Bagaimana Akaun 300usd berjaya jadi 27,000usd dengan Ebook Ini

SAVEE

 

Bagi yang belum beli teknik bbma snr advance ni, biar saya bagi review sikit. Sebenarnya, ebook ni boleh dikatakan sangat hebat sebab, teknik yang digunakan sangat simple.

Semua orang mudah faham. dan tak berbelit

Yang paling best sebab tak tunjuk profit je, yang kena stop loss juga tunjuk. jadi kat situ anda boleh faham dan kaji sendiri (secara mendalam jika mahu)

Selepas itu, penulis buku ini tunjuk semua entry entry yang dia masuk ( TP & SL) sehingga dia berjaya besarkan akaun 300usd menjadi 27,000usd

total entry adalah 50 (34 TP, 16 SL)

Kalau nak belajar lengkap FULL teknik ni, anda ada 3 pilihan harga pakej. Ikut kemampuan lah. Dan tahap serius anda dalam bidang ini.

 

=====================

PILIHAN 1

TEKNIK BBMA SNR ADVANCE

KLIK SINI UNTUK 13 VIDEO & 6 EBOOK (LENGKAP) : RM297
Pakej ini untuk mereka yang serius nak belajar selengkapnya

 

==========================

PILIHAN 2

TEKNIK BBMA SNR ADVANCE
Kalau rasa mahal, boleh pilih pakej (SEPARUH LENGKAP)
6 Ebook sahaja tanpa video
KLIK SINI UNTUK 6 EBOOK SHJ : RM150

 

======================

PILIHAN 3

 

TEKNIK BBMA SNR ADVANCE

Kalau masih tak mampu, anda boleh beli pakej basic (1 EBOOK ASAS)
KLIK SINI UNTUK 1 EBOOK BASIC 118 m/s : RM47

Kalu RM47 pun tak mampu, itu bermakna kewangan anda sangat teruk dan wajib diperbaiki lagi. Forex bidang yang memerlukan modal. Jika RM47 masih tak berkemampuan, memang kena lupakan forex.

P/S : Penulis yang sama juga ada hasilkan ebook untuk mereka yang suka TRADE PAIR EU SAHAJA. Ebook tersebut diberi nama TEKNIK EU. KLIK SINI UNTUK TEKNIK EU RM79 

TEKNIK EU IKLAN