PROMOSI RM498 TAMAT 31 OGOS 2018

PELIK BETUL SAYA
.
Orang lain kena kencing masuk kelas 8k, kena scam berpuluh ribu, tapi nak belajar TFS RM498 rasa mahal. Lagi mahal tak semestinya lebih baik. Silap-silap terbelajar dengan scammer. Ada juga yg dah rugi berpuluh ribu, tapi suruh belajar TFS dia tak nak. Mahal katanya. 😅

kena scam forex kena scam forex2


Nak caj yuran mahal terpulanglah, tapi kalau mengajar acuh tak acuh, kesian la kat kawan yang join tu. Sebelum anda terfikir nak join kelas beribu-ribu, baik belajar TFS PRICE ACTION dulu
.
Nak kena selalu show off profit baru nak yakin ke?

Sorry la bang. Saya dah tak buat dah marketing camtu. Dulu iya lah. Ni sebahagian entry saya bulan Ogos ni. Tak la gempak mana, boleh larrr… syukur ☺️
.

tfs price action entry tfs price action screenshot

Saya dah tak ajar dah traders kejar profit besar dalam masa singkat (e.g. 100% dalam masa seminggu), tetapi saya ajar untuk konsisten dalam jangka masa panjang. Biar profit 10 – 30% sebulan, janji konsisten. Bila anda dah konsisten & berpengalaman, anda akan pandai2 sendiri nanti utk trade full margin, layer, hedging dsb. Asas kena betul dulu lah ☝️

Ini tidak, awal2 kenal trading dah lenjan akaun tak ingat dunia. MM tak tau satu apa pun (pasal sifu kelas puluh ribu tu tak ajar). Memanglah ranap pasal dari awal expectation dah tak realistik.
.
Tengoklah website baru TFSPAT . Testimonial pun saya letak yg realistik sahaja. Sebab saya tak nak orang ramai terus terpengaruh dengan persepsi “forex ni jalan untuk cepat kaya”.

PROMOSI SEKARANG TAMAT 31/8, lepas tu harganya akan dinaikkan (seperti dijanjikan). Masih terlampau murah kalau nak dibandingkan dengan scammer. Malah patutnya kena lagi mahal dari scammer pasal nanti orang kata “murah = tak berkualiti” pulak 🤦
.
Nak berjaya dalam trading, teknik je tak cukup. Banyak lagi faktor lain kena kuasai especially risk management. Sebab teknik + risk management = emosi mantap. Semua tu ada ajar dalam TFSPAT beserta kaitannya antara satu sama lain.
.
OK lah, panjang dah membebel ni. Sekali lagi saya bagitahu ye, promosi RM498 tamat 31/8 ni. Lepas tu harganya akan dinaikkan. Terima kasih atas sokongan anda.

Trade tanpa stop loss? tak payah trade lah. Buang duit jer!

Sekarang ni memang banyak teknik forex yang ada kat internet. Ada free, ada berbayar. Tak kisah guna yang mana. Janji boleh bagi KONSISTEN PROFIT. Nak profit 100% tu memang tak mungkin lah kan

tfs price action, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, khalid hamid , tfs7

Tak kiralah teknik apa pun yang anda guna, kalau tak ada pengiraan stop loss & take profit yang betul, trading anda tak akan kemana

Sekarang banyak teknik yang digembar-gemburkan hebat. Malangnya langsung tak ada stop loss.

Memang betul kalau market berpihak kepada anda, anda profit sakan.

Apa cerita kalau market tak berpihak pada anda? Sampai bila anda harus hold position tersebut?

Jadi trader ni sepatutnya anda lebih banyak masa untuk buat benda lain. Kalau trade tanpa stop loss, agak-agak lena tidur ke? Mesti setiap minit nak menghadap chart.

Perlu sentiasa ingat.

Tiada siapa tahu market hendak ke mana. Kita cuma boleh buat andaian berdasarkan apa yang kita pelajari sahaja. So tak boleh lah 100% yakin teknik kita akan profit. Sebab tu pentingnya ada STOP LOSS. Minimakan risiko rugi.

Forex kan kebarangkalian .
Ada masa kita untung, ada masa kita rugi.

SL & TP BIAR RELEVEN!

Nak letak stop loss & take profit ni biar relevan.

