Trade tanpa stop loss? tak payah trade lah. Buang duit jer!

Sekarang ni memang banyak teknik forex yang ada kat internet. Ada free, ada berbayar. Tak kisah guna yang mana. Janji boleh bagi KONSISTEN PROFIT. Nak profit 100% tu memang tak mungkin lah kan

tfs price action, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, khalid hamid , tfs7

Tak kiralah teknik apa pun yang anda guna, kalau tak ada pengiraan stop loss & take profit yang betul, trading anda tak akan kemana

Sekarang banyak teknik yang digembar-gemburkan hebat. Malangnya langsung tak ada stop loss.

Memang betul kalau market berpihak kepada anda, anda profit sakan.

Apa cerita kalau market tak berpihak pada anda? Sampai bila anda harus hold position tersebut?

Jadi trader ni sepatutnya anda lebih banyak masa untuk buat benda lain. Kalau trade tanpa stop loss, agak-agak lena tidur ke? Mesti setiap minit nak menghadap chart.

Perlu sentiasa ingat.

Tiada siapa tahu market hendak ke mana. Kita cuma boleh buat andaian berdasarkan apa yang kita pelajari sahaja. So tak boleh lah 100% yakin teknik kita akan profit. Sebab tu pentingnya ada STOP LOSS. Minimakan risiko rugi.

Forex kan kebarangkalian .
Ada masa kita untung, ada masa kita rugi.

SL & TP BIAR RELEVEN!

Nak letak stop loss & take profit ni biar relevan.

Contoh yang tak releven
stop loss : 80 pips
take profit : 20 pips

Ini adalah contoh SL&TP yang gagal. Bayangkan, sekali anda kena stop loss, anda perlu profit 4 kali BERTURUT TURUT supaya balik modal. Tak sentuh lagi pasal untung.

Contoh yang releven
stop loss : 30 pips
take profit : 60 pips

Inilah yang sebetulnya. Katalah , trade pertama kena stop loss. Next trade kalau profit, terus dapat cover rugi, siap ada untung lagi..

Kan lebih logik & relevan..

Kalau nak belajar teknik forex, kawalan emosi, money management BUKU TFS PRICE ACTION insyaallah dapat membantu anda.

Kalau nak terus depo , dan buang duit, tak ada masalah. Tapi sampai bila nak macam tu. Orang lain dapat kaut untung dalam market forex. kita asyik depo je..

Belajarlah sehingga kita dapat kuasai forex trading . dapat profit 4 kali dari 10 entry pun dah okay..

KLIK SINI KALAU NAK BELAJAR TFS PRICE ACTION TRADING sekarang harga offer RM798 RM498 jer. free tshirt n pen lagi..

CONTOH SIGNAL SELL & SIGNAL BUY TFSPAT

Kali ini saya tunjukkan contoh signal sell & signal buy. Ini antara kandungan yang terdapat dalam BUKU TFS PRICE ACTION yang terbaru.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,
Untuk entry ini , rujuk timeframe H4.  Signal dikira muncul setelah ada CANDLE ENGULFING.. Entry Sell Limit separuh body. sl 30, tp 60.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Ini pula contoh signal BUY. Setelah muncul candle ENGULFING, anda sudah boleh set BUY LIMIT separuh dari body ENGULFING TERSEBUT. Lihat dengan mudah anda dapat entry tepat. Hanya rujuk candle engulfing di chart H4 sahaja

Banyak lagi anda akan belajar dalam TFSPAT. ada 14 teknik semuanya.

