Forex Sebenar Edisi 7 (TFS7) Dijangka Siap Disembrer 2017

teknik forex sebenar 7

Teknik Forex Sebenar Edisi 7 @ mungkin edisi terakhir dijangka akan siap sekitar disember 2017

Setakat ini , sudah 200 lebih tempahan edisi 6 terdahulu yang akan terus menerima buku TFS7

TFS 7 mengambil masa agak lama untuk disiapkan . Banyak kandungan akan ditambahbaik dari edisi terdahulu
.

Saya akan hasilkan sesuatu yg sesuai utk semua level trader, tak kiralah baru seminggu kenal FX atau yg dah 10 tahun. Dari strategi beginner sampailah ke advance. Step by step akan ditunjukkan. Semoga penantian anda semua berbaloi kelak. – Khalid Hamid
.
.
Bagi mereka yang masih belum memiliki TFS (TEKNIK FOREX SEBENAR), anda boleh order disini www.forex-sebenar.com
(anda akan dapat versi video dan ebook terlebih dahulu, BUKU & DVD akan di pos setelah TFS7 lancar)

Ini bermakna anda merupakan yang terawal dapat memiliki TFS7.

Pairs terbaik, waktu terbaik, hari terbaik, bagaimana nak trade kalau malamnya ada news dsb semua akan diajarkan
.
.
Senang cerita TFS sesuai untuk semua trader, sama ada baru atau lama.

TEKNIK FOREX SEBENAR EDISI 7, HARGA NAIK LAGI ??

TFS akan diupdate ke kali terakhir TFS 7? HARGA AKAN NAIK LAGI??

Salam semua..
ada beberapa perkara yang kami nak tekankan dalam post kali ini

forex sebenar, teknik forex sebenar, khalid hamid, panduan forex bahasa melayu, teknik forex paling betul , buku forex bahasa melayu, belajar forex, ilmu forex trading, dvd forex, forex sebenar,

1. TEKNIK FOREX SEBENAR VERSI 7?

Menurut pengasas forex sebenar Master Khalid Hamid, dalam post terbarunya dalam group rahsia pembelian TFS

“Selain itu, saya tengah fikir nak update TFS buat kali yg terakhir iaitu “TFS 7”. Nak rekod video2 baru, susun or tukar balik content yg saya fikir berisiko / tak
perlu. contohnya straddle news trading. dulu cantik, sekarang parokkk. Content review ni bukan proses yg singkat. Banyak prosesnya woo…”

Apa yang kami boleh jangkakan adalah ,setiap kali ada penambahan content, biasanya HARGA AKAN NAIK …
So kalau anda belum beli, boleh beli sekarang, sebab kalau ada update, akan dapat update PERCUMA…beli disini, klik link biru
www.forex-sebenar.com
2. GROUP TFS AKAN JADI GROUP BERBAYAR..
.
“TFS private group juga akan dijadikan group berbayar (dah pernah dimaklumkan sebelum ni), di mana akan ada seminar bulanan, webinar, dapat t-shirt
eksklusif dll. yuran mesra rakyat sahaja dan ada limit peserta. Bilangan analyst tetap akan ditambah utk memastikan pembelajaran berterusan dlm group tu
nanti. Takde lah group tu senyapppp je kan.”

Group berbayar nanti adalah option sahaja, di mana jika anda nak berada didalamnya, baru lah anda bayar (bayaran mungkin bulanan)

Kami percaya bayaran ini bukanlah untuk keuntungan namun ia adalah untuk mereka yang benar benar mahukan analisis harian. Ia boleh diibaratkan seperti anda
mendapat signal forex setiap hari dari team master khalid..

Secara keseluruhan , kami rasakan ini adalah penambahbaikan yang ditunggu tunggu oleh semua forex trader Malaysia. Disamping dapat ilmu forex A-Z dari
dvd dan buku FOREX SEBENAR, kini anda juga dapat dibimbing dengan analisis harian.

Jika masih belum beli tfs sekarang, (edisi 6), anda mungkin terpaksa bayar harga lebih mahal nanti.

(Ingat, FOREX SEBENAR edisi pertama 5 tahun lepas
hanya RM87, pembeli edisi pertama masih dapat update percuma sehingga hari ini walaupun sekarang harganya RM698)

BELI TERUS DISINI
www.forex-sebenar.com