Saya sangat bersyukur pada hari ini saya “living my dreams”

FREEDOM? 🤔 Tengok wayang 10.45am tadi. Parking memang senang time weekdays. Dah 7 tahun kami hidup macam ni (wife saya housewife), tapi angan2 hidup macam ni start masa saya student lagi.

khalid hamid tfs price action
Sebab saya perasan pattern kebanyakan orang dewasa ni majoritinya sama iaitu weekdays kerja (dan hadap jem atas jalan / or “jem manusia” public transport), kemudian weekends baru buat apa yg dia suka or enjoy. .

Saya tanya diri saya: Kenapa tak nak weekdays AND weekends buat apa yg kita suka bila2 masa kita nak? Kenapa tunggu raya baru nak balik kampung? Kena tunggu bonus or hujung tahun or cuti panjang baru nak pergi holiday? Kenapa wife kena kerja? Tak bolehkah si suami tanggung isteri dia?
.
So sejak saya student saya memang saya dah berazam nak hidup ikut kemahuan saya. Saya tak nak hidup macam orang lain. Tapi saya kena kerja dulu utk kumpul “modal” (duit, pengalaman, ilmu, kemahiran, network). Sebab tu saya kerja 4 tahun je dulu. 😅
.
My boss ask me “which company r u joining?”, I said “don’t worry boss we won’t be competing. I’m starting my own business”. 😎
.
Semuanya bermula dengan impian atau angan2 je dulu.

Then cari ilmu utk buat duit ikut apa passion anda. Pada saya memang trading je lah (fx & saham) coz saya memang tak pandai menjual, cari klien, cari pelanggan, cari downline dll. Saya seorang yg pendiam & pemalu. Saya bukan bad boys. 😭😭
.
Inilah impian saya dari dulu, dan saya sangat bersyukur pada hari ini saya “living my dreams”. ☺️🤲🏻

ANDA NAK JOIN MASTERCLASS TERAKHIR 2019

TARIKH & LOKASI MASTERCLASS TERAKHIR UNTUK 2019:

JOHOR BAHRU – 26 & 27 OKT

PENANG – 02 & 03 NOV

MIRI – 23 & 24 NOV

KUALA LUMPUR – 14 & 15 DIS

KUALA LUMPUR – 21 & 22 DIS

Daftar segera….. hanya untuk mereka yang serius mengubah hidup sahaja!
https://tfskayamuda.onpay.my/order/form/tfspatmasterclass/iklan

Panduan trade forex cara pro disini
www.forex-sebenar.com.

Be Sociable, Share!