NAH, TESTIMONI TERBARU PEMBELI TFS PRICE ACTION TRADING

testimoni tfspat

Jika satu teknik ini pun sudah memadai dapat memberi profit kepada anda, bayangkan ada 14 teknik kesemuanya

Macamana ? adakah anda rasa berbaloi teknik ini .. Ini baru yang percuma. ada banyak lagi anda dapat belajar dalam TFSPAT (buku & video)

Sekarang harga offer. (harga asal RM798) Jika anda beli sekarang, harga RM698 sahaja siap dapat free tshirt

KLIK SINI UNTUK HARGA OFFER & FREE TSHIRT (SEMENTARA STOK ADA )

 

KINI TFSPAT BERHARGA RM498 & FREE TSHIRT – TERHAD

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Setelah lama TFS tutup order, sekarang dibuka kembali. Anda yang nak beli TFSPAT (nama baru) sekarang adalah masa yang tepat. Lebih murah & dapat free shirt..

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Jika lihat pada website, TFSPAT akan dijual pada harga RM798 .
Jika anda masukkan kod diskaun : TFSPATLAUNCH2018 ,
HARGA AKAN BERTUKAR RM498 SHJ

Malah TFSPAT juga memberi jaminan dalam web

“Dalam 90 hari jika tiada kemajuan dalam trading anda, silakan minta refund. Simpan apa yang anda dapat. Tak perlu pulangkan. Ini adalah tawaran “refund tanpa syarat” dari kami.”

JIka anda tak rebut peluang ini, entah bila lagi akan ada offer seperti ini…

Beli BUKU TFS disini : www.forex-sebenar.com

Tips Ini Je Dah Bantu Ramai Trader Malaysia Trade Dengan Tenang. Jemput Baca

Salam sejahtera. terima kasih kerana membaca. saya pasti anda merupakan trader forex sama ada sudah lama atau baru

Persoalannya, adakah kita trader yang buat duit dalam forex? bagus
atau adakah kita trader yang bakar duit dalam forex? …

Kat sini saya share pada anda , satu tips supaya anda tak margin call atau total loss dengan cepat

Sharing saya ini adalah premium. Jika anda pegang konsep ni kuat kuat, insyaallah. Modal anda mampu bertahan lama

SENTIASA LETAK STOP LOSS YANG RELEVEN

stop loss adalah wajib dalam forex. ia akan buatkan anda tenang .Jangan sibuk kira kalau untung. kira dulu “kalau” rugi,
berapa kerugian anda ..

Stop loss yang dicadangkan adalah 30pips. Maksimum 50 pips

Kat sini saya bagi contoh jelas.

CARA LETAK STOP LOSS
Boleh nampak tak. Sekarang , bila anda dah buka entry, anda siap siap dah tahu,

“hari ni kalau aku rugi, 3 USD akan hangus. Manakala jika untung 6 usd akan jadi milik aku.”

Kan lebih tenang macam ni

TAKE PROFIT BOLEH NEGO, STOP LOSS TAK BOLEH YE.

Kalau anda dah buat STOP LOSS, tapi TAKE PROFIT anda tak buat lagi
“nak tengok sejauh mana market boleh pergi,” tak ada masalah..

Yang penting, kena tahu berapa risiko rugi setiap hari

JIKA ANDA BERMODAL 100USD, lihat sini

33 kali loss baru habis modal forex

Anda ada peluang untuk 33 kali rugi, baru lah 100 usd anda akan habis. Sempat lah anda berlatih teknik yang anda tahu.

——

Jika belum ada teknik yang sesuai, atau masih tercari cari teknik yang sesuai, boleh dapatkan panduan TEKNIK FOREX SEBENAR .

“saya suka anda tahu tentang TEKNIK FOREX SEBENAR tanpa was was”

