sedarkah anda risikonya juga “makin tinggi/besar”? Dalam keadaan rugi, emosi anda tidak lagi stabil

5. Semakin banyak indicator, lagi bagus !
Biasanya indicator indicator yang ada perlukan semuanya bersilang/bertindih untuk menjadikannya satu signal yang bakal profit. Anda makin serabut dengan signal signal ini nanti

6. Ada teknik 100% profit!
takkan ada teknik yang 100% profit. Setiap teknik yang anda baca , ada kelemahan tersendiri. Selagi keuntungan melebihi rugi, ia dah kira okay!
(teknik forex sebenar adalah teknik yang relevan, www.forex-sebenar.com)

7. Jadi trader boleh kaya cepat
Forex pun kena belajar, kena faham , perlu latih tubi dan ianya memakan masa juga. Ramai yang kecundang sebab tamak

Jadi TEKNIK FOREX SEBENAR (DVD & BUKU) adalah teknik yang relevan, ini kerana tidak menjanjikan 100%, tetapi mengajar ilmu forex sebenar dari A-Z , dan yang lebih penting, sentiasa pastikan UNTUNG LEBIH BANYAK DARI RUGI

Klik sini untuk pembelian pakej ini sementara masih harga offer RM698
www.forex-sebenar.com

Jika MODAL USD1000, anda boleh senang senang untung USD600

Salam sejahtera trader forex malaysia,
berapa kah modal untuk trade forex yang releven?

 

video teknik forex sebenar, teknik forex, forex sebenar, khalid hamid, video forex bahasa melayu, panduan forex,

hal ini sangat subjektif sebenarnya. ada orang banyak modal, so dia boleh mula dengan modal yang banyak

.

.

Ada orang tak ada banyak modal. so boleh mula dengan modal yang sedikit, tiada masalah

.

.

Dengan menggunakan teknik forex sebenar, anda boleh jadikan nilai ini sebagai kira kira untuk bermula

sama ada untuk besarkan skala atau kecilkan bergantung modal anda

Dengan teknik forex sebenar yang akan diajar dalam dvd & buku : (semua orang pasti boleh lakukannya

MODAL UDS1000
trade 10 kali trade seminggu
dengan kadar win 5 loss 5,
anda boleh untung bersih 600USD sebulan

Jika anda modal kecil , kira dengan statistik ini, kecil kan modal dalam kiraan ini.. Adakah anda rasa semua ini susah dicapai? Adakah selama ini jika anda buka 10 trade, anda dapat result sama seperti ini (win 5 loss 5) ?

Atau adakah anda lebih bagus win 7 loss 3. Atau mungkin 8 , 2 ?

Bagaimana?
Saya tak dapat nak cerita sedetail detail nya disini kerana melanggar hakcipta terpelihara . Jika anda berminat dan nampak betapa besarnya potensi buat duit dengan pasaran forex,

KLIK SINI UNTUK PANDUAN LENGKAP TEKNIK FOREX SEBENAR

Ini rahsia di sebalik seminar forex percuma

Salam kejayaan forex trader.

Hari ni saya rasa nak kongsi lah tentang seminar seminar forex percuma yang pernah saya hadiri. Kalau tak silap , ada dua seminar percuma yang saya pergi. Teruskan membaca ya

kelas forex percuma, teknik forex sebenar

PENGALAMAN PERTAMA
Yang pertama, saya dah lupa tahun berapa, lebih kurang beberapa tahun lepas. Saya ada jumpa satu website menjual ebook tentang forex.

Sebagai orang baru nak try try cari pendapatan secara online, saya memang teruja bila baca web tentang forex.

Yang digembar gembur sebagai “ rahsia kekayaan terpantas didunia” .. Ya memang tak dinafikan forex adalah rahsia kekayaan paling pantas

Di website juga menjual ebook rm1xx, dan dapat pergi ke seminar percuma jika beli ebook ini. Bagi saya yang ketika itu seorang pelajar, saya sudah cukup teruja. Saya menganggap di seminar saya akan dapat ilmu penuh forex

Pendekkan cerita , apa bila saya pergi ke seminar tersebut, lain cara yang diajar dari dalam ebook. 100% lain.

 

Masih terngiang sehingga hari ini tuan tuan, ayat nya “ inilah teknik yang sebenar. Yang dalam ebook tu tak payah guna..” (lebih kurang macam tu)

 

Saya tersentap. Habis, yang saya bayar rm100 ebook tu tak payah guna?

