Video 2 jam Perkongsian Di Traders Fair (TFS PRICE ACTION)

TRADERS FAIR 2019 KHALID HAMID

Video 2 jam , Perkongsian Ilmu Forex Di Traders Fair 2019
Sesiapa yang tak sempat ke Seminar traders fair 2019hari tu, boleh tengok perkongsian Khalid Hamid Disini (video)
ada 2 video, total lebih kurang 2 jam.
jika diteliti dengan betul, teknik dalam video ni pun anda dah boleh trade

BAHAGIAN 1

 

BAHAGIAN 2

 

kalau nak lebih detail tentang forex, boleh beli TFS kat sini
kalau belum mampu, atau nak dengar dulu ilmu selama 2 jam, boleh tonton video yang
kami share

Sedikit sebanyak dapat teknik premium untuk diguna dalam trading anda

MASTERCLASS KL 22 & 23 JUN 2019

Kami akan mengadakan “Masterclass” pada Jun ini di Kuala Lumpur setelah kira-kira 2 tahun tidak membuat apa-apa program. Info lanjut Masterclass tersebut ada di sini:

https://tfskayamuda.onpay.my/order/form/tfspatmasterclass
semoga memberi manfaat dalam trading harian anda.
www.forex-sebenar.com

Be Sociable, Share!