sedikit tentang TEKNIK FOREX SEBENAR @ TFS

  • sudah dimiliki oleh 13,000 forex trader di malaysia, brunei, dan singapore
  • dalam bentuk dvd dan buku ditulis oleh KHALID HAMID
  • khalid hamid, sudah 10 tahun dalam bidang forex, FULL TIME TRADER.
  • mencapai kebebasan kewangan dalam forex, buat duit 700,000usd seminggu (dengan money management yang ketat iaitu sekitar 3-5% sahaja modal (* hasil berbeza mengikut modal dan kefahaman , serta latihan.)
  • jangan risau, semua teknik didedahkan tanpa selindung.
  • sekarang dalam edisi ke 6 & dalam proses menyiapkan edisi kemaskini TFS7 iaitu edisi TERAKHIR
  • tak perlu win setiap trade untuk dapat net profit.
  • trade 10 kali, hanya perlu 4 kali betul. anda pun boleh buat lebih bagus dari ni..
  • panduan lengkap A-Z. jika masih tak tahu apa apa tentang forex pun, boleh dapatkannya
  • nanti anda akan diserap ke dalam group ahli TFS untuk analisis harian serta perkongsian

Yang dah “pro” dan “lama” dalam forex tapi masih belum mampu widraw konsisten, pun boleh dapatkannya kat sini PANDUAN FOREX SEBENAR

Rendahkan ego untuk terima ilmu baru.

Tak ada guna kita 10 tahun dalam forex, jika tiap bulan kita kembali deposit sebahagian gaji

Tak ada guna kita sembang kencang di kedai makan tentang untung beratus pips, padahal nasib semata mata

NAIK TURUN CARTA FOREX, ADA CERITA SEBALIKNYA
Memang kalau teka pun, pasti ada betul kan. Kadang kadang dari 10kali kita entry, ada masanya kita betul 5kali, atau 4 kali., walaupun kita tak pandai.

Itulah keistimewaan dan kecelakaan forex. Bila tak pandai pun boleh “membiru” , mula lah trade seminggu nak jadi SIFU.

Jangan macam tu. kita belajarlah dari mereka yang sudah “PROVEN” hidup 100% duit forex. baru lah dapat result yang betul

Ada orang kata google pun boleh ilmu forex ni. Betul tu. tapi kalau nak “BERGURU” dengan TFS, ia akan memudahkan anda.

Belajar dengan orang yang betul membawa kepada hasil yang betul

update : BELI SEKARANG (JULY/OGOS 2018 DENGAN HARGA OFFER RM498 & FREE TSHIRT

** beli sekarang anda akan dapat 2 version
1. versi digital TFS 6 (boleh didownload)
2. versi buku & dvd TFS7 (akan di pos ke alamat anda nanti)
ANDA DAPAT 2 VERSION PADA 1 HARGA SAHAJA!

FULL AKSES TEKNIK FOREX SEBENAR DISINI

*tiada paksaan untuk membeli TFS, semoga tips yang diberi dapat dimanfaatkan sebaiknya.. wassalam

TEKNIK FOREX SEBENAR EDISI 7, HARGA NAIK LAGI ??

TFS akan diupdate ke kali terakhir TFS 7? HARGA AKAN NAIK LAGI??

Salam semua..
ada beberapa perkara yang kami nak tekankan dalam post kali ini

forex sebenar, teknik forex sebenar, khalid hamid, panduan forex bahasa melayu, teknik forex paling betul , buku forex bahasa melayu, belajar forex, ilmu forex trading, dvd forex, forex sebenar,

1. TEKNIK FOREX SEBENAR VERSI 7?

Menurut pengasas forex sebenar Master Khalid Hamid, dalam post terbarunya dalam group rahsia pembelian TFS

“Selain itu, saya tengah fikir nak update TFS buat kali yg terakhir iaitu “TFS 7”. Nak rekod video2 baru, susun or tukar balik content yg saya fikir berisiko / tak
perlu. contohnya straddle news trading. dulu cantik, sekarang parokkk. Content review ni bukan proses yg singkat. Banyak prosesnya woo…”

Apa yang kami boleh jangkakan adalah ,setiap kali ada penambahan content, biasanya HARGA AKAN NAIK …
So kalau anda belum beli, boleh beli sekarang, sebab kalau ada update, akan dapat update PERCUMA…beli disini, klik link biru
www.forex-sebenar.com
2. GROUP TFS AKAN JADI GROUP BERBAYAR..
.
“TFS private group juga akan dijadikan group berbayar (dah pernah dimaklumkan sebelum ni), di mana akan ada seminar bulanan, webinar, dapat t-shirt
eksklusif dll. yuran mesra rakyat sahaja dan ada limit peserta. Bilangan analyst tetap akan ditambah utk memastikan pembelajaran berterusan dlm group tu
nanti. Takde lah group tu senyapppp je kan.”