 

Lepas tu saya dengar lagi, kata guru forex tu, kalau nak tahu lebih, sila ke kursus seterusnya ( ada bayaran lagi , xsilap ada beberapa seminar. Mungkin rm150-rm300 setiap seminar)

Dan kalau nak jadi student coaching mereka mungkin RM5K (maaf saya benar-benar tak ingat jumlah sebenar)

PENGALAMAN KEDUA

Pengalaman kedua , saya pergi ke satu seminar forex percuma sekitar KL. Yang ni memang percuma , tak perlu beli apa apa pun. boleh terus pergi.

Saya masih tak syak apa apa sehinggalah hari berkenaan. Walau pun saya kurang biasa dengan jalan KL , saya pergi juga dengar. Kot kot lah dapat ilmu “free” kali ini.

Hari itu, yang saya dapat hanya lah cerita cerita kejayaan, testimoni, kisah kisah kehidupan trader dan sedikit sahaja pasal forex.

Dihujung seminar, guru forex itu berkata, kalau nak belajar lebih lagi sertai coaching rm1999 kalau tak silap saya.

 

Sebagai student, saya memang tak mampu.

 

Apa yang saya nak beritahu kat sini adalah, seminar percuma sentiasa ada upsale ya tuan tuan. Saya tak kata semua, tetapi biasanya macam tu la.

 

Agak kurang logik jika ilmu forex diberi percuma 100%, dibuat pula didalam dewan dewan hotel @ bilik seminar. Kat situ pun penganjur dah keluar kos

Tak tahu lah kalau memang ada yang sanggup ajar free ilmu forex ni . Bah kan bukan ilmu forex sahaja sebenar nya..ilmu lain juga.

 

Mungkin anda takkan jumpa orang yang sanggup ajar percuma ilmu forex ini. sampai bila bila pun

TEKNIK FOREX SEBENAR TIADA UPSALE!

Berbeza dengan teknik forex sebenar khalid hamid, ilmu yang diberi dalam pakej dvd dan buku tu dah lengkap .. tak ada upsale lagi.bila anda beli, anda dapat full teknik tfs.

bila dapat je buku dan dvd, boleh terus belajar. ilmu yang dicurahkan adalah sepenuhnya. tiada yang disembunyikan untuk “seminar upsale”

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Beruntung jika anda jumpa TEKNIK FOREX SEBENAR sebelum anda beli mana-mana ebook panduan forex. Kerana pencarian ilmu forex anda berakhir disini..

BELI DISINI SEMENTARA HARGA OFFER MASIH BELUM TAMAT

Teknik Forex Sebenar Dah Tak Ada Ebook, Hanya Ada DVD & BUKU

Kalau anda masih belum memiliki teknik forex sebenar , anda perlu tahu , sekarang TFS dah tak ada  dalam bentuk EBOOK. Sekarang ,bila anda buat pembelian, anda akan dapat DVD & BUKU.

Okay, dalam DVD tu sebenarnya ada semua : ebook forex sebenar, video, dan semua yang ada dalam ebook sebelum ni , ada dalam dvd tu. So tak payah buang masa dan kouta internet untuk download.

REVIEW : baca sebelum beli TEKNIK FOREX SEBENAR by Khalid Hamid

salam sejahtera

ini adalah review sejujurnya dari saya sebagai pembeli TEKNIK FOREX SEBENAR (pakej dvd & buku) , khas kepada mereka yang masih berfikir-fikir untuk membeli teknik forex sebenar daripada Encik khalid hamid atau abang lid, sila baca teliti

Dari segi kualiti buku & dvd
Kualiti yang terbaik. Buku kertas tebal, memang tahan lasak , full colour. 2 buku, 1 trading journal , dan 1 dvd, set lengkap untuk bantu anda fahami forex. Dengan adanya buku, tak perlu duduk depan komputer berjam-jam untuk baca PDF, dengan ada DVD, tak perlu nak download video hampir 20 tu. Untung sekarang ada versi fizikal (dvd & buku), dulu download satu persatu dengan internet slow , ebook pun kena print sendiri beratus ratus muka surat :( Untung siapa yang beli sekarang, semua dah mudah

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Dari segi kontent
Lengkap. Jika anda memang orang baru, yang tak pernah tahu apa-apa pasal forex, baru dengar sekali dua, anda mungkin ambil masa seminggu ke 2 minggu untuk habiskan baca & tengok SEHINGGA FAHAM semua video & buku. Sebab video ada hampir 20, dan kalau sekali dengar je memang blur lagi .Istilah istilah forex pula masih sangat baru bagi anda. Nak habiskan dalam sehari, jangan mimpi boleh faham semua. Tapi kalau nak habis kan dalam sehari jugak, cari hari cuti.

