JAMINAN TFS PRICE ACTION TRADING : 90 HARI TIADA KEMAJUAN, SILA MINTA REFUND

Dalam 90 hari jika tiada kemajuan dalam trading anda, silakan minta refund. Simpan apa yang anda dapat. Tak perlu pulangkan. Ini adalah tawaran “refund tanpa syarat” dari kami.

TFS PRICE ACTION TRADING REFUND TANPA SYARAT

KLIK SINI UNTUK BELI TFS PRICE ACTION 

Mengapa tawaran sebegitu dibuat? Ini kerana kami ingin memberi anda peluang untuk mencuba sendiri teknik yang diajar dalam buku & video.

Kalau bukan sekarang, bila lagi?

Jika anda masih berdalih, anda mungkin terpaksa beli dengan harga lebih
tinggi selepas ini. Mengikut rekod, ketika pertama kali dijual, harga TFS adalah
RM87 sahaja beberapa tahun lepas

Selepas itu, banyak konten ditambah baik, sehinggalah diterbitkan dalam
bentuk buku dan dvd. Kini, terbaru hanya buku sahaja (video tonton di laman
rahsia), jarang harga TFS turun

Kali ini penurunan harga (498 sahaja) adalah sempena pelancaran BUKU & NAMA BARU (sebelum ini dengan nama TEKNIK FOREX SEBENAR)

Jika anda beli sekarang juga, anda akan dapat free pen eksklusif & tshirt tfspat.

Inilah masa terbaik untuk anda baiki prestasi trading anda dengan ilmu yang ditawarkan dalam tfspat.

Anda tak rugi langsung… Jika dalam 90 hari anda rasa tak ada peningkatan dalam trading anda, silakan minta refund .. simpan buku

NAK TENGOK SALAH SATU CONTOH ILMU YANG DIAJAR DALAM TFS PRICE ACTION TRADING?

baca sini
https://blog.forex-sebenar.com/contoh-signal-sell-signal-buy-tfspat/

nak beli TFS PRICE ACTION (harga offer, free tshirt  & pen), klik sini
BELI PADA HARGA OFFER DISINI SEKARANG

CONTOH SIGNAL SELL & SIGNAL BUY TFSPAT

Kali ini saya tunjukkan contoh signal sell & signal buy. Ini antara kandungan yang terdapat dalam BUKU TFS PRICE ACTION yang terbaru.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,
Untuk entry ini , rujuk timeframe H4.  Signal dikira muncul setelah ada CANDLE ENGULFING.. Entry Sell Limit separuh body. sl 30, tp 60.

khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Ini pula contoh signal BUY. Setelah muncul candle ENGULFING, anda sudah boleh set BUY LIMIT separuh dari body ENGULFING TERSEBUT. Lihat dengan mudah anda dapat entry tepat. Hanya rujuk candle engulfing di chart H4 sahaja

Banyak lagi anda akan belajar dalam TFSPAT. ada 14 teknik semuanya.

NAH, TESTIMONI TERBARU PEMBELI TFS PRICE ACTION TRADING

testimoni tfspat

Jika satu teknik ini pun sudah memadai dapat memberi profit kepada anda, bayangkan ada 14 teknik kesemuanya

Macamana ? adakah anda rasa berbaloi teknik ini .. Ini baru yang percuma. ada banyak lagi anda dapat belajar dalam TFSPAT (buku & video)

Sekarang harga offer. (harga asal RM798) Jika anda beli sekarang, harga RM698 sahaja siap dapat free tshirt

KLIK SINI UNTUK HARGA OFFER & FREE TSHIRT (SEMENTARA STOK ADA )

 

KINI TFSPAT BERHARGA RM498 & FREE TSHIRT – TERHAD

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Setelah lama TFS tutup order, sekarang dibuka kembali. Anda yang nak beli TFSPAT (nama baru) sekarang adalah masa yang tepat. Lebih murah & dapat free shirt..

  khalid hamid, tfspat, tfs price action trading, teknik forex sebenar, forex sebenar, tips forex, buku forex, buku forex bahasa melayu, panduan forex, guru forex , guru forex di malaysia, teknik forex sebenar 7,

Jika lihat pada website, TFSPAT akan dijual pada harga RM798 .
Jika anda masukkan kod diskaun : TFSPATLAUNCH2018 ,
HARGA AKAN BERTUKAR RM498 SHJ

Malah TFSPAT juga memberi jaminan dalam web

“Dalam 90 hari jika tiada kemajuan dalam trading anda, silakan minta refund. Simpan apa yang anda dapat. Tak perlu pulangkan. Ini adalah tawaran “refund tanpa syarat” dari kami.”