Group berbayar nanti adalah option sahaja, di mana jika anda nak berada didalamnya, baru lah anda bayar (bayaran mungkin bulanan)

Kami percaya bayaran ini bukanlah untuk keuntungan namun ia adalah untuk mereka yang benar benar mahukan analisis harian. Ia boleh diibaratkan seperti anda
mendapat signal forex setiap hari dari team master khalid..

Secara keseluruhan , kami rasakan ini adalah penambahbaikan yang ditunggu tunggu oleh semua forex trader Malaysia. Disamping dapat ilmu forex A-Z dari
dvd dan buku FOREX SEBENAR, kini anda juga dapat dibimbing dengan analisis harian.

Jika masih belum beli tfs sekarang, (edisi 6), anda mungkin terpaksa bayar harga lebih mahal nanti.

(Ingat, FOREX SEBENAR edisi pertama 5 tahun lepas
hanya RM87, pembeli edisi pertama masih dapat update percuma sehingga hari ini walaupun sekarang harganya RM698)

BELI TERUS DISINI
www.forex-sebenar.com

Beli TFS Sekarang dan Berpeluang Menang Iphone 7!

Sebelum baca, sila cek tarikh hari ini…. (kalau 20hb november 2016- 30 november 2016, anda masih ada peluang)

offer teknik forex sebenar, forex sebenar, teknik forex sebenar, khalid hamid, buku forex, panduan forex, panduan forex bahasa melayu,

Salam sejahtera.

Khas kepada mereka yang belum beli TEKNIK FOREX
SEBENAR sahaja. Jika anda masih berkira kira nak beli atau tak, inilah masanya yang tepat!

Selama 10 hari bermula hari ini 20/11/2016 sehingga 30/11/2016, TEKNIK FOREX SEBENAR akan membuat cabutan bertuah kepada 3 orang pembeli untuk memiliki
IPHONE 7 (128gb) yang bernilai RM4299!

Syaratnya mudah sahaja.
buat belian di www.forex-sebenar.com

Jika anda terpilih sebagai pemenang bertuah, anda hendaklah ambil sendiri by hand di Kuala Lumpur.

Itu sahaja syaratnya kerana kami takkan pos barang yang bernilai tinggi seperti ini.

Anda diberi masa seminggu untuk datang dan collect hadiah jika anda yang terpilih. Jika anda tak datang menuntut hadiah, kami akan cari pemenang lain pula :)

Seramai 3 pemenang akan dipilih kali ini. Alang alang nak beli buku dan dvd teknik forex sebenar, baik beli sekarang. Kalau ada rezeki boleh menang iphone 7

Iphone yang dihadiahkan adalah edisi malaysia, 128gb .warna boleh pilih :) :) terhad kepada stock yang ada lah..

Beli sekarang, pembelian anda akan direkod untuk cabutan bertuah. Ingat,
hanya 10 hari ini sahaja akan dikira .

buat tempahan disini sekarang : www.forex sebenar.com

Dah letak Stop Loss, tapi broker tutup lebih daripada SL

 

belajar forex, panduan forex, forex malaysia, buku forex, dvd forex, belajar forex bahasa melayu, forex sebenar, teknik forex sebenar, khalid hamid,

Salam sejahtera.
Pernah tak terjadi , kita dah set STOP LOSS cantik cantik, tapi broker tutup lebih bawah/atas dari stop loss kita

Senang cerita, kita RUGI lebih beberapa pips dari apa yang kita sanggup. Malah bukan sahaja terjadi beberapa pips.

