Koleksi SMS Testimoni FOREX SEBENAR

Sejak wujud ebook forex sebenar pada 5 tahun lepas, kami banyak menerima berita gembira dari pembeli ebook forex sebenar. Atas dasar itulah, kami sentiasa meningkatkan kualiti dan menambah kandungan ebook supaya ia menjadi PANDUAN FOREX PALING LENGKAP DALAM BAHASA MELAYU

Tahukah anda, sudah ada yang berjaya menjadi JUTAWAN dengan menggunakan TEKNIK yang diajar dalam FOREX SEBENAR?

testmoni forex sebenar, forex sebenar official, teknik forex sebenar khalid hamid, teknik forex sebenar dvd,

Mahukah anda jadi salah seorang dari mereka? Bayangkan jika sebelum ni anda asyik loss sahaja.. Kalau anda betul betul nak jadi FULL TIME TRADER, anda wajib dapatkan TEKNIK FOREX SEBENAR..

testmoni forex sebenar, forex sebenar official, teknik forex sebenar khalid hamid, teknik forex sebenar dvd,

Siapakah yang perlu memiliki DVD teknik forex sebenar ??
-mereka yang ingin kebebasan kewangan
-mereka yang ingin kebebasan masa
-mereka yang mahu kerja tanpa arahan
-mereka yang mahu kerja hanya beberapa minit sehari dihadapan komputer

Miliki sekarang sebelum harga dinaikkan. Klik sini

Salam kejayaan..

Cara Elak Rugi dalam forex

Ramai yang rugi besar dalam forex sebab MEREKA TAK CUKUP LATIHAN.

Macamana nak praktis forex trading?Macam ni

cara elak rugi, forex sebenar, teknik forex sebenar, dvd teknik forex sebenar, encik khalid hamid,

1. Guna akaun demo terlebih dahulu
-demo account ialah akaun trading yang menggunakan duit virtual . Kita diberi modal 10,ooousd (pilih sesuka hati) untuk trade. Jadi tak perlu keluar duit pun boleh berlatih. Akaun demo bantu kita berlatih, buat analisis, bagaimana gunakan platform, cara baca chart, dan banyak lagi.

Klik sini untuk download platform metatrader 4 daripada broker FX citizen
http://www.mediafire.com/download/ftpds9de9c6jtf4/fxcitizen4setup.zip

2. Guna real account modal kecil
-Anda boleh buka real account dengan mana-mana broker pilihan anda. Di TEKNIK FOREX SEBENAR , kami mengesyorkan broker FX CITIZEN. Jika nak guna broker lain pun okay, tak ada masalah

real account perlukan modal , iaitu duit sendiri.

KENAPA GUNA MODAL KECIL DULU?
sebab jika guna demo akaun , tak akan mengajar kita tentang kawalan emosi. kalau guna demo account, kita tahu duit tu bukan duit kita.

bila guna modal kecil ,kalau kita gagal sekalipun, sekali tu sahaja rugi kita. kalau modal kecil kita boleh handle, modal besar pun sama sahaja.

Ingat, ramai yang gagal sebab tak ikut step ni. Akaun demo pun lingkup terus buka akaun real modal besar sebab tak sabar nak buat duit dengan forex. Semoga anda belajar sesuatu dari post ini

cara elak rugi, forex sebenar, teknik forex sebenar, dvd teknik forex sebenar, encik khalid hamid,

Jika belum dapatkan TEKNIK FOREX SEBENAR (versi DVD & BUKU) boleh dapatkan segera sebelum habis stok @ harga dinaikkan. tiada yang rugi jika anda melabur untuk ILMU :) :)

5 Sebab Kenapa Pilih Forex Sebagai Kerjaya

Post ini mungkin agak peribadi , namun ia mungkin juga menjadi sebab kenapa anda harus jadikan forex sebagai kerjaya.

5 Sebab Anda Perlu Pilih Forex Sebagai Kerjaya

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

1. Tak Makan Masa, tenaga dan usaha yang banyak
– pernah tak anda kerja di restoran makanan segera? gaji kerja di sana biasanya RM4 sejam. Anda berhempas pulas seperti mana sekali pun , gaji anda terhad kepada berapa jam anda kerja. Jika dengan forex, anda hanya perlu klik klik sahaja tak sampai satu jam setiap hari untuk mendapat pendapatan yang lumayan

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

2. Boleh Dilakukan Di Mana Mana Sahaja
– Forex sebenarnya boleh dilakukan secara online dan hanya perlukan komputer dan internet. Kini  trading forex juga boleh dilakukan menggunakan telefon bimbit. Anda tidak perlu risau kerana anda tetap boleh trade forex walaupun ketika bercuti di mana mana sahaja

