Rugi 500 Ribu Kerana Forex, Baca Sini

tips forex, forex sebenar, teknik forex sebenar, encik khalid forex sebenar, panduan forex sebenar, cara elak rugi forex, panduan asas forex dalam bahasa melayu, guru forex di malaysia,  belajar forex, pengalaman rugi forex, belajar forex di malaysia, asas forex dalam bahasa melayu, panduan terbaik forex dalam bahasa melayu,

 

Para pembaca sekalian , lihat lah sendiri, ini lah harga yang perlu di bayar jika TIADA ILMU FOREX YANG BETUL ..

Ilmu forex yang sebenar akan menyelamatkan anda, dan  memberi anda kejayaan yang sebenar. Tapi ramai yang kedekut nak belajar ilmu- ilmu ni, ramai yang nak free sahaja, baca-baca kat forum,  dengar dari kawan-kawan.

Masalahnya jika kita belajar dari kawan, atau sumber sumber tidak pakar, bagaimana nak tahu berkesan atau tidak. Lebih menyedihkan ialah ilmu atau tips- tips forex yang kita dengar tu kita kena TRY & ERROR sendiri dahulu .

Ramai yang ego nak belajar forex dan berlagak tahu semua benda. Nak belajar ni, kena RENDAH DIRI DAN BUANG EGO.

Screen shot tersebut adalah dihantar oleh seseorang kepada Encik Khalid Hamid tentang kerugian yang dialaminya. Daripada rugi beratus ribu, baik  gunakan untuk menimba ilmu forex hanya beberapa ratus ringgit, kan…

INI ILMU FOREX YANG ANDA PERLUKAN . PANDUAN FOREX SEBENAR DARI KHALID HAMID

 

 

 

Be Sociable, Share!