Pernah 30pips lebih atau 85pips lebih jauh dari yang kita set kan

Menurut Encik Khalid pengasas TFS, kejadian sebegini memang terjadi. Yang kurang best, hanya berlaku pada STOP LOSS, dan takkan berlaku pada TAKE PROFIT.  :(. Maknanya anda tak mungkin dapat extra pips dari Take Profit anda. hahahah.

Jadi jangan ingat anda dah set stop loss anda selamat 100%. Namun slippage bukan berlaku di kebanyakan masa, hanya pada waktu tertentu sahaja

Bilakah biasanya slippage terjadi???

1. Ketika news besar seperti NFP dan FOMC
2. Ketika pagi market open, hari isnin, dan anda ada floating position

Jadi, secara mudahnya, untuk elakkan diri dari terkena slippage ini adalah, jangan trade news, dan pastikan entry kita tutup siap siap sebelum market close hari sabtu sekitar 5 pagi tu..

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Itulah langkah selamat sebagai trader untuk elakkan diri dari terkena slippage.
Jika anda ingin belajar forex sepenuhnya, boleh dapatkan ilmu lengkap forex sebenar
klik disini sekarang sementara harga diskaun masih ada www.forex-sebenar.com

7 Mitos dalam Forex

Dalam dunia forex, ada beberapa kepercayaan popular, yang anda mungkin juga pernah dengar atau percaya!

Dan paling best, ia hanyalah MITOS!

kepercayaan forex, forex trading malaysia, panduan forex dalam bahasa melayu, teknik forex sebenar, forex sebenar, dvd forex sebenar khalid hamid, belajar forex,
1. Stop loss perlu lebih besar dari target profit!
Secara logiknya, adakah anda rasa semua ini betul? Apa yang anda cari dalam forex trading? Adakah kita mencari LOSS sehingga perlu letakkan stop loss lebih besar dari target untung?

2. Ada Trader 100% profit
Ada trader popular mengaku tak pernah loss langsung dalam forex. Jika anda percaya, anda mungkin tak pernah trade forex :) Semua trader memang akan merasai LOSS . sehebat mana pun anda!

3. Perlu fokus 1 pair sahaja kalau nak berjaya
Peluang trade anda akan menjadi sedikit jika hanya fokus pair tertentu, bukan tak boleh, tapi anda perlu menunggu terlalu lama untuk trade.

4. JIka loss, ganda kan lot untuk cover balik
Jika anda gandakan lot untuk “untung lebih tinggi” sedarkah anda risikonya juga “makin tinggi/besar”? Dalam keadaan rugi, emosi anda tidak lagi stabil

5. Semakin banyak indicator, lagi bagus !
Biasanya indicator indicator yang ada perlukan semuanya bersilang/bertindih untuk menjadikannya satu signal yang bakal profit. Anda makin serabut dengan signal signal ini nanti

6. Ada teknik 100% profit!
takkan ada teknik yang 100% profit. Setiap teknik yang anda baca , ada kelemahan tersendiri. Selagi keuntungan melebihi rugi, ia dah kira okay!
(teknik forex sebenar adalah teknik yang relevan, www.forex-sebenar.com)

7. Jadi trader boleh kaya cepat
Forex pun kena belajar, kena faham , perlu latih tubi dan ianya memakan masa juga. Ramai yang kecundang sebab tamak

Jadi TEKNIK FOREX SEBENAR (DVD & BUKU) adalah teknik yang relevan, ini kerana tidak menjanjikan 100%, tetapi mengajar ilmu forex sebenar dari A-Z , dan yang lebih penting, sentiasa pastikan UNTUNG LEBIH BANYAK DARI RUGI

Klik sini untuk pembelian pakej ini sementara masih harga offer RM698
www.forex-sebenar.com

Jika MODAL USD1000, anda boleh senang senang untung USD600

Salam sejahtera trader forex malaysia,
berapa kah modal untuk trade forex yang releven?