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

3. Tidak memerlukan pihak ketiga untuk menentukan kejayaan anda
-dalam forex , hanya ada satu faktor kejayaan iaitu DIRI SENDIRI. Kita tidak bergantung kepada orang lain untuk menentukan sama ada kita rugi atau untung. yang kita perlu ada hanyalah ILMU FOREX YANG SEBENAR untuk berjaya

forex sebenar, teknik forex sebenar, panduan forex sebenar, panduan forex bahasa melayu

4. Market 2 hala, dan risiko terhad
– dalam forex , kita boleh mendapat untung ketika harga naik, dan ketika harga turun. Ia tidak seperti pasaran lain yang mana anda hanya boleh untung apabila harga naik sahaja. Selain itu, risiko adalah terhad kepada berapa yang anda laburkan sahaja. Ini berbeza dengan saham dimana anda boleh rugi melebihi dari apa yang anda ada apabila anda menggunakan SHARE MARGIN FINANCING (pinjaman untuk membeli saham)

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

5. Potensi Keuntungan Lumayan Dalam Tempoh Singkat
-dalam forex 100% untung tak mustahil. 20% – 30 % sebulan adalah munasabah untuk dicapai. bayangkan jika anda dapat untung 20% sebulan, ia sudah cukup banyak kerana syarikat pelaburan saham seperti bank hanya memberi 10% SETAHUN.

Yang paling best, tak perlu tunggu setahun untuk dapat untung dapat untung dari pada pasaran FOREX, hari hari pun boleh. Modal bermula pun rendah serendah 20usd.

Itu lah antara sebab kenapa anda perlu pilih forex sebagai KERJAYA. Jika anda ingin menjadikan forex sebagai kerjaya, miliki ilmu forex dari basic sehingga advance ,TEKNIK FOREX SEBENAR ENCIK KHALID HAMID . Klik sini untuk pembelian. FREE DVD & BUKU untuk yang TERAWAL

Apakah Timeframe Yang Paling Sesuai | Teknik Forex Sebenar

Trader forex,
Apakah timeframe yang sesuai untuk kita lihat sebelum entry (pending order) dalam forex?

timeframe-yang-sesuai-untuk-trade-forex
Pastinya timeframe yang berjangka panjang. Contohnya H4, D1, W1..
Jika trader sentiasa bergantung kepada timeframe kecil seperti M1, M5, M30, itu sangat merbahaya kerana terdapat banyak false signal

Jika diperhatikan juga arah pasaran agak mengelirukan di timeframe kecil. Jadi sebagai trader forex yang bijak, pilihlah timeframe yang lebih berjangka panjang seperti H4 dan keatas untuk menentukan hala tuju pasaran forex

Panduan forex dari a-z disini

TIPS UNTUK TRADER FOREX

Beberapa soalan mungkin bermain di minda seorang trader yang baru. Trader forex yang baru mungkin belum faham sepenuhnya apa itu pips, lot, margin, take profit, stop loss, bearish, bullish,.. Ambil masa untuk fahami semua itu sebelum anda terjah market forex

Forex boleh jadikan anda kaya dengan  cepat & miskin dengan cepat juga!
Sila baca tips dibawah sebelum anda mula trade forex!

  1. Mahirkan diri dengan akaun demo terlebih dahulu
    Ada orang ambil masa berbulan-bulan lamanya sebelum masuk ke akaun real.  Jangan risau, ambil masa jika belum bersedia sepenuhnya. Itu lebih baik dari anda rugi
  2. Tetapkan STOP LOSS setiap trade
    Walaupun anda trade akaun demo sahaja, anggap lah ia seperti trade akaun sebenar. Stop loss adalah berapa yang anda sanggup rugi jika market tak berpihak kepada anda. Ia adalah latihan untuk jadikan anda lebih tenang setiap kali buka trade baru
  3. Trade PENDING ORDER sahaja!
    Ini sangat penting. Dalam keadaan market forex yang bergerak sangat laju, anda boleh rugi dengan cepat. Nampak kelakar bila anda nak buy tetapi tersilap tekan butang sell. Sebab itulah trade PENDING ORDER lebih selamat.
  4. Kawal Money Management anda
    Sebaiknya gunalah 3% sahaja dari wang anda.

Diharap post ini sedikit sebanyak dapat membantu trader baru yang ingin bermula sebagai TRADER FOREX.
TEKNIK FOREX SEBENAR

OFFER! DVD& BUKU TEKNIK FOREX SEBENAR

Sebelum ini, jika sesiapa yang beli TEKNIK FOREX SEBENAR, mereka hanya akan dapat dalam versi ebook dan video sahaja (kena download & boleh baca di komputer sahaja)

SEKARANG ADA OFFER KHAS & MENARIK!
Kini anda boleh dapatkan versi DVD & BUKU.

