TFS 7 DIBERI NAMA BARU TFS PRICE ACTION TRADING (TFSPAT)

TFS 7 DIBERI NAMA BARU TFS PRICE ACTION TRADING (TFSPAT)

Ramai yang sudah order TFS6 tapi masih belum terima versi buku lagi kan. Jangan risau masanya sudah hampir. anda akan dapat versi terbaru ini secara PERCUMA.

Sekitar majlis pelancaran TFSPAT @ TFS 7

KHALID HAMID MAJLIS PELANCARAN TFS7 TFSPAT

31936039_1505077749615297_4107696671670927360_n

KHALID HAMID TFSPAT
Website dan lain lain masih banyak lagi dlm pembikinan sebab semuanya akan dibuat baru.

Penghantaran TFSPAT akan bermula selepas PRU14. Kita kena buat dalam stages sbb kuantiti terlalu banyak. Mungkin dalam 3 minggu baru selesai hantar semua. Hrp semua dapat bersabar ya.

dah boleh order kat sini www.forex-sebenar.com

Slogan baru ( masih belum pasti ) : Entry Tepat, Profit Hebat, Widraw Lebat!

MEMBERS SPECIAL PRICE: Admin cakap ramai mengadu terlepas preorder hari tu. Dia suruh open balik. Takpe nnti saya consider. For now mohon berikan ruang utk kami clear dulu segala pghantaran tertunggak yg mencecah 1500+ unit ye (preorder + pemilik TFS6 digital). Bunyi macam sikit, tapi kalau 1x pickup 50 unit, 30 hari bekerja baru settle. Tu baru pos nya, belum packing nya lagi. So berilah kami masa utk settle tu dulu yer.

Preview buku TFS7 @ TFSPAT

TFSPAT TFS7 TEKNIK FOREX SEBENAR BUKU BARU

UPDATE JULY 2018, SUDAH BUKA ORDER , DISKAUN RM300 UNTUK ANDA & FREE TSHIRT.. Kalau anda baca artikel ni pada JULAI 2018 , inilah masa yang tepat dan paling berbaloi  untuk beli TFS!

Yang belum order, masih boleh order di www.forex-sebenar.com

 

Be Sociable, Share!