 

video teknik forex sebenar, teknik forex, forex sebenar, khalid hamid, video forex bahasa melayu, panduan forex,

hal ini sangat subjektif sebenarnya. ada orang banyak modal, so dia boleh mula dengan modal yang banyak

.

.

Ada orang tak ada banyak modal. so boleh mula dengan modal yang sedikit, tiada masalah

.

.

Dengan menggunakan teknik forex sebenar, anda boleh jadikan nilai ini sebagai kira kira untuk bermula

sama ada untuk besarkan skala atau kecilkan bergantung modal anda

Dengan teknik forex sebenar yang akan diajar dalam dvd & buku : (semua orang pasti boleh lakukannya

MODAL UDS1000
trade 10 kali trade seminggu
dengan kadar win 5 loss 5,
anda boleh untung bersih 600USD sebulan

Jika anda modal kecil , kira dengan statistik ini, kecil kan modal dalam kiraan ini.. Adakah anda rasa semua ini susah dicapai? Adakah selama ini jika anda buka 10 trade, anda dapat result sama seperti ini (win 5 loss 5) ?

Atau adakah anda lebih bagus win 7 loss 3. Atau mungkin 8 , 2 ?

Bagaimana?
Saya tak dapat nak cerita sedetail detail nya disini kerana melanggar hakcipta terpelihara . Jika anda berminat dan nampak betapa besarnya potensi buat duit dengan pasaran forex,

KLIK SINI UNTUK PANDUAN LENGKAP TEKNIK FOREX SEBENAR

REVIEW : baca sebelum beli TEKNIK FOREX SEBENAR by Khalid Hamid

salam sejahtera

ini adalah review sejujurnya dari saya sebagai pembeli TEKNIK FOREX SEBENAR (pakej dvd & buku) , khas kepada mereka yang masih berfikir-fikir untuk membeli teknik forex sebenar daripada Encik khalid hamid atau abang lid, sila baca teliti

Dari segi kualiti buku & dvd
Kualiti yang terbaik. Buku kertas tebal, memang tahan lasak , full colour. 2 buku, 1 trading journal , dan 1 dvd, set lengkap untuk bantu anda fahami forex. Dengan adanya buku, tak perlu duduk depan komputer berjam-jam untuk baca PDF, dengan ada DVD, tak perlu nak download video hampir 20 tu. Untung sekarang ada versi fizikal (dvd & buku), dulu download satu persatu dengan internet slow , ebook pun kena print sendiri beratus ratus muka surat :( Untung siapa yang beli sekarang, semua dah mudah

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Dari segi kontent
Lengkap. Jika anda memang orang baru, yang tak pernah tahu apa-apa pasal forex, baru dengar sekali dua, anda mungkin ambil masa seminggu ke 2 minggu untuk habiskan baca & tengok SEHINGGA FAHAM semua video & buku. Sebab video ada hampir 20, dan kalau sekali dengar je memang blur lagi .Istilah istilah forex pula masih sangat baru bagi anda. Nak habiskan dalam sehari, jangan mimpi boleh faham semua. Tapi kalau nak habis kan dalam sehari jugak, cari hari cuti.

teknik forex sebenar, dvd forex bahasa melayu, panduan forex bahasa melayu

Untuk forex trader yang dah tahu serba sedikit, dah banyak lost( ramai ni) , dah tahu banyak istilah forex agak senang untuk anda faham TFS ni. Sebab tak perlu recap kat buku setiap kali Encik Khalid sebut ” bearish , bullish, buy limit, sell stop , breakout, CRS , SNR . hammer, beob, long, short, breakeven, stop loss, market excution , ” Jadi fokus anda hanya faham teknik tfs, kenal CRS, cari zon SNR dan lain lain. Teknik-teknik killer juga akan jadi mudah untuk anda faham.