Saya tak jamin offer ini akan sentiasa ada kerana hanya 150 unit sahaja akan dapat versi ini

Apa yang anda akan dapat  :-

1 – Buku I TFS iaitu buku tentang TFS sahaja
(cover glossy art card, content art paper. kualiti macam buku dari overseas)
buku teknik forex sebenar

2 – Buku II TFS iaitu buku khas gabungan pelbagai tajuk seperti Teknik-Teknik Killer dsb
(cover glossy art card, content art paper)
buku teknik forex sebenar

3 – Trading Journal dan Checklist untuk mencatatkan trade anda
(cover glossy art card, content simili paper)

trading journal teknik forex sebenar

4 – 1 DVD yang mengandungi kesemua fail dalam bentuk digital
(folder settings, ebook, kesemua video TFS dll) beserta 3 video eksklusif yang tidak terdapat di mana-mana, ianya khas utk mereka yg menempah versi buku + DVD ini sahaja.
Confirm best dan bernilai jauh lebih tinggi dari apa yang anda bayar!

dvd teknik forex sebenar

5 – Kotak eksklusif TFS
kotak eksklusif teknik forex sebenar

NAK DAPATKAN OFFER NI ??? (TERHAD)
Dapatkan disini : www.forex-sebenar.com

Forex Trader Dinasihatkan Trade Pending Order

Kepada forex trader, anda memang hebat jika boleh kawal emosi apabila trade pada market live atau market execution! Namun harus diingat, 98% trader forex gagal, hanya sekitar 2% sahaja yang berjaya jana wang banyak dengan forex.

Jadi untuk lebih selamat & tidak diganggu emosi ketika melihat live chart, trade lah guna pending orders!

Ada 4 jenis pending order yang anda boleh trade
teknik forex sebenar, forex sebenar, review teknik forex sebenar, testimoni forex sebenar, forex sebenar tipu, teknik berkesan forex, teknik untung dalam forex, forex mudah, forex malaysia, belajar forex khalid hamid, ebook forex sebenar, tips forex

-buy limit
-sell limit
-buy stop
-sell stop

Antara kelebihan menggunakan pending order dalam forex adalah, mengelakkan kesilapan. Ia biasa berlaku kerana gelojoh dengan market live, nak buy tertekan sell dan sebaliknya.

Bila masa yang sesuai nak guna pending order?
Saya memang cadangkan setiap masa guna pending order, dengan mengikut panduan dari TEKNIK FOREX SEBENAR oleh Khalid Hamid

Banyak teknik yang simple yang selama ini kita terlepas pandang dalam forex. Tak semestinya teknik hebat itu teknik yang kompleks. Ia boleh jadi teknik biasa yang kita tak perasan!

5 sebab kenapa anda wajib dapatkan ebook/video FOREX SEBENAR

1. ditulis dalam bahasa melayu mudah. Melayu, cina, india, bumiputera semua boleh faham apa yang disampaikan .

2. Banyak teknik-teknik killer yang boleh buat anda profits! Contoh, teknik gap trading (ini salah satu contoh teknik killer!)

3. Boleh dapat beratus-ratus pips untuk setiap trade . Lebih cool kalau satu trade boleh untung 100pips berbanding 10 trade dapat pips yang sama kan..

4. Tak faham boleh ulang sampai lebam. Ini bezanya kalau kita pergi kelas @ seminar, bila balik je, kita lupa hampir separuh dari ilmu tu. So adanya video ni adalah terbaik untuk ulangkaji sampai faham.

5. harga tak mahal pun.. Ramai yang kata RM397 RM498 mahal. Bagi saya ia murah kerana ini adalah pelaburan ilmu seumur hidup. Kalau anda ambil keputusan untuk jadi trader forex seumur hidup, adakah harga ini mahal? Anda belajar universiti pun RM20,000 pinjaman ptptn.

So boleh fikir sendiri. Jangan pandang ia hanya sebagai ebook, tapi pandanglah ia sebagai satu jambatan ke arah kebebasan kewangan . Ini pelaburan berbaloi!

** yang tak syok nya, harga dah dinaikkan beberapa kali (serius tak tipu) Saya sendiri milikinya pada harga RM2XX dulu, tapi setiap kali update, pembeli-pembeli lama dapat update percuma. Jangan tunggu harga RM790  baru nak beli….

Beli TEKNIK FOREX SEBENAR DISINI
www.forex-sebenar.com