Contoh yang tak releven
stop loss : 80 pips
take profit : 20 pips

Ini adalah contoh SL&TP yang gagal. Bayangkan, sekali anda kena stop loss, anda perlu profit 4 kali BERTURUT TURUT supaya balik modal. Tak sentuh lagi pasal untung.

Contoh yang releven
stop loss : 30 pips
take profit : 60 pips

Inilah yang sebetulnya. Katalah , trade pertama kena stop loss. Next trade kalau profit, terus dapat cover rugi, siap ada untung lagi..

Kan lebih logik & relevan..

Kalau nak belajar teknik forex, kawalan emosi, money management BUKU TFS PRICE ACTION insyaallah dapat membantu anda.

Kalau nak terus depo , dan buang duit, tak ada masalah. Tapi sampai bila nak macam tu. Orang lain dapat kaut untung dalam market forex. kita asyik depo je..

Belajarlah sehingga kita dapat kuasai forex trading . dapat profit 4 kali dari 10 entry pun dah okay..

KLIK SINI KALAU NAK BELAJAR TFS PRICE ACTION TRADING sekarang harga offer RM798 RM498 jer. free tshirt n pen lagi..

CONTOH SIGNAL SELL & SIGNAL BUY TFSPAT

Kali ini saya tunjukkan contoh signal sell & signal buy. Ini antara kandungan yang terdapat dalam BUKU TFS PRICE ACTION yang terbaru.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,
Untuk entry ini , rujuk timeframe H4.  Signal dikira muncul setelah ada CANDLE ENGULFING.. Entry Sell Limit separuh body. sl 30, tp 60.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Ini pula contoh signal BUY. Setelah muncul candle ENGULFING, anda sudah boleh set BUY LIMIT separuh dari body ENGULFING TERSEBUT. Lihat dengan mudah anda dapat entry tepat. Hanya rujuk candle engulfing di chart H4 sahaja

Banyak lagi anda akan belajar dalam TFSPAT. ada 14 teknik semuanya.

NAH, TESTIMONI TERBARU PEMBELI TFS PRICE ACTION TRADING

testimoni tfspat

Jika satu teknik ini pun sudah memadai dapat memberi profit kepada anda, bayangkan ada 14 teknik kesemuanya

Macamana ? adakah anda rasa berbaloi teknik ini .. Ini baru yang percuma. ada banyak lagi anda dapat belajar dalam TFSPAT (buku & video)

Sekarang harga offer. (harga asal RM798) Jika anda beli sekarang, harga RM698 sahaja siap dapat free tshirt

KLIK SINI UNTUK HARGA OFFER & FREE TSHIRT (SEMENTARA STOK ADA )

 

KINI TFSPAT BERHARGA RM498 & FREE TSHIRT – TERHAD

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Setelah lama TFS tutup order, sekarang dibuka kembali. Anda yang nak beli TFSPAT (nama baru) sekarang adalah masa yang tepat. Lebih murah & dapat free shirt..

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Jika lihat pada website, TFSPAT akan dijual pada harga RM798 .
Jika anda masukkan kod diskaun : TFSPATLAUNCH2018 ,
HARGA AKAN BERTUKAR RM498 SHJ

Malah TFSPAT juga memberi jaminan dalam web

“Dalam 90 hari jika tiada kemajuan dalam trading anda, silakan minta refund. Simpan apa yang anda dapat. Tak perlu pulangkan. Ini adalah tawaran “refund tanpa syarat” dari kami.”

JIka anda tak rebut peluang ini, entah bila lagi akan ada offer seperti ini…

Beli BUKU TFS disini : www.forex-sebenar.com

Tips Ini Je Dah Bantu Ramai Trader Malaysia Trade Dengan Tenang. Jemput Baca

Salam sejahtera. terima kasih kerana membaca. saya pasti anda merupakan trader forex sama ada sudah lama atau baru

Persoalannya, adakah kita trader yang buat duit dalam forex? bagus
atau adakah kita trader yang bakar duit dalam forex? …

Kat sini saya share pada anda , satu tips supaya anda tak margin call atau total loss dengan cepat

Sharing saya ini adalah premium. Jika anda pegang konsep ni kuat kuat, insyaallah. Modal anda mampu bertahan lama

SENTIASA LETAK STOP LOSS YANG RELEVEN

stop loss adalah wajib dalam forex. ia akan buatkan anda tenang .Jangan sibuk kira kalau untung. kira dulu “kalau” rugi,
berapa kerugian anda ..

