CONTOH SIGNAL SELL & SIGNAL BUY TFSPAT

Kali ini saya tunjukkan contoh signal sell & signal buy. Ini antara kandungan yang terdapat dalam BUKU TFS PRICE ACTION yang terbaru.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,
Untuk entry ini , rujuk timeframe H4.  Signal dikira muncul setelah ada CANDLE ENGULFING.. Entry Sell Limit separuh body. sl 30, tp 60.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Ini pula contoh signal BUY. Setelah muncul candle ENGULFING, anda sudah boleh set BUY LIMIT separuh dari body ENGULFING TERSEBUT. Lihat dengan mudah anda dapat entry tepat. Hanya rujuk candle engulfing di chart H4 sahaja

Banyak lagi anda akan belajar dalam TFSPAT. ada 14 teknik semuanya.

NAH, TESTIMONI TERBARU PEMBELI TFS PRICE ACTION TRADING

testimoni tfspat

Jika satu teknik ini pun sudah memadai dapat memberi profit kepada anda, bayangkan ada 14 teknik kesemuanya

Macamana ? adakah anda rasa berbaloi teknik ini .. Ini baru yang percuma. ada banyak lagi anda dapat belajar dalam TFSPAT (buku & video)

Sekarang harga offer. (harga asal RM798) Jika anda beli sekarang, harga RM698 sahaja siap dapat free tshirt

KLIK SINI UNTUK HARGA OFFER & FREE TSHIRT (SEMENTARA STOK ADA )

 

KINI TFSPAT BERHARGA RM498 & FREE TSHIRT – TERHAD

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Setelah lama TFS tutup order, sekarang dibuka kembali. Anda yang nak beli TFSPAT (nama baru) sekarang adalah masa yang tepat. Lebih murah & dapat free shirt..

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Jika lihat pada website, TFSPAT akan dijual pada harga RM798 .
Jika anda masukkan kod diskaun : TFSPATLAUNCH2018 ,
HARGA AKAN BERTUKAR RM498 SHJ

Malah TFSPAT juga memberi jaminan dalam web

“Dalam 90 hari jika tiada kemajuan dalam trading anda, silakan minta refund. Simpan apa yang anda dapat. Tak perlu pulangkan. Ini adalah tawaran “refund tanpa syarat” dari kami.”

JIka anda tak rebut peluang ini, entah bila lagi akan ada offer seperti ini…

Beli BUKU TFS disini : www.forex-sebenar.com

Tips Ini Je Dah Bantu Ramai Trader Malaysia Trade Dengan Tenang. Jemput Baca

Salam sejahtera. terima kasih kerana membaca. saya pasti anda merupakan trader forex sama ada sudah lama atau baru

Persoalannya, adakah kita trader yang buat duit dalam forex? bagus
atau adakah kita trader yang bakar duit dalam forex? …

Kat sini saya share pada anda , satu tips supaya anda tak margin call atau total loss dengan cepat

Sharing saya ini adalah premium. Jika anda pegang konsep ni kuat kuat, insyaallah. Modal anda mampu bertahan lama

SENTIASA LETAK STOP LOSS YANG RELEVEN

stop loss adalah wajib dalam forex. ia akan buatkan anda tenang .Jangan sibuk kira kalau untung. kira dulu “kalau” rugi,
berapa kerugian anda ..

Stop loss yang dicadangkan adalah 30pips. Maksimum 50 pips

Kat sini saya bagi contoh jelas.

CARA LETAK STOP LOSS
Boleh nampak tak. Sekarang , bila anda dah buka entry, anda siap siap dah tahu,

“hari ni kalau aku rugi, 3 USD akan hangus. Manakala jika untung 6 usd akan jadi milik aku.”

Kan lebih tenang macam ni

TAKE PROFIT BOLEH NEGO, STOP LOSS TAK BOLEH YE.

Kalau anda dah buat STOP LOSS, tapi TAKE PROFIT anda tak buat lagi
“nak tengok sejauh mana market boleh pergi,” tak ada masalah..

Yang penting, kena tahu berapa risiko rugi setiap hari

JIKA ANDA BERMODAL 100USD, lihat sini

33 kali loss baru habis modal forex

Anda ada peluang untuk 33 kali rugi, baru lah 100 usd anda akan habis. Sempat lah anda berlatih teknik yang anda tahu.

——

Jika belum ada teknik yang sesuai, atau masih tercari cari teknik yang sesuai, boleh dapatkan panduan TEKNIK FOREX SEBENAR .

“saya suka anda tahu tentang TEKNIK FOREX SEBENAR tanpa was was”

sedikit tentang TEKNIK FOREX SEBENAR @ TFS

  • sudah dimiliki oleh 13,000 forex trader di malaysia, brunei, dan singapore
  • dalam bentuk dvd dan buku ditulis oleh KHALID HAMID
  • khalid hamid, sudah 10 tahun dalam bidang forex, FULL TIME TRADER.
  • mencapai kebebasan kewangan dalam forex, buat duit 700,000usd seminggu (dengan money management yang ketat iaitu sekitar 3-5% sahaja modal (* hasil berbeza mengikut modal dan kefahaman , serta latihan.)
  • jangan risau, semua teknik didedahkan tanpa selindung.
  • sekarang dalam edisi ke 6 & dalam proses menyiapkan edisi kemaskini TFS7 iaitu edisi TERAKHIR
  • tak perlu win setiap trade untuk dapat net profit.
  • trade 10 kali, hanya perlu 4 kali betul. anda pun boleh buat lebih bagus dari ni..
  • panduan lengkap A-Z. jika masih tak tahu apa apa tentang forex pun, boleh dapatkannya
  • nanti anda akan diserap ke dalam group ahli TFS untuk analisis harian serta perkongsian

Yang dah “pro” dan “lama” dalam forex tapi masih belum mampu widraw konsisten, pun boleh dapatkannya kat sini PANDUAN FOREX SEBENAR

Rendahkan ego untuk terima ilmu baru.

Tak ada guna kita 10 tahun dalam forex, jika tiap bulan kita kembali deposit sebahagian gaji

Tak ada guna kita sembang kencang di kedai makan tentang untung beratus pips, padahal nasib semata mata

NAIK TURUN CARTA FOREX, ADA CERITA SEBALIKNYA
Memang kalau teka pun, pasti ada betul kan. Kadang kadang dari 10kali kita entry, ada masanya kita betul 5kali, atau 4 kali., walaupun kita tak pandai.

Itulah keistimewaan dan kecelakaan forex. Bila tak pandai pun boleh “membiru” , mula lah trade seminggu nak jadi SIFU.

Jangan macam tu. kita belajarlah dari mereka yang sudah “PROVEN” hidup 100% duit forex. baru lah dapat result yang betul

Ada orang kata google pun boleh ilmu forex ni. Betul tu. tapi kalau nak “BERGURU” dengan TFS, ia akan memudahkan anda.

Belajar dengan orang yang betul membawa kepada hasil yang betul

update : BELI SEKARANG (JULY/OGOS 2018 DENGAN HARGA OFFER RM498 & FREE TSHIRT

** beli sekarang anda akan dapat 2 version
1. versi digital TFS 6 (boleh didownload)
2. versi buku & dvd TFS7 (akan di pos ke alamat anda nanti)
ANDA DAPAT 2 VERSION PADA 1 HARGA SAHAJA!

FULL AKSES TEKNIK FOREX SEBENAR DISINI

*tiada paksaan untuk membeli TFS, semoga tips yang diberi dapat dimanfaatkan sebaiknya.. wassalam