Dari segi harga
ok, ketika edisi pertama teknik forex sebenar, tak silap harga RM80 lebih, masa tu ada ebook je (baca kat komputer dalam bentuk PDF) . Saya masih ingat, lepas tu harga naik seiring dengan kontent yang bertambah. Versi 1, versi 2, versi 3 , sampai versi 5, lepas tu dah tak panggil ikut versi lagi , just panggil TEKNIK FOREX SEBENAR je. Yelah, bayangkan kalau sampai versi 68, tak ke penat nak kira .hahaha. So, sekarang kalau kira sekarang versi 6 la, harga sekarang RM698

harga forex sebenar, teknik forex sebenar, review teknik forex sebenar, .

Mahal ke tak? Ia subjektif pada orang. Bagi orang yang bergaji RM900, jadi mahal, dan nampak mahal kat situ. Tapi jika seseorang yang memang niat nak jadi forex trader SEUMUR HIDUP, harga ni sangat murah.

Bayangkan ilmu ni boleh guna seumur hidup. Senang cerita, bila dah faham TEKNIK FOREX SEBENAR ni, duk ulang ulang je la sampai bila bila, sebab ia ilmu yang relevan sepanjang zaman. (bank pun guna teknik macam ni. Mereka ikan paus, guna teknik ni, kita ikan bilis, takkan nak menongkah arus! ) kita follow je ok.

Okay sekali lagi mahal ke tak RM698? Kalau bagi orang yang just nak try try buat duit, kot kot boleh duit tepi dengan forex, mesti rasa agak mahal la. Tapi kalau fikir sedalamnya, ia berbaloi. Panduan A – Z. Dari tak pandai, boleh pandai. Bayangkan lepas ni, tengok candlestick dekat chart terus boleh agak nak sell ke nak buy, berapa nak target untung, macamana nak kurangkan risiko rugi, semua tu ada dalam TEKNIK FOREX SEBENAR

RM698 ( konfem naik lagi lepas ni) tak mahal . Sebab forex boleh jadi kareer anda nanti. Sebab forex boleh jadi kareer anda nanti. Sebab forex boleh jadi kareer anda nanti. (ULANG 3 KALI, semoga makbul)
Sebab belajar ambil ijazah pun RM20,000 habis kat ptptn je. So mahal ke tak RM698 ni? Bagi saya, berbaloi dengan wang anda. Lepas ni dah pandai buat untung dengan forex, boleh berhenti kerja. Bila orang tanya “ko kerja apa bro, tak nampak gi ofis pun,? ”
” Fulltime forex trader boss” – berangan dulu . kah kah

Dari segi support
Yang ni tak ada dalam DVD & BUKU, tapi ada dalam group support di facebook untuk pembeli yang sah. Dalam ni ada 6000 forex trader. Bukan En Khalid sahaja, trader-trader lain juga sangat aktif kat sini. Hari-hari ada perbincangan, ada analisis, ada yang minta tunjuk ajar , ramai yang sudi tolong. Yang dah pandai share analisis, yang baru boleh minta tunjuk ajar dari senior. Macam satu big family forex trader. So tak la terkial kial & mereput sorang sorang kat rumah tu kalau ada tak faham..

group rahsia teknik forex sebenar, khalid hamid, teknik forex sebenar,

Update percuma sepanjang hidup!
Kat sini bermaksud, jika forex sebenar terus menambah baik kontent yang ada (mostly penambahan video penerangan) , harga mungkin akan naik lagi. So siapa yang dah beli sebelum sebelum ni ,akan dapat UPDATE PERCUMA. Bayangkan, yang beli pada harga RM87 pada 5 tahun lepas, sampai sekarang dapat update percuma (versi 6) . Yang beli sekarang harga RM698 pun akan dapat jika ada update nanti. So siapa yang untung? Yang beli awal la.

Pesanan ringkas : Kalau belum beli, sila beli sebelum harga naik lagi (ringkas je)
beli sini :www.forex-sebenar.com