Stop loss yang dicadangkan adalah 30pips. Maksimum 50 pips

Kat sini saya bagi contoh jelas.

CARA LETAK STOP LOSS
Boleh nampak tak. Sekarang , bila anda dah buka entry, anda siap siap dah tahu,

“hari ni kalau aku rugi, 3 USD akan hangus. Manakala jika untung 6 usd akan jadi milik aku.”

Kan lebih tenang macam ni

TAKE PROFIT BOLEH NEGO, STOP LOSS TAK BOLEH YE.

Kalau anda dah buat STOP LOSS, tapi TAKE PROFIT anda tak buat lagi
“nak tengok sejauh mana market boleh pergi,” tak ada masalah..

Yang penting, kena tahu berapa risiko rugi setiap hari

JIKA ANDA BERMODAL 100USD, lihat sini

33 kali loss baru habis modal forex

Anda ada peluang untuk 33 kali rugi, baru lah 100 usd anda akan habis. Sempat lah anda berlatih teknik yang anda tahu.

——

Jika belum ada teknik yang sesuai, atau masih tercari cari teknik yang sesuai, boleh dapatkan panduan TEKNIK FOREX SEBENAR .

“saya suka anda tahu tentang TEKNIK FOREX SEBENAR tanpa was was”

sedikit tentang TEKNIK FOREX SEBENAR @ TFS

  • sudah dimiliki oleh 13,000 forex trader di malaysia, brunei, dan singapore
  • dalam bentuk dvd dan buku ditulis oleh KHALID HAMID
  • khalid hamid, sudah 10 tahun dalam bidang forex, FULL TIME TRADER.
  • mencapai kebebasan kewangan dalam forex, buat duit 700,000usd seminggu (dengan money management yang ketat iaitu sekitar 3-5% sahaja modal (* hasil berbeza mengikut modal dan kefahaman , serta latihan.)
  • jangan risau, semua teknik didedahkan tanpa selindung.
  • sekarang dalam edisi ke 6 & dalam proses menyiapkan edisi kemaskini TFS7 iaitu edisi TERAKHIR
  • tak perlu win setiap trade untuk dapat net profit.
  • trade 10 kali, hanya perlu 4 kali betul. anda pun boleh buat lebih bagus dari ni..
  • panduan lengkap A-Z. jika masih tak tahu apa apa tentang forex pun, boleh dapatkannya
  • nanti anda akan diserap ke dalam group ahli TFS untuk analisis harian serta perkongsian

Yang dah “pro” dan “lama” dalam forex tapi masih belum mampu widraw konsisten, pun boleh dapatkannya kat sini PANDUAN FOREX SEBENAR

Rendahkan ego untuk terima ilmu baru.

Tak ada guna kita 10 tahun dalam forex, jika tiap bulan kita kembali deposit sebahagian gaji

Tak ada guna kita sembang kencang di kedai makan tentang untung beratus pips, padahal nasib semata mata

NAIK TURUN CARTA FOREX, ADA CERITA SEBALIKNYA
Memang kalau teka pun, pasti ada betul kan. Kadang kadang dari 10kali kita entry, ada masanya kita betul 5kali, atau 4 kali., walaupun kita tak pandai.

Itulah keistimewaan dan kecelakaan forex. Bila tak pandai pun boleh “membiru” , mula lah trade seminggu nak jadi SIFU.

Jangan macam tu. kita belajarlah dari mereka yang sudah “PROVEN” hidup 100% duit forex. baru lah dapat result yang betul

Ada orang kata google pun boleh ilmu forex ni. Betul tu. tapi kalau nak “BERGURU” dengan TFS, ia akan memudahkan anda.

Belajar dengan orang yang betul membawa kepada hasil yang betul

update : BELI SEKARANG (JULY/OGOS 2018 DENGAN HARGA OFFER RM498 & FREE TSHIRT

** beli sekarang anda akan dapat 2 version
1. versi digital TFS 6 (boleh didownload)
2. versi buku & dvd TFS7 (akan di pos ke alamat anda nanti)
ANDA DAPAT 2 VERSION PADA 1 HARGA SAHAJA!