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Untuk forex trader yang dah tahu serba sedikit, dah banyak lost( ramai ni) , dah tahu banyak istilah forex agak senang untuk anda faham TFS ni. Sebab tak perlu recap kat buku setiap kali Encik Khalid sebut ” bearish , bullish, buy limit, sell stop , breakout, CRS , SNR . hammer, beob, long, short, breakeven, stop loss, market excution , ” Jadi fokus anda hanya faham teknik tfs, kenal CRS, cari zon SNR dan lain lain. Teknik-teknik killer juga akan jadi mudah untuk anda faham.

Dari segi harga
ok, ketika edisi pertama teknik forex sebenar, tak silap harga RM80 lebih, masa tu ada ebook je (baca kat komputer dalam bentuk PDF) . Saya masih ingat, lepas tu harga naik seiring dengan kontent yang bertambah. Versi 1, versi 2, versi 3 , sampai versi 5, lepas tu dah tak panggil ikut versi lagi , just panggil TEKNIK FOREX SEBENAR je. Yelah, bayangkan kalau sampai versi 68, tak ke penat nak kira .hahaha. So, sekarang kalau kira sekarang versi 6 la, harga sekarang RM698

harga forex sebenar, teknik forex sebenar, review teknik forex sebenar, .

Mahal ke tak? Ia subjektif pada orang. Bagi orang yang bergaji RM900, jadi mahal, dan nampak mahal kat situ. Tapi jika seseorang yang memang niat nak jadi forex trader SEUMUR HIDUP, harga ni sangat murah.

Bayangkan ilmu ni boleh guna seumur hidup. Senang cerita, bila dah faham TEKNIK FOREX SEBENAR ni, duk ulang ulang je la sampai bila bila, sebab ia ilmu yang relevan sepanjang zaman. (bank pun guna teknik macam ni. Mereka ikan paus, guna teknik ni, kita ikan bilis, takkan nak menongkah arus! ) kita follow je ok.

Okay sekali lagi mahal ke tak RM698? Kalau bagi orang yang just nak try try buat duit, kot kot boleh duit tepi dengan forex, mesti rasa agak mahal la. Tapi kalau fikir sedalamnya, ia berbaloi. Panduan A – Z. Dari tak pandai, boleh pandai. Bayangkan lepas ni, tengok candlestick dekat chart terus boleh agak nak sell ke nak buy, berapa nak target untung, macamana nak kurangkan risiko rugi, semua tu ada dalam TEKNIK FOREX SEBENAR

RM698 ( konfem naik lagi lepas ni) tak mahal . Sebab forex boleh jadi kareer anda nanti. Sebab forex boleh jadi kareer anda nanti. Sebab forex boleh jadi kareer anda nanti. (ULANG 3 KALI, semoga makbul)
Sebab belajar ambil ijazah pun RM20,000 habis kat ptptn je. So mahal ke tak RM698 ni? Bagi saya, berbaloi dengan wang anda. Lepas ni dah pandai buat untung dengan forex, boleh berhenti kerja. Bila orang tanya “ko kerja apa bro, tak nampak gi ofis pun,? ”
” Fulltime forex trader boss” – berangan dulu . kah kah

Dari segi support
Yang ni tak ada dalam DVD & BUKU, tapi ada dalam group support di facebook untuk pembeli yang sah. Dalam ni ada 6000 forex trader. Bukan En Khalid sahaja, trader-trader lain juga sangat aktif kat sini. Hari-hari ada perbincangan, ada analisis, ada yang minta tunjuk ajar , ramai yang sudi tolong. Yang dah pandai share analisis, yang baru boleh minta tunjuk ajar dari senior. Macam satu big family forex trader. So tak la terkial kial & mereput sorang sorang kat rumah tu kalau ada tak faham..

group rahsia teknik forex sebenar, khalid hamid, teknik forex sebenar,

Update percuma sepanjang hidup!
Kat sini bermaksud, jika forex sebenar terus menambah baik kontent yang ada (mostly penambahan video penerangan) , harga mungkin akan naik lagi. So siapa yang dah beli sebelum sebelum ni ,akan dapat UPDATE PERCUMA. Bayangkan, yang beli pada harga RM87 pada 5 tahun lepas, sampai sekarang dapat update percuma (versi 6) . Yang beli sekarang harga RM698 pun akan dapat jika ada update nanti. So siapa yang untung? Yang beli awal la.

Pesanan ringkas : Kalau belum beli, sila beli sebelum harga naik lagi (ringkas je)
beli sini :www.forex-sebenar.com