JIka anda tak rebut peluang ini, entah bila lagi akan ada offer seperti ini…

Beli BUKU TFS disini : www.forex-sebenar.com

TFSPAT SUDAH DILANCARKAN, DISKAUN RM300 SEMPENA PELANCARAN!

TFSPAT, TEKNIK FOREX SEBENAR 7, TEKNIK TFS PRICE ACTION TRADING, PANDUAN FOREX BAHASA MELAYU, BUKU FOREX MALAYSIA, KHALID HAMID

Kini tfspat sudah dilancarkan, kepada anda yang dah lama tunggu inilah masanya untuk dapatkan TFSPAT pada harga offer..

RM300 diskaun diberi jika anda dapatkan pada harga pelancaran sekarang ini …

Selepas itu harga akan kembali pada harga asal iaitu RM798.. rebut peuang sekarang sebelum terlepas

Pakej dalam bentuk buku yang akan dihantar ke alamat anda. * Untuk waktu terhad anda akan menerima sehelai tshirt juga..

Jika beli sekarang (waktu pelancaran) anda dapat berjimat sebanyak RM300!

harga akan dijual RM798
harga selepas diskaun : RM498

Jadi kepada yang dah lama menantikan TFSPAT, boleh beli sekarang sebelum harga offer tamat selama lamanya.

klik sini untuk pembelian
www.forex-sebenar.com

KOLEKSI EBOOK UNTUK TAMBAH ILMU FOREX ANDA SERENDAH RM47 – RM297!

Hari ini saya nak share kepada anda ebook forex yang berharga serendah RM47.
Kalau anda tak ada duit RM47 untuk beli ilmu forex, jangan letak harapan dalam forex.

Forex ni macam perniagaan. Ada risiko, perlukan modal . Risiko boleh dikurangkan dengan adanya ilmu yang betul.

Seperti mana anda sanggup guna ptptn RM26000 untuk ambil degree demi gaji RM3000 sebulan, kenapa tidak berhabis untuk ilmu forex. Jangan jadi orang yang rugi berhabis banyak untuk depo forex.

Cari lah ilmu sehingga anda puas hati dengan teknik yang anda belajar. Lepas tu baru lah boleh cuci kaki di akaun real nanti.

Dibawah ni senarai ebook forex untuk anda tengok tengok Goodluck!

PILIHAN 1
Pakej lengkap BBMA SNR ( 6 EBOOK & 13 VIDEO ) RM297

panduan bbma snr advance, buku forex, panduan forex bahasa melayu,

Kalau anda nak belajar BBMA SNR ADVANCE dengan lengkap, siap video, inilah pilihannya. Walaupun harga nya RM297 (offer sekarang) , tapi ilmu yang disampaikan sangat lengkap.

Klik sini untuk PAKEJ LENGKAP BBMA SNR ADVANCE RM297
PILIHAN 2

EBOOK BBMA SNR ( 6 EBOOK SHJ TANPA VIDEO ) RM150
PANDUAN FOREX BBMA SNR, BBMA SNR ADVANCE, VIDEO BBMA SNR ADVANCE,

Tapi jika anda tak mampu dengan harga RM297, anda boleh pilih pilihan yang lebih rendah. Iaitu 6 ebook tanpa video. Jadi anda akan dapat ebook sahaja.

KLIK SINI UNTUK 6 EBOOK BBMA SNR ADVANCE RM150

 

PILIHAN 3

EBOOK UTAMA BBMA SNR (1 EBOOK UTAMA) RM47
PANDUAN BBMA SNR ADVANCE
Jika anda bajet kecil , tapi masih nak dapatkan ilmu dalam panduan bbma snr ini, anda boleh dapatkan Ebook Utama BBMA SNR ADVANCE. Ebook 118 muka surat ini sangat membantu, dan harganya juga jauh lebih mampu milik

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN EBOOK UTAMA BBMA SNR ADVANCE RM47
Setakat itu pilihan untuk bbma snr advance. Malah, penulis yang sama juga telah menulis ebook terbaru . Kali ini khas untuk peminat pair EURUSD

PILIHAN 4

EBOOK TEKNIK EU RM79

TEKNIK EU, PANDUAN FOREX TEKNIK EU

Teknik ini untuk mereka yang suka trade pair EU. bukan sembarangan, teknik ini dah digunapakai 6 tahun, dan berkesan. bagi yang malas nak fikir panjang dan nak trade pair eu je, boleh dapatkan ebook ni. Harga hanya RM79 jer!

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN TEKNIK EU RM79

Anda sudah ada pilihan? Semoga sedikit sebanyak trading anda dapat dibaiki dengan penambahan ilmu ilmu baru.