Cara Elak Rugi dalam forex

Ramai yang rugi besar dalam forex sebab MEREKA TAK CUKUP LATIHAN.

Macamana nak praktis forex trading?Macam ni

cara elak rugi, forex sebenar, teknik forex sebenar, dvd teknik forex sebenar, encik khalid hamid,

1. Guna akaun demo terlebih dahulu
-demo account ialah akaun trading yang menggunakan duit virtual . Kita diberi modal 10,ooousd (pilih sesuka hati) untuk trade. Jadi tak perlu keluar duit pun boleh berlatih. Akaun demo bantu kita berlatih, buat analisis, bagaimana gunakan platform, cara baca chart, dan banyak lagi.

Klik sini untuk download platform metatrader 4 daripada broker FX citizen
http://www.mediafire.com/download/ftpds9de9c6jtf4/fxcitizen4setup.zip

2. Guna real account modal kecil
-Anda boleh buka real account dengan mana-mana broker pilihan anda. Di TEKNIK FOREX SEBENAR , kami mengesyorkan broker FX CITIZEN. Jika nak guna broker lain pun okay, tak ada masalah

real account perlukan modal , iaitu duit sendiri.

KENAPA GUNA MODAL KECIL DULU?
sebab jika guna demo akaun , tak akan mengajar kita tentang kawalan emosi. kalau guna demo account, kita tahu duit tu bukan duit kita.

bila guna modal kecil ,kalau kita gagal sekalipun, sekali tu sahaja rugi kita. kalau modal kecil kita boleh handle, modal besar pun sama sahaja.

Ingat, ramai yang gagal sebab tak ikut step ni. Akaun demo pun lingkup terus buka akaun real modal besar sebab tak sabar nak buat duit dengan forex. Semoga anda belajar sesuatu dari post ini

cara elak rugi, forex sebenar, teknik forex sebenar, dvd teknik forex sebenar, encik khalid hamid,

Jika belum dapatkan TEKNIK FOREX SEBENAR (versi DVD & BUKU) boleh dapatkan segera sebelum habis stok @ harga dinaikkan. tiada yang rugi jika anda melabur untuk ILMU :) :)