FULL AKSES TEKNIK FOREX SEBENAR DISINI

*tiada paksaan untuk membeli TFS, semoga tips yang diberi dapat dimanfaatkan sebaiknya.. wassalam

HARGA PAKEJ FOREX SEBENAR NAIK LAGI PADA 22 FEBUARI 2016

Jika anda sedang baca post ini sebelum 22febuari 2016, anda sangat beruntung kerana anda masih ada peluang untuk dapatkan PAKEJ FOREX SEBENAR pada harga RM598

Ini kerana  harga akan dinaikkan kepada RM698 (naik RM100) bermula 22 febuari

Kenapa anda perlu dapatkan DVD & BUKU FOREX SEBENAR sekarang?
-JIMAT RM100
-update percuma seumur hidup
-group support yang sangat aktif!
-panduan A-Z tentang forex dalam bahasa MELAYU
-panduan video memudahkan lagi pemahaman

buku dan dvd forex sebenar khalid hamid

Jika anda seorang yang inginkan kebebasan masa dan kewangan, forex adalah jalannya. Untuk itu, anda perlukan ilmu yang lengkap untuk  berada dipasaran forex yang sangat mencabar

ANTARA TESTIMONI PEMBELI TEKNIK FOREX SEBENAR

teknik forex sebenar, khalid hamid, forex sebenar, buku forex sebenar, dvd forex sebenar, belajar forex sampai pandai, panduan forex bahasa melayu

DVD & BUKU FOREX SEBENAR OLEH KHALID HAMID adalah panduan yang LENGKAP untuk anda..

KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN

Continue reading

5 Sebab Kenapa Pilih Forex Sebagai Kerjaya

Post ini mungkin agak peribadi , namun ia mungkin juga menjadi sebab kenapa anda harus jadikan forex sebagai kerjaya.

5 Sebab Anda Perlu Pilih Forex Sebagai Kerjaya

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

1. Tak Makan Masa, tenaga dan usaha yang banyak
– pernah tak anda kerja di restoran makanan segera? gaji kerja di sana biasanya RM4 sejam. Anda berhempas pulas seperti mana sekali pun , gaji anda terhad kepada berapa jam anda kerja. Jika dengan forex, anda hanya perlu klik klik sahaja tak sampai satu jam setiap hari untuk mendapat pendapatan yang lumayan

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

2. Boleh Dilakukan Di Mana Mana Sahaja
– Forex sebenarnya boleh dilakukan secara online dan hanya perlukan komputer dan internet. Kini  trading forex juga boleh dilakukan menggunakan telefon bimbit. Anda tidak perlu risau kerana anda tetap boleh trade forex walaupun ketika bercuti di mana mana sahaja

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

3. Tidak memerlukan pihak ketiga untuk menentukan kejayaan anda
-dalam forex , hanya ada satu faktor kejayaan iaitu DIRI SENDIRI. Kita tidak bergantung kepada orang lain untuk menentukan sama ada kita rugi atau untung. yang kita perlu ada hanyalah ILMU FOREX YANG SEBENAR untuk berjaya

forex sebenar, teknik forex sebenar, panduan forex sebenar, panduan forex bahasa melayu

4. Market 2 hala, dan risiko terhad
– dalam forex , kita boleh mendapat untung ketika harga naik, dan ketika harga turun. Ia tidak seperti pasaran lain yang mana anda hanya boleh untung apabila harga naik sahaja. Selain itu, risiko adalah terhad kepada berapa yang anda laburkan sahaja. Ini berbeza dengan saham dimana anda boleh rugi melebihi dari apa yang anda ada apabila anda menggunakan SHARE MARGIN FINANCING (pinjaman untuk membeli saham)

forex sebenar, panduan forex, teknik forex sebenar encik khalid hamid, khalid hamid, forex bahasa melayu

5. Potensi Keuntungan Lumayan Dalam Tempoh Singkat
-dalam forex 100% untung tak mustahil. 20% – 30 % sebulan adalah munasabah untuk dicapai. bayangkan jika anda dapat untung 20% sebulan, ia sudah cukup banyak kerana syarikat pelaburan saham seperti bank hanya memberi 10% SETAHUN.

Yang paling best, tak perlu tunggu setahun untuk dapat untung dapat untung dari pada pasaran FOREX, hari hari pun boleh. Modal bermula pun rendah serendah 20usd.

Itu lah antara sebab kenapa anda perlu pilih forex sebagai KERJAYA. Jika anda ingin menjadikan forex sebagai kerjaya, miliki ilmu forex dari basic sehingga advance ,TEKNIK FOREX SEBENAR ENCIK KHALID HAMID . Klik sini untuk pembelian. FREE DVD & BUKU untuk yang TERAWAL