PROMOSI RM498 TAMAT 31 OGOS 2018

PELIK BETUL SAYA
.
Orang lain kena kencing masuk kelas 8k, kena scam berpuluh ribu, tapi nak belajar TFS RM498 rasa mahal. Lagi mahal tak semestinya lebih baik. Silap-silap terbelajar dengan scammer. Ada juga yg dah rugi berpuluh ribu, tapi suruh belajar TFS dia tak nak. Mahal katanya. 😅

kena scam forex kena scam forex2


Nak caj yuran mahal terpulanglah, tapi kalau mengajar acuh tak acuh, kesian la kat kawan yang join tu. Sebelum anda terfikir nak join kelas beribu-ribu, baik belajar TFS PRICE ACTION dulu
.
Nak kena selalu show off profit baru nak yakin ke?

Sorry la bang. Saya dah tak buat dah marketing camtu. Dulu iya lah. Ni sebahagian entry saya bulan Ogos ni. Tak la gempak mana, boleh larrr… syukur ☺️
.

tfs price action entry tfs price action screenshot

Saya dah tak ajar dah traders kejar profit besar dalam masa singkat (e.g. 100% dalam masa seminggu), tetapi saya ajar untuk konsisten dalam jangka masa panjang. Biar profit 10 – 30% sebulan, janji konsisten. Bila anda dah konsisten & berpengalaman, anda akan pandai2 sendiri nanti utk trade full margin, layer, hedging dsb. Asas kena betul dulu lah ☝️

Ini tidak, awal2 kenal trading dah lenjan akaun tak ingat dunia. MM tak tau satu apa pun (pasal sifu kelas puluh ribu tu tak ajar). Memanglah ranap pasal dari awal expectation dah tak realistik.
.
Tengoklah website baru TFSPAT . Testimonial pun saya letak yg realistik sahaja. Sebab saya tak nak orang ramai terus terpengaruh dengan persepsi “forex ni jalan untuk cepat kaya”.

PROMOSI SEKARANG TAMAT 31/8, lepas tu harganya akan dinaikkan (seperti dijanjikan). Masih terlampau murah kalau nak dibandingkan dengan scammer. Malah patutnya kena lagi mahal dari scammer pasal nanti orang kata “murah = tak berkualiti” pulak 🤦
.
Nak berjaya dalam trading, teknik je tak cukup. Banyak lagi faktor lain kena kuasai especially risk management. Sebab teknik + risk management = emosi mantap. Semua tu ada ajar dalam TFSPAT beserta kaitannya antara satu sama lain.
.
OK lah, panjang dah membebel ni. Sekali lagi saya bagitahu ye, promosi RM498 tamat 31/8 ni. Lepas tu harganya akan dinaikkan. Terima kasih atas sokongan anda.

Be Sociable, Share!